İzmirin Güzellerinden Dostluk Manzaraları

pislerrrrrrrrrrrr kötülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bensiz buluşmuşlarrrrrr hıhh

kızz orjinalmisin emitasyonmusun çok çirkinleşmişsin sen yaşlanmışsın çökmüşsün :umursamaz:

bide imaj değiştirmiş hıhh yakışmış ama söylemeye dilim varmii kıskançlığımdan

duyguege alacağın olsun ben varken gelmedin gelmedinde bensiz geldin öylemiii

oğlunu sevcektim öpcektim koklucaktım onun için gelmedin biliyom hem sende bek bi güzelmişsin oğlundan anlamışidim zaten

kız canayakın sendemii sendemi bensiz gittin aşkolsun süzüm süzüm süzülmüşsün neyin var yoksa hastamısın ben yokum diyemi hee?kız valla çok durgun gördüm seni ama fıstık gibisin yine :)

firtladym perim güneşablam aynı güzelliğinizden şekerliğinizden bişe kaybetmemişsinizz canlarım benim çok şekersi inz siz olmasanız zaten tatsız tuzsuz olurdu buluşma biliyorum...

kızınıda getirmişsin güneş ablam güzelmiş maşallah anasına çekmiş selamlar benden :))

diğer arkadaşlarlada tanışamadım artık :(( inş bidahaki sefere bende olurum

İzmir'imin gülen güzel yüzleri.....hepiniz çok güzel yüz ve dostluk görüntüsü vermişsiniz.Elimizde olmayan teknik nedenlerdeneyvahedigeldismiledolayı katılamadım.Biraz klişe olacak ama inşallah bir sonrakinde buluşuruz.Peri'cim Efsanem sizleri tekrar görmek ,yeni arkadaşlarla tanışmak nasip olmadı.Dostluğunuz ve muhabbetiniz daim olsuna.s.

Vayy buluşmada en hamarat grup yine buluşmuş
Hepiniz çok hoş görünüyorsun:nazar: Gülen yüzleriniz hiç solmasın
Benden hepinize kucak dolusu sevgilera.s.
Firstlaydimede bol bolŞenizŞeniz

cok tatlisiniz masallah hepinize güzeller o gülen yüzünüz gözleriniz hic solmasin
dostlugunuz daim olsun canlarim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kızz orjinalmisin emitasyonmusun çok çirkinleşmişsin sen yaşlanmışsın çökmüşsün :umursamaz:

oğlunu sevcektim öpcektim koklucaktım onun için gelmedin biliyom hem sende bek bi güzelmişsin oğlundan anlamışidim zaten

kız canayakın sendemii sendemi bensiz gittin aşkolsun süzüm süzüm süzülmüşsün neyin var yoksa hastamısın ben yokum diyemi hee?kız valla çok durgun gördüm seni ama fıstık gibisin yine :)

firtladym perim güneşablam aynı güzelliğinizden şekerliğinizden bişe kaybetmemişsinizz canlarım benim çok şekersi inz siz olmasanız zaten tatsız tuzsuz olurdu buluşma biliyorum...

kızınıda getirmişsin güneş ablam güzelmiş maşallah anasına çekmiş selamlar benden :))

İzmir'imin gülen güzel yüzleri.....hepiniz çok güzel yüz ve dostluk görüntüsü vermişsiniz.Elimizde olmayan teknik nedenlerdeneyvahedigeldismiledolayı katılamadım.Biraz klişe olacak ama inşallah bir sonrakinde buluşuruz.Peri'cim Efsanem sizleri tekrar görmek ,yeni arkadaşlarla tanışmak nasip olmadı.Dostluğunuz ve muhabbetiniz daim olsuna.s.

Süper bir izmir buluşması olmuş hepiniz harika gözüküyorsunuz :nazar:
Dostlığunuz hep daim olsun hanımlar opuyorumnanaktan
Betül ablam güneş ablam sizleri görmek çok güzeldi muhteşemsiniz wallaha opuyorumnanaktan
İstanbuldan kocaman sevgiler sizlere gelsin kaydirigubbakcemile5

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

yorumları için bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.
o gün gerçekten çok neşelendim. bu mutluluğumuz hep sürer inşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

izmirliler harikasınızopuyorumnanaktan
pınarın kızınada bayıldım maaşallah:nazar:
anneler ve kızları gibi buluşma olmuş,firstlady ve kızı,efsana ve kızı,pınar ve kızı...........çok hoş

sevgili dostlarımısizleri buradan bile olsa görmek tanımak beni çok mutlu etti hepinize sevgiler kocaman öpüyorum dostluğunuz daim olsun

canlarım çok güzelsiniz biz gelemedik torunu bırakamadık çok huysuzdu o gün dedenin yanında bırakamadık inş bir dahaki buluşmaya hapiniz çok güzel çıkmışsınız öpüyorum

Herkes çok güzel çıkmış ee nede olsa ızmir güzelleri.
Duygucum senin resimlerine ayrıca bayıldım hele fotojenik olan süper:))

firstlady e bayılıyorum zati enerjisini hissedebiliyorum burdan bile:)))

theoriginal Allah ım sen dıptıs mışın yeni görüyoırum oha yani bana .çiçekim saçlar müthiş olmuş çok yakuşmuş
duygueege ne kadar hoş bir bayansın bakmaya dooyamadım çiçeğim meaşallahhh

bütün hatunlar süper çıkmış kısacası

foto çekimlerine bayıldım çok güzel çekmişsin orijibalım ellerine sağlık

Sağol çiçeğim o senin güzelliğinopuyorumnanaktan

Canım benim yaa inan Mehtap'la senden konuştuk seni görmeyi o kadar isterdim ki ama o zaman Ege yi bırakcak birini bulamamıştım bu sefer bıraktımkaydirigubbakcemile3Bir dahaki sefere inşallah::)
Herkes çok güzel çıkmış ee nede olsa İzmir güzelleri.
Duygucum senin resimlerine ayrıca bayıldım hele fotojenik olan süper:))

Sağol canım arkadaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fazla söze gerek yok süpersiniz dıptısım
Rabbim muhabbetinizi artırsın
bu arada bu saç modeli sana acaip gitmiş dıptısım bide baya bi kilo vermişsin gibime geldi

resimler süper cıkmıs ya kıskandım vallahı:umursamaz:canayakıncım,günes ablam,gülşahcım firstladym pınar ablacım hepiniz çok güzel görünüyorsunuz dostlugunuz daım olsun hanımlar öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back