İzmirim...En iyi buluşma grubu olmamızın şerefine yeni bir buluşma yapalım mı?

Kızlar beni eşim getircek yani iskeleye gelemicem bilgi vereyim dedim orda görüşürüz tanışırız,kaynaşırız artık:)

Merhaba arkadaşlar bende izmirdeyim şans eseri yazılarınızı okudum.. Yarın benim için çok erken olur ama bir dahakine bende aranıza katılmak isterim herkese selamlarrr..

k.yakadaki bayanlar yarın 13:00 da iskelede kesin buluşuyormuyuz?
peri,kuusuum,duyguege

özelden yplladım canım telefonumu. görüşmek üzereeee...

selam millet kızım bugünden beri kulak ağrısı çekiyo sağlık ocağına felan götürdüm benneyaptımki..ilaç verdielr kaç günlerdir o benden daha çok hayalini kuruyodu buluşmanın boshayallersmileama ben onu getirmek istemiyorum havada soğuk daha kötü olursa diye kokuyorum eyvahedigeldismile...ksk de buluşcağımız arkadaşlar ben kızımı atlatabilirsem orda olucam eğer atlatamazsam mekanda buluşuruz artıkyerimseniben inşallah gelebilirim bugünkü gibi olursa kızımın durumu gelmemde zor olur...amamafoldumben

çalışma programım işyerimin tadilatı sebebiyle yoğun maalesef aranızda olamayacağımı bildirmek istedim...gönlüm sizlerle hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum bu seferlik beni affedin lütfen

selam millet kızım bugünden beri kulak ağrısı çekiyo sağlık ocağına felan götürdüm benneyaptımki..ilaç verdielr kaç günlerdir o benden daha çok hayalini kuruyodu buluşmanın boshayallersmileama ben onu getirmek istemiyorum havada soğuk daha kötü olursa diye kokuyorum eyvahedigeldismile...ksk de buluşcağımız arkadaşlar ben kızımı atlatabilirsem orda olucam eğer atlatamazsam mekanda buluşuruz artıkyerimseniben inşallah gelebilirim bugünkü gibi olursa kızımın durumu gelmemde zor olur...amamafoldumben

canım kızına çok üzüldüm çokk geçmiş olsun.inşallah hava güzel,kızında iyi olurda getirirsinve sende gelebilirsin canım .. çok öpüyorum seniii

çalışma programım işyerimin tadilatı sebebiyle yoğun maalesef aranızda olamayacağımı bildirmek istedim...gönlüm sizlerle hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum bu seferlik beni affedin lütfen

Aaa Eren'ciğim keşke gelebilseydin canım.neyse inşallah bidahaki sefere kısmet. :1hug::1hug:

canım kızına çok üzüldüm çokk geçmiş olsun.inşallah hava güzel,kızında iyi olurda getirirsinve sende gelebilirsin canım .. çok öpüyorum seniii

yaa inşallah ablacım doğuma az kaldı şöyle rahatlık varken bir kere daha göreyim sizleri dedim ama bakalım artık gelmek için uğraşıcam valla..bide bnm bugün doğum günüm onun derdinden hiç bişey yapamadık ...cnm kızım bnm ya ağrısı geldikçe ağlıyo..ama inşallah yarın daha iyi olur...
Geçmiş olsun kuusum kızına umarım hemen iyileşir canım.

sağol bitanem inşallah ..ya hersene yaşadığımız bi sorun bu üst solunum enfeksiyonu kulağa vurunca çok kötü yapıyo kuzucuğumu....şimdi uyuoyo sanki daha bi rahatladı ..iyi olursa bakalım çok kısada olsa gelmek için uğraşıcam...

bende gelemicem arkadaşlar ist.den misafirim var bidahakine inşaallah güzel birgün geçirin inşaallah.

dün neti açamadım..bugün bir baktım azıcık kalmışız..ama olsun..bir olsun bizim olsun..peri ablam var..firstladymvar..duyguegem var..cordelıo var..kusumda inşallah gelebilecek kuzucuğundan fırsat olursa..belki diğer arkadaşlarda son anda katılırlar aramıza..olsun varsın..ben yine de dörtgözle bekliyor olacağım gelişinizi..

Günaydın arkadaşlar off sayımız azalmışta azalmış..Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..
Öğlen 13.30 bekleyin beni anacım:))
Şimdi bu swiss otelin neresinde kızlar??Sigara içen var mı aranızda?Orda içilmiyordur şimdi kahveylede iyi gider aslında:delphin:

özel mesajlarınızı aldım duyguege ve peri teşekkürler.ama sanırım bende gelemiycem.misafirlerimiz olacak.geç haber verdiler.:(((

Aaaa arkadaşlarrr yapmayın yaa kim kaldı o zaman kimse gelmiyorsa erteleyelim ben hepinizi görmek istemiştim:(

Günaydın arkadaşlar off sayımız azalmışta azalmış..Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..
Öğlen 13.30 bekleyin beni anacım:))
Şimdi bu swiss otelin neresinde kızlar??Sigara içen var mı aranızda?Orda içilmiyordur şimdi kahveylede iyi gider aslında:delphin:

swiss otelin altında oluyor cnm.bulmak çok kolay cumhuriyet meydanından içeriye giderken solda..yolunn üstünde..görüşmek üzre tatlm..opuyorumnanaktan

Back