İzmir'den Çektiklerim

Evet haklısın çünkü pek bilinmiyor o nedenle doğallığıyla duruyor. Kaynarpınara kahvaltıya gideriz her yıl onun harici Mordoğandayım küçük ama sevimli bir yer seviyorum burayı hem fotoğraf çekimine de pek bir müsaitopuyorumnanaktan

resimler güzelde
yaramı deştin nev
petronum şuan mordoğanda tatilde ve ben burda pinekliyorum
böhhhüüüüüüüüüüüüüüüümafoldumben

resimler güzelde
yaramı deştin nev
petronum şuan mordoğanda tatilde ve ben burda pinekliyorum
böhhhüüüüüüüüüüüüüüüümafoldumben

Nerde kalıyomuş yerini verde gidip seni işten attırayımzemuszemuszemuszemuslaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Konu dışına taşmıyımda hemen toparlayım

Beğeniniz için çok teşekkürlera.s.-tatlicadiarzu-

fotograf makınen nikon mu dıyecektım ..sen yazmıssın zaten..

cok guzel olmuş hepsi..

bende koymak ıstıyorum buraya ama benımkıler moda fotografları kalsın dıyorum o yuzden :))

fotograf makınen nikon mu dıyecektım ..sen yazmıssın zaten..

cok guzel olmuş hepsi..

bende koymak ıstıyorum buraya ama benımkıler moda fotografları kalsın dıyorum o yuzden :))

Olsun ekleyin lütfen bir konu açıp ben merak ettim şimdi:)

Fotoğraf olunca her türüne bakarım bensırnaşık şey

Muhteşem çekimler olmuş nevcim... Süper ya bayıldım.. Zaten ızmir deyince içim gidiyor... Üstüne bir de bu harika kareler... Tebrik ediyorum canı gönülden...

ellerinize saglık ben sizin tarzınızı çok beğeniyorum ilk kez yazmak nasip oldu

ben canon 450 d kit lensle aldım
yani internet üzerinden bazı yayınları inceliyorum
ama yapamıyorum sanki
çektiklerimi hiç profesyonel birine göstermedim
pes edip bırakmak üzereyim nerdeyse ama hayalim bu benim
makro ve geniş alan çekimlerinden hoşlanıyorum
yeni zoom lar almam lazım biliyorum
makine elimde bilmediğim o kadar çok özelliği var ki
tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim

Öncelikle çok sevindim beğenmenize.

Canon 450d başlangıç için çok güzel makinadır.
Ama sakın vazgeçmeyin. Eğer ben de temel fotoğraf eğitimi almadan direk makina alıp çekmeye kalksaydım inanın ben de çekemezdim. Ha şuan profesyönel miyim? Hayır, daha 40 fırın ekmek yemem lazım hala okuyorum yeni çekim teknikleri deniyorum.

Kit lens size rahat 1 yıl gider. Ama sanıyorum canonun kit lensleri 18-55 kısa sürede sıkılabilirsiniz.

Eğer bulunduğunuz ilde temel fotoğraf eğitimi veren bri yer bulursanız mutlaka gidin. Temel kavramları öğrenmek çok önemli. Dİyafram- enstantane vs. gibi. Yada çekim yapma kuralları. Ne gibi fotoğraflar çekilir, ne gibi unsurlar varsa fotoğrafı bozar gibi.

Sonrasında zaten çekerek kendinizi geliştireceksiniz. Bol bol fotoğraf çekin.

Başlarda hep farklı şeyleri denemek ister, sonra ilgi alanınız belli olur buna göre lensler alınmaya başlanır:) Misal benim ilgi alanım portre ve manzara oldu. Manzara için geniş açı almam lazım fakat maalesef tokinaların fiyatı uçukkaydirigubbakcemile3

Ben size elimden geldiği kadar yardımcı olurum, ekleyin fotoğraflarınızı en azından kompozisyon açısından neler yanlış neler doğru tartışırız birlikte geliştiririz:1hug:

çok çok teşekkür edrim ilginize
rahatladım biraz, tr ye döneyim ilk işim kurs arastırmak olacak zaten
okuyorum ama uygulama gibisi olmaz sanırım

haklısınız lensim 18-55 ve şimdiden zorlanmaya başladım
makrolarda çok zorlanıyorum...hoş makro çekebiliyor muyum onu bile bilmiyorum
daha çiçeklerden öteye geçemedim

resimleri nereye eklememi istersiniz?
yeni başlık mı açayım?
uygun bir yer varsa oraya da ekleyebilirim

çok heyecanlandım
ben bu işte başarılı olabilmeyi çok istiyorum gerçekten
kabiliyet çok önemli bende varmı bilmiyorum
ama yaratılmış olan güzellikleri insanlar birde benim objektifimden görsünler istiyorum

18-55 ile makro çekim olmaz zaten. Aslında bunu başaran ustalar var da onu ben de yapamam zaten:) Bu bölüme konu açabilirsiniz, cep telefonu ile çekilen fotoğraflar bile konuyorken siz neden kasıyorsunuz kendinizi bukadar:teselli:

Küçük bir not; Makro lens alacağınız zaman Sigmadan şaşmayın, geniş açıda da Tokina'dan şaşmayına.s.

ingilterede ucuz tr ye oranla ban zaten sigma da karar kılmıstım
bu günlerde alırım sanırım

makro konusunda haklısınız dedim ya yakın plan çekmeye çelısıyorum ama makro olmuyor demek ki
zaten yeterince giremiyorum makina uyarı veriyor
ya uzaklaşmam gerekiyor ya da ıso degerini degiştirmem
o da insanda tat bırakmıyor

ben yarın uğraşayım bakalım becerebilecek miyim
teşekkürler tekrar

Yurtdışında fiyatlar daha ucuz evet. Makro lensler objeyi 2x ve üzeri büyüttüğü için uzaktan da çekim yapılsa sonuç güzel oluyor kit lensler ile biraz zor bu durum tabi.

Tekrar rica ederim bende görüşmek üzerea.s.

iştee güzell izmriim yaaa

çeken profestyonell yerr aha bu kadare güzelll bir yerr oluncaaa ortadaki herşey harikaa oluyorrrr

Nevbahar, şimdi gördüm bayıldım canım ya. Sen harika fotoğrafçı oldun.
Hele ızmirden, Egeden olunca sanki bir başka güzel. Dönüp dönüp bakıyorum. Ellerine sağlık.

Lütfen bir daha ki paylaşımlarında, bana haber verir misin?

iştee güzell izmriim yaaa

çeken profestyonell yerr aha bu kadare güzelll bir yerr oluncaaa ortadaki herşey harikaa oluyorrrr

Teşekkür ederim a.s.

Ablacım çok sağol. Estafurullah hala uğraşıyorum işte:kedi:
Ege bir başka dimi ablacım ya, bolca çektim zaten ordayken kaçar mı bendenopuyorumnanaktan
Haber veririm ablacım ne demek beğenmene çok sevindim:1hug:

resimleri görünce neden hala fotograf makinam olmadıgını ve izmirin o harika güzelligini cekmedigimi sordum kendi kendimee
tembelim galibaa:kedi:

resimleri görünce neden hala fotograf makinam olmadıgını ve izmirin o harika güzelligini cekmedigimi sordum kendi kendimee
tembelim galibaa:kedi:

kaydirigubbakcemile3 İzmir'de olupta çekmemek ayıp yahukaydirigubbakcemile3

Ben 17 gün oradaydım hergün çekim için tonla yer gezdim bir şey kaçırmayım diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet yaa farkındayım ama hala fotograf makinasına taktım ne alacagım iyisi olsun ucuzu olsun söle böle olsun diye diye hiçbirsey olmuyor ::::))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…