• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İzmirli anneler, bebeklerinize nerde ciciler alıyosunuz??

ya ben hıçbışe bulamadm yaa sadece mont aldım pantolonuyla takım 20tl okadarr aşkada bışe beğenemedımm...

iyi bari mont alabilmişsin..dedim ya çok çabuk tükeniyor herşey...
ama seneye için falan alabilirdin bence..chıclid diye bi marka biliyomusun bilmiyorum çok süper kıyafetleri var bunun erkek versiyonundaki adıda mackays süper eşorfmanları vardı 9 tl falandı kaçırma derdim ben şahsen...

hıç öle şeyler görmedım dışarda yıne herzamnkı takımlar vardı guel olmayan..bende bu aralar andywawa nın urunlerıne taktım harıka yaa cok tarz sweetler falan var oğluma mutlaka bışeyler alıcam ordn.

tatlım ben sana dışardaki ürünlerden bahsetmemiştim zaten...ben dışardki ürünlere hiç bakmadım ki..direkt içeri girdim asıl içerdeki ürünler indirimde tatlım...

ceyda andywawa urunlerını nerden alıyorsun sen,bende cok begenıyorum forbesın sonunda ara sokakta bır tane bebek magazası var adını unuttum orası satıyor fıyonkta hıcbırsey bulamayınca oraya gırdım ama cook pahalıydı ınternette 45 tl olan andywawa sweet pantolon takım orada 75 tl'di. bebeshoptan takıp edıyorum bende guvenılır bır sıte 1 gunde elıme gecıyor fıyatlarıda uygun yün bebek taytları aldım sıcacık tutuyor evın ıcınde sadece bunları gıydırıyorum rahat hareket edıp rahat emekleyebılıyor dısarı cıkarkende pantolonlarının ıcıne gıydırıyorum, renklerı desenlerıde cok şirin tavsiye ederım

evet canım ara sokaktakı mağazaya bnde baktım orda çok phalı yelek beğendım bende orda 44 tl ama nette 31 tl baya fark var nedense.. yarn bakıcam o mağazaya nettekı fıyata verırse alcam yoksa sıparş vercem ama bn hıç netten almadım 6 ylık benm oğlum ama9 aylık anca oluyor kalıpları nasılkıacaba 9 aylık sıparş versem olurmu yoksa bı yaşmı versem dıye duşunuyorum ama bebeshoptan bakıyorum bnde gercekten ucuz mağazada pahalı
sen hıç aldnmı andywawadan sweatler cok guzel...

canım bende 6 aylıkken 9 ay alıyordum sımdı 8 aylık oglum 1 yas alıyorum ıyı gelıyor cunku ıcıne bır kat daha gıydırıyorum hem yaşına kadar gıysın ıstıyorum bıraz buyuk gelmesınde bır sakınca yok, bebeshop tan alısverıs yapıyorum hıc hayal kırıklıgına ugramadım ıstedıgım gıbı geldı urunler hem ertesı sbh elıme gecıyor.. bu arada kızlar ben bır daha forbese ınmemeye karar verdım:50: hıcbır sey alamadan eve donuyorum yoruluyorum cocuk bosuna yoruluyor en basıtınden evde gıymeye kalın esofman altları alayım dedım onu bıle alamadım zaten kalabalık her gunun her saatı hem cok kalıtesız seyler var artık bıraz ıyı olanlarıda pahalı satıyorlar ona verecegım paraya marka alırım deyıp vazgecıyorum elım bos eve donuyorum hep, her seferınde de eşim bana; ben sana demedım mı ınme bosuna yoruluyorsun , dıo.. zaten havalarda cok sogudu cocuguda hasta ettım 1 haftadır grıp atesı var gece hıc uyumuyor ssureklı kucagımda, bundan sonra netten alısverıs yapcam dısarıya gore hem daha uygun hem daha cok secenek var ıstedıgın modelı secıp aradıgını buluyorsun

ben forbeste ozellıkle kendımehıç bışe bulamıyorum zaten
pamıdora gdıyorum genelde gusel seyler oluyo
bebeshop odeme nasıl oluyo kapıda elden yapılıomu

Arkadaşlar topiği yeni keşvettim.bende izmirli bir anneyim.netten bebepan mağazasını tavsiye ederim.ben trençkot aldım ordan.çok güzel.aynı sitedeki gibi.güvenebilirsiniz yani.kipadan bodyler aldım 5 li set.zaten çabuk büyüyorlar,onlardan da memnunum.mothercare çok pahalı.ben indirimini kaçırdım.inşallah bi dahaki sefere.pamidordan da body ve yelek aldım.orda bc (baby center ) diye bi markanın ürünleri satılıyor.onlar çok kaliteli ve uygun.ama zor bulunuyor.az getiriyorlar ve çabuk bitiyor.netten idil bebe ve sevi bebe den aldım.sevi bebenin jakarlı bodyleri çok iyi özellikle yaz için.andy wawa ykm de satılıyor.gerçekten güzel ürünleri ama pahalı.mina da her zaman istediğimi bulamıyorum.sürekli kemeraltına da gidilmiyor.özdilekte birçok markanın ürünleri satılıyor.ufaklık baby diye bi marka var.ürünleri küçük poşetlerde satılıyor.penye yelek ve ceket aldım.süperler,çok da uygun.bebek arabası,oyuncak v.b. Jokerden aldım.ama nette dijitall.com diye bi site var.bazı ürünlerin fiyatları acayip uygun ve hemen ertesi gün teslim ediyorlar.firma izmirde zaten.ben chicco mam sandalyesini 100 tl.daha düşük fiyata aldım,birde braun ateş ölçer.tavsiye ederim.

bebekvebebek.com dıye bı sıte var andywawanın bırsuru urunu var ındrmlı
bıde bebeshop kapıda ödeme sıstemı varmı

forbestte fiyonk iyi bi mağazaydı ama artık kapaıyor..ceylan bebede fiyatlar çok yüksek..ama kendime bişey bulamıyorum diyenler için aslında çok da hoş şeyler var..forbestin başında ve sonundaki bi kaç mağaza özellikle...
internetten hiç alışveriş yapmadım ben..elimle elleyerek bakmalıyım diye düşündüm hep ama sanırım beğendiğim bi kaç modeli bende güvenilir bi siteden alırım...

ben de izmirli bir anneyim buca da oturuyorum.
benim kizim 18.5 aylik oldu.
artik cocukluga dogru yol aliyor. zaman cok cabuk geciyor.
bebegim icin ben de herhangi ozel bir magaza yok kiyafetlerini aldigim
Kurban bayrami oncesi netten civilim.com dan siparis vermistim birkac parca birsey.
bu arada simdiye kadar yazdiklarinizi okudum bebeshopa ben de bir bakayim dedim.
guzel urunler var.
Andywawa urunleri
yuzde 40 indirimdeymis bilginize....

Son düzenleme:
andywawanın urunlerı ındırımde şırınyerdekı mağazasına bakın derım ben gttım ama malesef alamadan geldım oğluma göre beden bulamadım herşey etıket yarısı montlar 54 lıradan 27 lıraya duşmuş sweatler 13-14 lıra ıkılı takımlar var pantolonlu 30 lıra falan çok guselşeyler var bebeshoptakı fıyatların altında

slm kıslarr bende izmirli bir anneyimm benim kızımda 18 aylık genelde lcw'dan alıyorum kıyafetlerini ama topicte okudum sanırım benetton varmış şirinyerde orayada bi bakarım bundan sonra umarım fiyatlar uygun oluyodur:44:

forbest caddesinde ceylan bebe var biraz ilerisinde uğur bebe,metroyu gecince pamidor..
ve sekerbank civarı benetton var...cadde üzerinde incity,lcw var..aklımda suan bunlar var...

Bende bebek alışverişi Minadan yaptım..İnternette civilim diye bir site var fiyatları uygun...

ben bebiş doğmadan aldığım herşeyi bayraklıdaki hello baby magazasından aldım. evim göztepede olduğu için cok sık oraya gidemiyorum artık bebiş cok minik olduğu için... arada bir eşimle çıkınca alsancak mothercare yada agora alışveriş merkezi içindeki Joker mağazasında aradığım herşeyi bulabiliyorum

selam anneler bende izmirli anne adayıyım
tecrübelerinizden yararlanıyorum
daha var ama ben şöyle bir araştrıma yaptım yolum düştükçe bayraklı hello baby mothercare mina bebek lcw ve wenice hepsine baktım fırsatım oldukça
kıyafet olarak lcw ve wenice uygun geldi zaten wenice yi de bir arkadaşım sayesinde keşfettim fiyatları gerçekten uygun ve bebişimin tulumlarını falan ordan almyı düşünüyorum kısmetse..
minadan yatağını arabasını ev ana kucağını alabilirim ve de bebk banyo malzemeleri
mothercare fiyatları çok yüksek geldi bana
aynı ürünler 2 katı fiyatına satılıyor
uzun bir listemiz var ekonomik davranmakta fayda var :))
sağlıkla kalın

Back