- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
oyyyyyyyyy gözümüz gönlümüz acıldı izmirin güzel hanımlarııııı
hepinizi çok çok seviyorum :1hug:a.s.
yeni arkadaşım canayakınıda tanıdık resimlerdennn
leydimi efsane<güneş ablam pınarımm bakın bide kıslarınızla katılmışınız leydim kızı pınarım kızı güneşim kızııalkisalkisalkis
ya ne güzel bi taploooo Şeniz
canayakını ve değer arkadaşlarda çok şekerrlerryerimseniben
---------------------bişey soracaktım bizim gülser ankaradaki gülser değilmiii yanılyormuyummm ben olumunekankayizsmile
------------------------------yerimseniben--gercekten tam hayilimdeki gibisinnn nikin gibi canayakın buldummmmolumunekankayizsmileCanım arkadaşım güzel sözlere çok teşekkürler.Gülser hanımda evet yanılmıyorsun Ankaradan geldi:)Artık İzmire taşınmış.Öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.
canayakınn canım çok tatlısın a.s.
ve canayakınsınnnn ben oyle hayal ettimmm oylede gördümmmmm:1hug:
çok güzel sıcak samimi bi buluşmaydı,,pınarım,,canayakınım,,duygum,gürselim, sizleri tanıdığıma çok ama çok memnun oldum,,leydim,,pericim,theoriginal,sizleride özlemiştim ,özlem giderdim,
--------------------------------------------------------------------------------
ayyy ne güzel cıkmış eğlenmişsiniz inanın kendi adıma çok sevindim.
ayrıca hepinizde ayrı ayrı çok çok güzel cıkmışsınız,nostalji klasiğiyle fotoları ceken arkadaşada teşekkür ederim.çok hoş olmuş ellerine sağlık.
cana yakın güle güle kullan canım anladın sen onu. yakışmıışşşş...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?