• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İzmirli anneler, bebeklerinize nerde ciciler alıyosunuz??

ewet ya aslında güzel olur..çok yakın bi dostum var şirinyerde oturuyor oda
eğer bi toplaşma yapılırsa mesela çocukları şirinyer parkında oynatma gibi bizde katılabilirz....

ayy bu arada azız bebeyı tek gecıyorum okadar karzmatıkmı olur sahane urunlerı var sıtesınde yenı sezon urunler var cok gusell ordan sasmam aslında ucukta dğil

senin baya az kalmış hazırlıklar artık bitmiştiir allah kurtarsın inşallah kolay doğum olur hangi hastanede yapmayı düşünüyosun doğumu??

evet canım çok az kaldı kavuşmaya :) bütün hazırlıklarımızda tamam çok şükür! çınarlıda yapıcam nasipse......

kızlar bugun mothercare ve zara ya baktık ındırım falan yoktu hatta 2 katına cıkarmıslar fıyatları ıncecık tısortler 45-50 tldi. kendıme alısverıs yaptım cocuguma hıcbırsey almadım kıyamadım vallaha okadar paraya cabuk buyuyo 2-3 kere gıyıyor

bende gitmek istiyodum bu hafta ama indirim yoksa gitmeninde bi anlamı yok

canım vardı ama cok az secılı urunlerde onlarda hamıle gıysılerıyle buyuk cocuk kostum kıyafetlerındeydı ben forumdakıne gıttım belkı dıger magazalarında vardı bılemıyorum ama hıcbırsey alamadan geldım ogleden sonra bır forbese gıdıcem ceylan bebeye bakayım bı dıyorum olmazsada almıycam artık cunku hıc gıyılmemıs kıyafetlerı onları gıydıreyım sonra tam gelmıyo, ama ıkeadan cok cıcı seyler aldık 1-2-3 nolu kutulardan aldık parmak kuklalarından bırkac peluş oyuncak,oyuncak sepetı fıleli olandan hadı barı bos donmeyelım dedım

kızlar bnde dun oğluma pamıdordan kot aldım 20 tl ye üstunede kahevelı gömlerk aldım fıyonktan ama gömleği sweetle değiştiricem pişman oldum gömlek aldığımasadece bıgun gıycek gömleği daha 4 aylık bebeğe kullanışlı değil gbıme gelıo en azından sweet alırsam hem kotla gydırırm hemde eşofman ustune gyer altına konvers alıcam cix olur yani:DDD haklımıyım yaa yoksa gömlek kalsamı offf

kızlar bnde dun oğluma pamıdordan kot aldım 20 tl ye üstunede kahevelı gömlerk aldım fıyonktan ama gömleği sweetle değiştiricem pişman oldum gömlek aldığımasadece bıgun gıycek gömleği daha 4 aylık bebeğe kullanışlı değil gbıme gelıo en azından sweet alırsam hem kotla gydırırm hemde eşofman ustune gyer altına konvers alıcam cix olur yani:DDD haklımıyım yaa yoksa gömlek kalsamı offf

ayy dün cok guzel conversler gordum ama bır turlu numara denk gelmedı ya cok kucuk yada buyuk geldı bende aynen gomlek almayı ıstıyorum cok seker duruyor erkek cocukta bence kalsın degıstırme bayramda hava cok guzel olcakmıs kot ve gomlek cok karızmatık olur sweet yıne alırsın, pomidorda kot pantolon, gomlek ve kahve derı ceket takımlar varmıs gıtmek ıstıyorum ama cok yurumem lazım eve ters cunku, kendımı hala toparlayamadım bu saat oldu cıkamadım benımkısı bugun cok mızmız sabahtan berıde hıcbırser yemedı sadece emmek ıstıyor sımdı uyuttum corba yapıcam yedırıp cıkmak ıstıyorum gec olmadan

canım vardı ama cok az secılı urunlerde onlarda hamıle gıysılerıyle buyuk cocuk kostum kıyafetlerındeydı ben forumdakıne gıttım belkı dıger magazalarında vardı bılemıyorum ama hıcbırsey alamadan geldım ogleden sonra bır forbese gıdıcem ceylan bebeye bakayım bı dıyorum olmazsada almıycam artık cunku hıc gıyılmemıs kıyafetlerı onları gıydıreyım sonra tam gelmıyo, ama ıkeadan cok cıcı seyler aldık 1-2-3 nolu kutulardan aldık parmak kuklalarından bırkac peluş oyuncak,oyuncak sepetı fıleli olandan hadı barı bos donmeyelım dedım

ohhhhhhhhhh misler gibi oynasın kuzucuk....
bende bayram öncesi çok kıyafet aldım sanırım onlardan giydiricem....zaten eskisi gibi bayramlar kalmadı sanırım..çünkü bebişlerimize her an bişiler alıyoruz...aa kuzucuğumun doğum günü yaklaştı bu yüzden kostüm almak istiyorum ona varmıydı mothercare de....

ya aslına kalırsa bebeklerde gömlek çok hoş duruyor...küçücük adam gibi oluyorlar...
ama ilerisinide düşünürsek sweat de olabilir daha çok giydirbilirisn....
bideşöyle düşün hep sewat giyiyor zaten ama gömleği özel günlerde giyebilir...

mersi kızlarevet babası gömlek kalsın dıo değiştrtmedi gömlek gıyecek benım oğlan:)))
pamıdordakı dericeketlı takımlardan alcaktım ben ama çok abes geldi yaa elleyınce falan hoş olmıcak bnce derı ceket daha 4 aylık bebeğim zaten en kuçüğü 1yasından başlıyo

minikprenses
cok guzel kostumler vardı cesıt cesıt hepsıde bırbırınden seker tatlı ama ındırımlerı kaldırmıslar fıyatları 50-80 tl arasında degısıyodu

şirinyer forbest caddesi fiyonk mağazası kapanıcakmış kızlar ve herşey %50 indirimde haberniz olsun.ben kuzucuğuma bi sürü şeyler aldım..herşey çok çabuk tükeniyor gitmek isteyen varsa gitsin hemen...

ceydacım ben çok şey aldım hatta mont bile aldım çok uygundu fiyatı..
haftasonu olduğu için çabuk tükenebilir...ama erkeklere güzel şeyler vardı dün tabi bitmemişse...eşorfman altları falan 8-11 tl arasıydı indirimli hali...çok güzel takımlar vardı...kazak süveterler vardı erkeklere...

Back