Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarı saçlı arkadaş kımdı saphıcım??acayıp bırıne benzettım cıkaramadım..:44:
Tatlım kendsiyle ve kuzeniyle(!)sarı saçlı arkadaş kımdı saphıcım??acayıp bırıne benzettım cıkaramadım..:44:
çok teşekkürler,senin de yeni yılın kutlu olsunHepiniz süpersiniz...
![]()
Benim kızım oooElinde ütü olan kız çok şeker maşallah çok tatlı içim eridi resmen benimde böyle kızım olsun Alllah'ım nolurrrrr.![]()
songülüm çok teşekkür ederim...Hepinize maaşallah diyorum öncelikle...![]()
O kadar güzel bir organizasyon ki,mutluluğunuz yüzünüzden yansıyor bizlere kadar...
hepinize,eşinizle,yavrularınızla sağlıklı,mutluluk,huzurlu ve bolluk içinde
nice yıllar diliyorum ve o minik prensleri ve prensesleri teker teker öpüyorum...
çıtı-pıtır teyzesine yetişmeye çalışıyor napsın işteelinde ütü olan cocuk duru okyanus yanı saphıra nın kızı...
ayrıcaa ben duru nun şortuna daaa bitttimmmmm..trendi yakalamışş.allahım yaaa maşşalahhh![]()
teşekkürler..bekleriz biz,farketmezne güzelsiniz siz bebişlerde öyle maşallah size çok eğlenceli geçmiş evlenip çocuk yapıp bende katılcam aranıza daha bi 5 6 yıl var ama olsun![]()
teşekkürler canım,keşke sizde olsaydınızsaphişcim fotolar süper hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz
sen bu organizasyon işini süper yapıyorsun el attığın her işi hallediyosun bravo sana