İzmirdeki ücretsiz kurslar ?

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
108
İzmir
Arkadaşlar İzmir'de ücretsiz kişisel gelişim seminerleri veren ve ücretsiz gittiğiniz kurslar varsa paylaşın .
Muhasebe olur ,web tasarımı ya da dans :) aklınıza gelebilecek hepsi .

Son düzenleme:
İlk benden gelsin paylaşım :) İzmir kariyer merkezinde ücretsiz kişisel gelişim seminerleri veriliyordu önceden .

Stres yönetimi ,cv oluşturma ,beden dili gibi gibi .Bir aralar hepsine katılmıştım

Son düzenleme:
Konunu takip edicem. Benim gibi modaseverler varsa eğer izterkon ücretsiz stilistlik modelistlik kursu veriyor. Bende gitmeyi düşünüyorum.

Konunu takip edicem. Benim gibi modaseverler varsa eğer izterkon ücretsiz stilistlik modelistlik kursu veriyor. Bende gitmeyi düşünüyorum.

Aaa supermis :) dersleri sabah ya da oglen olur herhalde .ben hafta ici calisiyorum katilamayabilirim

TS ISO 10002 HİZMETTE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YÖNETİM SİSTEMİ
TS-EN ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ
TS-EN ISO 17025 KALİBRASYON VE LAB AKREDİTASYON YÖN.SİS
6 SİGMA
5 S PRENSİBİ
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ

Benim işime yarayacak bir tek bu eğimler var.

Çevreyi mutlaka almam lazım özellikle .

Maritsacım bunlar hangi meslekte kullanılıyor? hiç bilgim yok biraz açıklayabilirmisinn?şimdiden tesekkür ederim

Üretim planlama ve kalite kontrol alanlarında kullanılıyor canım .

Elginkanda diğer alanlarda da eğitimler veriyor .Benim şu an ki mesleğim için bunlar gerekli olduğundan yazdım .
Diksiyon kursu varmış cumartesi günleri .Ona da gidebilirim .

Senin için hangi kurslar daha uygun canım ?

benim için insan kaynaklarıyla ilgili yada ona yarayacak bir alan olması gerekir..birde elginkan manisada sanırım internetten araştırdım öylr görünüyordu:26:

benim için insan kaynaklarıyla ilgili yada ona yarayacak bir alan olması gerekir..birde elginkan manisada sanırım internetten araştırdım öylr görünüyordu:26:

Olması lazım i.k kursu .
Evet manisada ne yazık ki .
Sonuçta ücretsiz bir kurs ,sadece yol parası vereceğiz .

bizim ilçe belediyelerin kursları ve semt evleri açıldı hepsi ücretsiz .... diksiyon , spor , müzik , sanat kursları ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…