- Konu Sahibi minikprenses
yahu bnde şırınyerdeymnıe bılmıorum acaba hello babayi benettonu neresndekı
hello baby bayraklıda şirinyerde fiyonk baby diye geçiyor aynı mağazaya bağlı benettonda hayal düğün salonunun sokağında canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu bnde şırınyerdeymnıe bılmıorum acaba hello babayi benettonu neresndekı
senin baya az kalmış hazırlıklar artık bitmiştiir allah kurtarsın inşallah kolay doğum olur hangi hastanede yapmayı düşünüyosun doğumu??
bende gitmek istiyodum bu hafta ama indirim yoksa gitmeninde bi anlamı yok
kızlar bnde dun oğluma pamıdordan kot aldım 20 tl ye üstunede kahevelı gömlerk aldım fıyonktan ama gömleği sweetle değiştiricem pişman oldum gömlek aldığımasadece bıgun gıycek gömleği daha 4 aylık bebeğe kullanışlı değil gbıme gelıo en azından sweet alırsam hem kotla gydırırm hemde eşofman ustune gyer altına konvers alıcam cix olur yaniDD haklımıyım yaa yoksa gömlek kalsamı offf
canım vardı ama cok az secılı urunlerde onlarda hamıle gıysılerıyle buyuk cocuk kostum kıyafetlerındeydı ben forumdakıne gıttım belkı dıger magazalarında vardı bılemıyorum ama hıcbırsey alamadan geldım ogleden sonra bır forbese gıdıcem ceylan bebeye bakayım bı dıyorum olmazsada almıycam artık cunku hıc gıyılmemıs kıyafetlerı onları gıydıreyım sonra tam gelmıyo, ama ıkeadan cok cıcı seyler aldık 1-2-3 nolu kutulardan aldık parmak kuklalarından bırkac peluş oyuncak,oyuncak sepetı fıleli olandan hadı barı bos donmeyelım dedım
kızlar bnde dun oğluma pamıdordan kot aldım 20 tl ye üstunede kahevelı gömlerk aldım fıyonktan ama gömleği sweetle değiştiricem pişman oldum gömlek aldığımasadece bıgun gıycek gömleği daha 4 aylık bebeğe kullanışlı değil gbıme gelıo en azından sweet alırsam hem kotla gydırırm hemde eşofman ustune gyer altına konvers alıcam cix olur yaniDD haklımıyım yaa yoksa gömlek kalsamı offf