• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İzmirli anneler, bebeklerinize nerde ciciler alıyosunuz??

minikprenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
1.176
1
156
Diğer
selam sevgili anneler yada anne adayları;
izmirde bebeişlerinize nerelerden ciciler alıyorsunuz, hangi markalardan alıyorsunuz?
Fikir alışverişinde bulunabilirsek ne kadar güzel olur dimi...hepinize teşekkürlerrr

selam ben bebek alışverısımızı ızmırdekı mina dan yaptım...tabı onun dısında bı kaç eşyasını ayakkabı-gıysı mothercare den aldım :)

Ben arabası anakucagı emzırme yastıgı bıberonlar bakım cantası bunun gıbı bırcok seyı hello baby'den aldım ınternet sitelerıde ve onlıne satıslarıda var ıstersenız ınceleyın her marka ve cesıdı bulabılıyorsunuz cok buyuk bır bebek alısverıs magazası mobılya bolumude var, gıysılerımızı ıse mothercare'den alıyoruz cok kalıtelı ve saglam

bende arabasını ana kucağını beşiğini hello baby den aldım.biberon şampuan gibi ufak tefek şeyleride ordan aldım ama giysileri pahalı geldi.

hello babay güzel bende alışveriş yapıyorum sürekli
ama mothercare biraz pahalı
istanbulda outlet mağazası var oraya gittiğimde alıyorum hep ama burda biraz pahalı o yüzden böyle kaliteli ve indirimli ürünler aldığınız başka yerlerde varmı???

hello babay güzel bende alışveriş yapıyorum sürekli
ama mothercare biraz pahalı
istanbulda outlet mağazası var oraya gittiğimde alıyorum hep ama burda biraz pahalı o yüzden böyle kaliteli ve indirimli ürünler aldığınız başka yerlerde varmı???

mothercare %50 ındırım gunlerı yapıyor bunları takıp edıyorum ornegın daha ogluma hamıleyken ordan 9-12 aylık kaban hırka yagmurluk almıstım normalde 75-90 arası urunlerdı yarıyarıya aldım, 6lı zıbın takımı aldım 50 tl dı 25tl ye aldım sadece ındırımlı kırmızı etıketlı urunlerı alıyorum o zaman hem cok kalıtelı hemde cok ucuza almıs oluyorum, benetton'un şirinyerde outlet magazası var uygun bıryer, ben şirinyerde oturuyorum burda forbeste hello baby'nın 1 magazası daha var kucuk bır yer gıysıler burda nerdeyse yarı yarıya chıcco'nun pijama takımlarından aldım kalın yumusacık normalde gezmeye cıkarken bıle gıydırılebılecek tarzda 15 tl'di

bende sürekli hello baby ve mothercareden alışveriş yapıyorum. Ayrıca kipanın bebek bölümünüde tavsiye ederim. çok uygun fiyata kaliyeli ürünler olabiliyor. Disney tulum 12tle aldım 1 hafta önce..

mothercare %50 ındırım gunlerı yapıyor bunları takıp edıyorum ornegın daha ogluma hamıleyken ordan 9-12 aylık kaban hırka yagmurluk almıstım normalde 75-90 arası urunlerdı yarıyarıya aldım, 6lı zıbın takımı aldım 50 tl dı 25tl ye aldım sadece ındırımlı kırmızı etıketlı urunlerı alıyorum o zaman hem cok kalıtelı hemde cok ucuza almıs oluyorum, benetton'un şirinyerde outlet magazası var uygun bıryer, ben şirinyerde oturuyorum burda forbeste hello baby'nın 1 magazası daha var kucuk bır yer gıysıler burda nerdeyse yarı yarıya chıcco'nun pijama takımlarından aldım kalın yumusacık normalde gezmeye cıkarken bıle gıydırılebılecek tarzda 15 tl'di

canm bnde sırınyerde oturuyorum heryerınıde bılıyorum az cok ama dedığın yerler nerde bnde bı bakyım hello babymı varmış şirinyerde cok ucumuş yaa benetton falan ne tarafta sölersen cok sevınırm...
ayrıca bnde bellı bı yerden almıyorumkıyaftelerını nerden denk gelırse sırınyerde pamıdor var genelde ordayımm harıka ve cok ucuz bı yer 10 lıra takımlar falan
kıyafte olarak mına bebede gusel fıyonk bebede cok hoşşeyler satıyor uygun fıyata hemen hemen heryerdede subesı var:13:

bugün benotton mağazısına gittim yazlık ürünler indirim vardı ama yeni sezon için aynı şeyi söyliyemiycem çünkü byağı bi ucuktu fiyatlar :))))))))))

bugün benotton mağazısına gittim yazlık ürünler indirim vardı ama yeni sezon için aynı şeyi söyliyemiycem çünkü byağı bi ucuktu fiyatlar :))))))))))

canım mothercare'de dun %50 ındırım basladı 15 kasıma kadar devam edıcekmıs pazar gunu gıdıcez bayramlık bakıcaz, cumartesı gunude gıtmıstım ama fıyatlar şoka ugrattı benı hıc olmadıgından cok yuksektı sadece bırtane bere alıp cıktım polarlı kulaklarını kapatandan 25 tl'di, bu arada canım ben daha gıttıgımız parkın ısmını ogrenemedım epeydır gıdemedık parka evın catısını yaptırıyoruz ıscıler var tum gun aksama kadar zıle basıp bırsey ıstıolar vakıt de bulamadım yazmaya,hangı benettona gıttın acaba bızım burdakıne mı?

bi şirinyerli olarak bende size katılayım hello babyde gerçekten kıyafetler biraz pahalı o yüzden ben kemeraltında aziz bebenin toptan mağazası var ordan aldım ama tabi hello babyde uğrak yerimiz joker mothercare bayram üzeri bi hatırlatma gap te 2,ürün &50 indirimli çok güzel şeyler var bi bakın derim...

bi şirinyerli olarak bende size katılayım hello babyde gerçekten kıyafetler biraz pahalı o yüzden ben kemeraltında aziz bebenin toptan mağazası var ordan aldım ama tabi hello babyde uğrak yerimiz joker mothercare bayram üzeri bi hatırlatma gap te 2,ürün &50 indirimli çok güzel şeyler var bi bakın derim...

canım bırgun bulusalım şirinyerlıler olarak sırınyer parkında :7: esımın ıs yerı kemeraltında bazen bırsey ıstedıgımde mına'dan alıyo dun azız bebenın badylerınden almıs acaba orasımı senın dedıgın yer ben bılmıyorum, gap cok tuzlu ama bakıcam bılgın ıcın saol

kızlar ya bende şirinyerliyim. ama bi forbesten bi mina bebeden bide barış bebeden alışveriş yaptık. bide emek sinemasının ordaki pamidor du sanırım oradan eşyalar aldık. diğerlerine pek bakamadım. mothercar forumda varmış ama fiyatları uçuk geldi bana. eskitemiceği şeylere okadar yağdırmak istemiyorum. aziz bebenin idil bebenin çok kaliteli malları. toptancıları kemeraltında nerde? bide fiyatları şirinyere göre dahamı uygun? gidip güzel takımlar alayım bari... bu arada bebde bi takıntıdır gidiyodu kraftın çıngıraklı çorapları... şirinyerde bulamamıştım. dün mina bebeden her modelini aldım. hemde fiyatı internet fiyatından düşük. öyle bi fikir olsun diye söyleyim dedim. isteyen bakabilir ordan gerçekten inanılmaz cicler.

buluşalım vallahi bi tur atarız bebişlerimie alışveriş yaparız...kemeraltında ercü bebe hisarönünden girdiğinde sola doğru gidiyosun o sırada gelinlikçiler falan var onları geçince ...
evet gap in ürünleri biraz tuzlu ama ben oğluşuma kot istiyodum ne zamandır hep 35-40tı fiyatlar bende markasız bişeye o kadar para verceğime 2 tane kot bi tane alttan çıtçıtlı gömlek aldım 90 tl ye ...

ohh en güzelini yapmışsın. güle güle kullansın cimcime. bizimki bi doğsa rahatlıcam. 36 dayız :))

Back