- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
Anakucağının garantisi galen devam etmektedir,portbebe türkiyede yok bize de almanyadan hediye gelmişti burada bulamadık diye,ikisi de temiz az kullanılmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Bizde Graco Symbio almayı düşünüyoruz. Fotoğraflar arasında bebek arabasının fotoğrafını göremedim. Ne kadar süre kullanıldı? Herhangi bir problemleri var mı?
Bebek arabasını satmaya yeni karar verdiğim için koyamadım resim,ama yarın koyarım resmini,thiçbir sorunları yok,baston puset kullanıyorum o yüzden satıyorum,şubat ayında alınmıştı,arabanın ve anakucağının garantileri de devam ediyor
Tamamdır o zaman arabanında fotosunu bekliyoruz biz. Biz istanbuldayız eğer karar verirsek ya kargoyla isteriz ya da bir arkadaşımızın sizinle irtibata geçmesini sağlarız
merhaba,
araba dahil toplamda ne kadar düşürsünüz, bizde izmirdeyiz, inceleyip karar vermemzi kolay olacaktır.
Travel set halen satılıktır,tek tek de satılır,izmir içi tercihimdir,graco kalitesini bilenler,bekliyorum...
2. El için fazla istiyorsunuz arabanın sıfırı garantisiyle beraber 750tl hatta pazarlıkla 700e buldum. Portbebe normal fiyatı 300 zaten. Açıkçası izmirde oturuyorum bornovada ve graco symbyo alacağım araştırıyorum. Yanlış anlamayın tabiki ürün sizin ve set satmanız çok güzel eminim sıfır gibidir ama takdir edersiniz ki 2. El olduğunda fiyat düşer. Eğer fiyatta anlaşmak isterseniz görüşmek isterim fakat 1000tl 2. El için gerçekten fazla.
Eğer portbebeyi bulursanız kaçırmayın alın derim çünkü benim akrabam almanyadan 500 tl ye buldu türk parasına çevirince,ben de inceledim ürünlerin sıfır ücretlerini,900 tl ye sırf arqba var,siz 1000 tl ye üçlü seti almış olacaksınız ve garantileri de devam ediyor,ben burada görüyorum sıfırı 600 tl lik canı çıkmış arabayı 300 e veriyorum çok ucuz 250 ye veriyorum diyorlaroysa zaten arabanın ederi belli,eğer bulabiliyorsanız uygun fiyatlı bence kaçırmayın alın sıfırını bulabiliyorsanız :)