İzmirim...En iyi buluşma grubu olmamızın şerefine yeni bir buluşma yapalım mı?

Kısmetse ben geliyorum,sanırım Güneş'imde gelecek.görüşmek üzere kızlarrrr.katılım azda olsa sıcacık bir buluşma olacağından eminim,Canını sıkma Pınar'cığım sakın

ben bir değişiklik var mı diye açmıştım. şimdi hazırlanmak için çıkıyorum. anca hazırlanırız. görüşmek dileğiyle.opuyorumnanaktan

Kızlar bende geliyorummmmmmm:))))))Haberiniz olsun.Süpriz olsun demiştim dayanamadım.Öptüm hepinizi:)))))))

ızmir buluşmasını yaptık geldikkk harika zaman geçirdim:)Katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimzemuszemusSizleri tanımaktan mutluluk duydum canlarım:=)

İzmir buluşmasını yaptık geldikkk harika zaman geçirdim:)Katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimzemuszemusSizleri tanımaktan mutluluk duydum canlarım:=)

Harika sıcacık bir izmir buluşması daha gerçekleşmiş oldu.ŞenizDuygucum canım benim seni tanimaktan müthiş keyif aldım.Sanki yıllar önceden tanışıyormuş gibiydik.Ayrıca güneş ablamla da nihayet tanışmış olduk.Dostluk ve sıcaklık kahve dünyasını doldurdu bile:lepi::1hug::enbuyukkk:

Canım bende çok ama çok memnun oldum arkadaşımopuyorumnanaktan

resimler kısmetse yarın akşam konulacak. bugün elde olmayan nedenlerle yayınlayamıyoruz.:jeyyar::roflol::roflol:
katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. çok güzel ve neşeli bir vakit geçirdim. kendimi bir kilo pirzola yemiş gibi hissettim.:roflol::roflol: şimdiden hepinizi özledim.
soğuk bir gündü. fakat kahve keyfi ve sizler sımsıcaktınız. kaydirigubbakcemile5 hepinizi seviyorum.

deeee hadin merakla bekliyorum niye yarına koydunuz neyse geç olsunda güç olmasın umarım çok güzel geçmiştir orda yanınızda olmak vardı öpüldünüz kk izmirli güzeller

Kızlar bende geliyorummmmmmm:))))))Haberiniz olsun.Süpriz olsun demiştim dayanamadım.Öptüm hepinizi:)))))))

canayakın bakın isimlerinizi tek tek yazın emi tanıyalım ya olumunekankayizsmile
izmirde tanıdığım güneşim leydim nazarboncuğum desibel senide tanımak istiyorummm
canayakınnnopuyorumnanaktan

canayakın bakın isimlerinizi tek tek yazın emi tanıyalım ya olumunekankayizsmile
izmirde tanıdığım güneşim leydim nazarboncuğum desibel senide tanımak istiyorummm
canayakınnnopuyorumnanaktan

Canım ablacım tabiki yazacağız.olumunekankayizsmileYalnız bugünkü buluşmaya desibel ablamla nazarboncuğum katılmadı il dışında oldukları için.Katılanlar pınaripekçi ve kızı mavisu,duyguege,güneş55ve kızı,Firstlady,The original,gulser,peri ve ben canayakın olarak
güzel bir buluşma gerçekleştirdik.Resimler The Original tarafından özenle düzenlenip hazırlandıktan sonra yayınlanacaktır.
:enbuyukkk::1hug:

bende bekliyorum fotoları heyecanla..cidden bu kadar mı güzel olur bir buluşma???o kadar güzel işte..hepinizin yüreğine sağlık..bugün bir kez daha şükrettim kk ya üye olduğuma ve sizleri tanıdığıma..kocaman sıcacık yüreklerinize sağlık..rabbim yokluğunuzu göstermesin..tombiş ablam orada olmanı bende çok isterdim inan..ankaradan sıcacık bir misafirimizde vardı gülser hnm..sizden bahsettik kalişimdende..inşallah hepbirlikte sizleri de ağırlamak nasip olur..sevgiyle kucaklıyorum ankaralı kk güzellerini de...

canayakınım canayakın işte ötesi varmı??
duygu ege..cidden sanki yıllardır tanıyorum seni..çok şekersin..
güneş 55 ablam ve şeker kızı..mütevazilik timsallerim bnm..kibirden eser yok yüreklerinde..
peri ablam sen zaten yüreğimi geçen buluşma da fethettin..
firstladym gerçek bir firstlady..
theoriginal..sıcacık..capcanlı..tazekan...
gülser hanım..çok tatlı bir hanımefendi...

inanın çok memnun oldum hepinizi tanıdığıma..

Fotoları çok merak ediyorum..

Pınar'cım bu arada yeri diil ama zayıflamışsın,süper..ben hala yerimde sayıyorum..

çok istedm ama gelemedim..işim yüzünden....tanışıp aranıza katılmayı gercekten cok istemiştim umarım tekrar gerceklesir...

çok güzel sıcak samimi bi buluşmaydı,,pınarım,,canayakınım,,duygum,gürselim,sizleri tanıdığıma çok ama çok memnun oldum,,leydim,,pericim,theoriginal,sizleride özlemiştim ,özlem giderdim,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…