Arkadaşlar topiği yeni keşvettim.bende izmirli bir anneyim.netten bebepan mağazasını tavsiye ederim.ben trençkot aldım ordan.çok güzel.aynı sitedeki gibi.güvenebilirsiniz yani.kipadan bodyler aldım 5 li set.zaten çabuk büyüyorlar,onlardan da memnunum.mothercare çok pahalı.ben indirimini kaçırdım.inşallah bi dahaki sefere.pamidordan da body ve yelek aldım.orda bc (baby center ) diye bi markanın ürünleri satılıyor.onlar çok kaliteli ve uygun.ama zor bulunuyor.az getiriyorlar ve çabuk bitiyor.netten idil bebe ve sevi bebe den aldım.sevi bebenin jakarlı bodyleri çok iyi özellikle yaz için.andy wawa ykm de satılıyor.gerçekten güzel ürünleri ama pahalı.mina da her zaman istediğimi bulamıyorum.sürekli kemeraltına da gidilmiyor.özdilekte birçok markanın ürünleri satılıyor.ufaklık baby diye bi marka var.ürünleri küçük poşetlerde satılıyor.penye yelek ve ceket aldım.süperler,çok da uygun.bebek arabası,oyuncak v.b. Jokerden aldım.ama nette dijitall.com diye bi site var.bazı ürünlerin fiyatları acayip uygun ve hemen ertesi gün teslim ediyorlar.firma izmirde zaten.ben chicco mam sandalyesini 100 tl.daha düşük fiyata aldım,birde braun ateş ölçer.tavsiye ederim.