- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi pinaripekci
-
k.yakadaki bayanlar yarın 13:00 da iskelede kesin buluşuyormuyuz?
peri,kuusuum,duyguege
özelden yplladım canım telefonumu. görüşmek üzereeee...
selam millet kızım bugünden beri kulak ağrısı çekiyo sağlık ocağına felan götürdüm benneyaptımki..ilaç verdielr kaç günlerdir o benden daha çok hayalini kuruyodu buluşmanın boshayallersmileama ben onu getirmek istemiyorum havada soğuk daha kötü olursa diye kokuyorum eyvahedigeldismile...ksk de buluşcağımız arkadaşlar ben kızımı atlatabilirsem orda olucam eğer atlatamazsam mekanda buluşuruz artıkyerimseniben inşallah gelebilirim bugünkü gibi olursa kızımın durumu gelmemde zor olur...amamafoldumben
çalışma programım işyerimin tadilatı sebebiyle yoğun maalesef aranızda olamayacağımı bildirmek istedim...gönlüm sizlerle hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum bu seferlik beni affedin lütfen
canım kızına çok üzüldüm çokk geçmiş olsun.inşallah hava güzel,kızında iyi olurda getirirsinve sende gelebilirsin canım .. çok öpüyorum seniii
Geçmiş olsun kuusum kızına umarım hemen iyileşir canım.
Günaydın arkadaşlar off sayımız azalmışta azalmış..Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..
Öğlen 13.30 bekleyin beni anacım:))
Şimdi bu swiss otelin neresinde kızlar??Sigara içen var mı aranızda?Orda içilmiyordur şimdi kahveylede iyi gider aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?