- 15 Ocak 2010
- 1.176
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Missdance,
Ben foruma yeni uye oldum ve sanirim ozel mesaj gonderemiyorum.
Onceki sayfalarda ayna uzerinden fal bakan Emel Hanim dan bahsetmissin. Bana bu hanimin telefonunu vermen mumkun mu?
Sanirim Emel Hanim in gelecekle ilgili uzun vadeli seyler soyledigini yazmissin. Dedikleri gerceklesti mi bu bayanin? Sence gitmeye deger mi?
Su an destege cok ihtiyacim var ve cevap yazabilirsen cok sevinirim.
Merhaba Missdance,
Ben foruma yeni uye oldum ve sanirim ozel mesaj gonderemiyorum.
Onceki sayfalarda ayna uzerinden fal bakan Emel Hanim dan bahsetmissin. Bana bu hanimin telefonunu vermen mumkun mu?
Sanirim Emel Hanim in gelecekle ilgili uzun vadeli seyler soyledigini yazmissin. Dedikleri gerceklesti mi bu bayanin? Sence gitmeye deger mi?
Su an destege cok ihtiyacim var ve cevap yazabilirsen cok sevinirim.
belgin kostakın telini bilen vaarmı
telefonunu gönderirsen sevinirim yeni üyeyim selamlar
selam arkadaşlar ben cafe samyelinin sahibi serpil nasılsınız mekanıma beni seven ve beni tanımak isteyen arkadaşlarımı beklerim..yerim bornova sürücü kursunun direkt karşı sokagı kime sorsanız söylerler...
Vaaayy serpil abla sen buralarada üye olurmuydun ya ben yagmur hani meskendeykende geliodum büfede çalışan nasılsın ya :) gelemedim ne zamandır yakında gelicem ramazan bi bitsin :)selam size bir arkadaşımı göndereceğim telefon ve tam yerinizi mail atarmısınız.yorgundomkratbergama@hotmail.com