İzmirin Güzellerinden Dostluk Manzaraları

ızmirin suyundan mıdır, havasından mıdır, kendiliğinden midir?..Şeker gibisiniz Maşallah...
Bu arada fotoları çeken şeker işleri iyice ilerletmiş bayıldım

çok güzel sıcak samimi bi buluşmaydı,,pınarım,,canayakınım,,duygum,gürselim, sizleri tanıdığıma çok ama çok memnun oldum,,leydim,,pericim,theoriginal,sizleride özlemiştim ,özlem giderdim,

--------------------------------------------------------------------------------

oyyyyyyyyy gözümüz gönlümüz acıldı izmirin güzel hanımlarııııı
hepinizi çok çok seviyorum :1hug:a.s.
yeni arkadaşım canayakınıda tanıdık resimlerdennn
leydimi efsane<güneş ablam pınarımm bakın bide kıslarınızla katılmışınız leydim kızı pınarım kızı güneşim kızııalkisalkisalkis
ya ne güzel bi taploooo Şeniz
canayakını ve değer arkadaşlarda çok şekerrlerryerimseniben
---------------------bişey soracaktım bizim gülser ankaradaki gülser değilmiii yanılyormuyummm ben olumunekankayizsmile

Canım arkadaşım güzel sözlere çok teşekkürler.Gülser hanımda evet yanılmıyorsun Ankaradan geldi:)Artık İzmire taşınmış.Öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

Canım arkadaşım güzel sözlere çok teşekkürler.Gülser hanımda evet yanılmıyorsun Ankaradan geldi:)Artık İzmire taşınmış.Öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.
------------------------------yerimseniben--gercekten tam hayilimdeki gibisinnn nikin gibi canayakın buldummmmolumunekankayizsmile
ayyy ankara buluşmasında buluşmuzdukkk kaydirigubbakcemile5
gülserim demeki taşınmışşş
ya bak tanıdık olumunekankayizsmilegörünceeee sevindirik oldummmmmyerimseniben
gülser ayyy canımsın ben esmer güzeliiiiyerimseniben

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
g:umursamaz:güneşimmm eski nikin güzeldiiii ya yerimseniben
kızınla seni gördüğüme sevindimmmmolumunekankayizsmile

ayyy ne güzel cıkmış eğlenmişsiniz inanın kendi adıma çok sevindim.
ayrıca hepinizde ayrı ayrı çok çok güzel cıkmışsınız,nostalji klasiğiyle fotoları ceken arkadaşada teşekkür ederim.çok hoş olmuş ellerine sağlık.

cana yakın güle güle kullan canım anladın sen onu. yakışmıışşşş...alkisalkisalkis

harikasınız her izmir buluşmasında kahroluyorum bu kadar yakınken katılamamak sizlerin yanında olmak isterdim güneşim iyiki haber bırakmışsın hiç olmazsa resimlerinizi gördüm hepiniz çok güzelsiniz Allaha emanet olun canım dünya güzelim seninde ellerine emeğine sağlık fotolar harika olmuş ladyimi öp benim için

resimler çok güzel maşallah nazarlar değmesin çok tatlısınız

resimler çok güzel maşallah nazarlar değmesin çok tatlısınız

bilmiyorumkismile oooffff orda olmak vardı elimizde olmayan sebeplerden bu seferi es geçtik inşallah sıradakine hep beraber oluruz diyelim..harika gözüküyorsunuz hepiniz tek tek öpüldünüz opuyorumnanaktan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…