• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde'ki özel hastaneler hakkında bilgisi olanlar buraya!!!

mehmetsym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
693
6
68
İzmir
slm kızlar.İzmirde ki hastaneler hakkında bilgisi olanlar varsa lutfn paylassın.Doktorlar memnunıyetlerınız hangı hastane ve ne kadar.Şimdiden tesekkurler..

gebelık kısmına gırıp orda dr hastane tavsıyelerınız blmde bulabılırsın detaylı bılgıyı

sadece normal doğum dimi epidural normal değil galiba bende merak ediyorum o hastaneyi henüz hamilelik yok gerçi 25 aralıktan sonra belli olucak bende 21 ocakta merve hanıma randevu aldım bakalım genel olarak nasıl bir hastane herşey yolunda mı gitti mesela her doğumdan sonra bebek ve anne ile ilgili rutin yapılan şeylerde eksiklikler varmıydı gözünüze çarpan çok yeni bi hastane hemşiresinden bütün çalışanına çalışam şekli davranışları profesyonelmiydi yoksa çokmu acemiydiler ooffff çok soru sordum kusura bakma cnm Allah bbeğini sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin ..

evet epidural değil sgk karşılamıyor 2700 tl epiduralli normal doğum. çok şükür herşey yolunda gitti hiçbir aksilik olmadı daha önce dokuzeylülde doğum yapmıştım oraya göre çok daha iyiydi hem benim hem bebeğin tüm kontrollerini yaptılar ilk doğumum epiduralle oldu büyük bi fark yok aslında. çok teşekkürler Allah tüm isteyenleri sağlıkla bebeğine kavuştursun

Back