İzmirim...En iyi buluşma grubu olmamızın şerefine yeni bir buluşma yapalım mı?

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
eğer hepimiz için uygunsa 6 şubat cumartesi saat 13:30 da swiss otel kahve dünyasında buluşalım diyorum..harika aromalı kahvelerle birlikte baldan tatlı hoş sohbetlerimizle hatırlayacağımız hoş bir gün???? olumunekankayizsmile

fikirlerinizi bekliyorum canlarım...kocccccccaman öpüyorum..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gelen güzeller:))

peri
pinkystar
pinaripekci+prenses mavisuuu
güneş55
firstlady
yasminim
zehranazz
selin1986+minik kuzu
cordelio
betay+yavrucuğu
sunayabla
murgiz
kuusuum
duyguege

Son düzenleme:
o güne daha çok zaman var ama olabilir. arkadaşlarımla görüşmek hoşuma gider. özledim sizleri.

o güne daha çok zaman var ama olabilir. arkadaşlarımla görüşmek hoşuma gider. özledim sizleri.

duygularımız karşılıklı ablacm..böyle bağımlılık yapacağını hiç tahmin etmemiştim bu buluşmaların inan..şükür tanıdım sizleri...olumunekankayizsmile

umarım bu kez bir sorun olmaz ve gelebilirim boshayallersmile

inşallah cnm..bu defa görüşmek dileğiyle..opuyorumnanaktan

selam bende kızım la birlikte gelmeyi isterim kızımda burda olacak eğer dedeye bırakabilirsek gelmeyi isteriz öpüyoruz

bnm 5 şubat doğum günüm 4 mart da da kısmetse doğum var gelmeyi sizleri görmeyi çok isterim doktor durumum olmazsa glmek çin bütün şartlarımı zorluycam yeni yaşımın ilk günün sizlerle kutlamak süper olucak..

inşallah bir sorun çıkmazda ,bu sefer gelirim.....

İNŞALLAH ABLAM..GÜL YÜZÜNÜ GÖRMEK NASİP OLUR İNŞALLAH BU DEFA..opuyorumnanaktan

bu arada pınarcım çok teşekkür ederim haber verdiğin için güneş ablam sanada cnm bnm ..

İNŞALLAH SAĞLIKLA CNM BNM..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Yinemi kahve dünyası :)) pınarcım çok iyi düşünmüşsün sık sık buluşma olması gerçekten güzel
ama mekan baydı beni açıkçası üst üste çok gittim sanırım ondan gerçi muhabbet önemli olan gerisi boş
hadi bakalım o güne kısmetse bende gelmeyi isterim

cnm bnm..ben ilk kez sizinle gittim oraya ..birşeyden değil de sohbet için çok hoş sakin bir yer ondan yani..kahve bahane sohbet şahane yaniii..kocaman öpüorm tatlm..hepinizi çok ösledim..rabbimden bir sebep olmazsa inşallah orada oluruz tüm kadro..olumunekankayizsmile

Alıntı:
güneş55 kullanıcısından alıntı
inşallah bir sorun çıkmazda ,bu sefer gelirim.....

ıNŞALLAH ABLAM..GÜL YÜZÜNÜ GÖRMEK NASıP OLUR ıNŞALLAH BU DEFA..

pınarcım inşallah canım ,bu sefer görüşürüz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…