- Konu Sahibi minikprenses
-
hello babay güzel bende alışveriş yapıyorum sürekli
ama mothercare biraz pahalı
istanbulda outlet mağazası var oraya gittiğimde alıyorum hep ama burda biraz pahalı o yüzden böyle kaliteli ve indirimli ürünler aldığınız başka yerlerde varmı???
mothercare %50 ındırım gunlerı yapıyor bunları takıp edıyorum ornegın daha ogluma hamıleyken ordan 9-12 aylık kaban hırka yagmurluk almıstım normalde 75-90 arası urunlerdı yarıyarıya aldım, 6lı zıbın takımı aldım 50 tl dı 25tl ye aldım sadece ındırımlı kırmızı etıketlı urunlerı alıyorum o zaman hem cok kalıtelı hemde cok ucuza almıs oluyorum, benetton'un şirinyerde outlet magazası var uygun bıryer, ben şirinyerde oturuyorum burda forbeste hello baby'nın 1 magazası daha var kucuk bır yer gıysıler burda nerdeyse yarı yarıya chıcco'nun pijama takımlarından aldım kalın yumusacık normalde gezmeye cıkarken bıle gıydırılebılecek tarzda 15 tl'di
bugün benotton mağazısına gittim yazlık ürünler indirim vardı ama yeni sezon için aynı şeyi söyliyemiycem çünkü byağı bi ucuktu fiyatlar :))))))))))
izmirde mothercare nerede?
bi şirinyerli olarak bende size katılayım hello babyde gerçekten kıyafetler biraz pahalı o yüzden ben kemeraltında aziz bebenin toptan mağazası var ordan aldım ama tabi hello babyde uğrak yerimiz joker mothercare bayram üzeri bi hatırlatma gap te 2,ürün &50 indirimli çok güzel şeyler var bi bakın derim...
ohh en güzelini yapmışsın. güle güle kullansın cimcime. bizimki bi doğsa rahatlıcam. 36 dayız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?