Bebek İkinci El izmirden graco anakucağı ve portbebe

bu haftasonu kemeraltı barış bebe'de izmirde anakucağı oto koltuğu ve arabasını 1000tl'ye aldım kampanya varmış =)) rengi kırmızı oldu ama olsun siz de memnun kalmışsınız umarım bende memnun kalırım..

Güle güle kullanın ama portbebe yok değil mi :)

Son düzenleme:
Şimdi arkadaşım sen de bir sene sonra elden çıkarmak istersen bebek arabanı ve oto koltuğunu 300 400 e ikisini satabilecek misin :))))))

bu haftasonu kemeraltı barış bebe'de izmirde anakucağı oto koltuğu ve arabasını 1000tl'ye aldım kampanya varmış =)) rengi kırmızı oldu ama olsun siz de memnun kalmışsınız umarım bende memnun kalırım..

Sevgili arkadaşım,barışbebe ile şimdi konuştum ürün 1100 tl,ellerinde hiç kırmızı yokmuş!? Sattıysak anakucağını kırmızı satmışızdır diyorlar ve ürübn 1100tl yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen
BEN ANAKUCAĞI ARABA PORTBEBE 1000 TL satıyorum

Sevgili arkadaşım,barışbebe ile şimdi konuştum ürün 1100 tl,ellerinde hiç kırmızı yokmuş!? Sattıysak anakucağını kırmızı satmışızdır diyorlar ve ürübn 1100tl yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen
BEN ANAKUCAĞI ARABA PORTBEBE 1000 TL satıyorum

gözlerimle gördüm isteyen söylediğim gibi gitsin baksın yanlış yönlendirme yok neden yalan söyleyeyim ki sizi de tanımam barış bebeyi de tanımam..tam takım araba koltuğu portbebe ve puset tüm set VE GRACO SYMBYO marka hepsi 1000tl..sana 1100 demiş bana 1050 ama 1000e bırakırım dedi ki yüzyüze yaptığı pazarlığı telde söylemez. bu arada benim barışbebeyle de ilgim yok sahibi de değilim keyif sizin herkes istediği yerden alsın. iyi satışlar.

Son düzenleme:
gözlerimle gördüm isteyen söylediğim gibi gitsin baksın yanlış yönlendirme yok neden yalan söyleyeyim ki sizi de tanımam barış bebeyi de tanımam..tam takım araba koltuğu portbebe ve puset tüm set VE GRACO SYMBYO marka hepsi 1000tl..sana 1100 demiş bana 1050 ama 1000e bırakırım dedi ki yüzyüze yaptığı pazarlığı telde söylemez. bu arada benim barışbebeyle de ilgim yok sahibi de değilim keyif sizin herkes istediği yerden alsın. iyi satışlar.

Portbebe türkiyede yok ki barış bebede olsun????????

tamam öyle diyorsanız ben orjimal olmayan almışım...iyi satışlar..

Son düzenleme:
tamam öyle diyorsanız ben orjimal olmayan almışım...iyi satışlar..

Sevgili arkadaşım üç parça aldın yani öyle mi? Anakucağı oto koltuğu+portbebe+puset=1000tl ye aldınız öyle mi yukarıda sadece anakucağı oto koltupu ve arabayı diyordunuz artı bu barış bebe anakucağı oto koltuğu ve arabayı 1100 tl ye satarken yüzyüze satuşta portbebe de dahil 1000 tl ye sattı öyle mi zarqrına falan herhalde kaldı ki tekrarkıyorum PORTBEBE YOK

Sevgili arkadaşım üç parça aldın yani öyle mi? Anakucağı oto koltuğu+portbebe+puset=1000tl ye aldınız öyle mi yukarıda sadece anakucağı oto koltupu ve arabayı diyordunuz artı bu barış bebe anakucağı oto koltuğu ve arabayı 1100 tl ye satarken yüzyüze satuşta portbebe de dahil 1000 tl ye sattı öyle mi zarqrına falan herhalde kaldı ki tekrarkıyorum PORTBEBE YOK

arkadaşım git gör millete ülkede yok diyip yanıltıyorsun yukarıda da aynısını yazdım..araba (üzerinde oturulacak yeri dahil!!)+ anakucağı+ oto koltuğu 3lü set graco symbyo marka gözümle gördüm 1000tlye de aldım madem inanmıyorsun git bak alla alla..kısaca senin fotosunu koyduğun o portbebe ve oto koltuğu ve komple araba üzerindeki puset dahil 1000tl tamam mı?? senin dediğin gibi ülkede yok mok değil ısrarla sana yalan söylüyorsun demedim ama illaki bana arkadaşım şöyle böyle konuyu uzatıyorsun..zararına filan satmıyorlar bayisi olduğu için ucuzmuş gidin bakın 3lü set orjinal 0km graco symbyo kampanyalı 1000tl. daha doğrusu 1050 diyorlar ama 1000tl ye verdiler. bu arada tek bir hatam olmuş ana kucağı kırmızı aldım direk onu arabaya taktığım için kırmızı dedim araba mavi ana kucağı kırmızı yani setim kırmızı+mavi evet ama graco symbyo..inanmazsan da git bak zerre umurumda değil. almak isteyen de gitsin baksın isterseniz gidip bakmayın bu bayandan alın bana ne yahu ben alacağımı aldım..hem burda şöyle böyle yalan söylüyorsun demek yerine gidip bakıp kendin görebilirsin sorun yok yalan söylemediğim için söylediklerimin arkasındayım..haydi kal sağlıcakla..

Son düzenleyen: Moderatör:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1123196&d=1400668520

bi ton şey yazdım ve sildim inanıp inanmayacağın umurumda değil gidersin bakarsın barış bebeye..bu fotosunu koyduğun portbebenin de gerçeğini gözümle gördüm bu saate kadar ülkede yok dedin dedin ben gördüm ARKADAŞIM inanmazsan da git gör...adamlar birebir çakmasını yaptı dersen de söyleyecek lafım yok tutup sana orjimalliğini belgelemeye uğraşmam ama ülkede yok dediğin ürünü gördüm.nokta.

Son düzenleme:

Yalan söylemek hiç hoş değil....yanılıyorsunuz,o zaman buraya hemen barışbebe bayiisi açın arkadaşım,türkiyede olduğu için yurtdışından geldi zaten ayıp ama araştırıp söylüyorum barış bebeyle konuştum başka marka belki de gördüğünüz ve üçlü set 1000 tl diye ısrar ediyırsunuz ama iki ürün aldığınızı daha yukarıda yazılanlarda yazmışsınız aferim ayakta alkışlıyorum sizi insanların kafasını karıştırarak burada benim satışımı baltalıyorsunuz,elinize ne geçiyor çok merak ettim doğrusu

Yalan söylemek hiç hoş değil....yanılıyorsunuz,o zaman buraya hemen barışbebe bayiisi açın arkadaşım,türkiyede olduğu için yurtdışından geldi zaten ayıp ama araştırıp söylüyorum barış bebeyle konuştum başka marka belki de gördüğünüz ve üçlü set 1000 tl diye ısrar ediyırsunuz ama iki ürün aldığınızı daha yukarıda yazılanlarda yazmışsınız aferim ayakta alkışlıyorum sizi insanların kafasını karıştırarak burada benim satışımı baltalıyorsunuz,elinize ne geçiyor çok merak ettim doğrusu

haklısın ülkede yok diyorsun sonra bana yalan söylemenin kötü olduğunu söylüyorsun asıl ben ayakta alkışlıyorum...ben alacağımı aldım neye inanırsan inan umurumda değil..hoşçakal..

Son düzenleme:
Madem alacağını aldın niye burayı meşgul ediyorsun?isteyen araştırsın almak isteyrn alsın kimseye silah zoruyla satmıyoruz ama karalama yapmak da hiç yakışmıyor,işiniz gücünüz yok herhalde yeter sayenizde kapatıyorum mutlu olmuşsunuzdur inşallah,admin arkadaşım sana da yazdım satmıyorum

Back