Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun kemeraltına gıdıcem sızce sevda ya baktırmalımıyım yorumlar ıyı de var sızlerden kotude ?
yardımcı olursanız sewınırım
slmm carpedisunnyy.. forumda geçmiş yazıları okurken bu yazı dikkatimi çekti..ben de yıldızanaya gtmek istiyorum ve benm de gelecek ile ilgili öğrenmek istediğim bir konu var..yıldızananın dediği çıktı mı?? yani beklenen telefon geldi mi ?? benim de şuanki durumum seninkine benzer bi durum da o yüzden soruorummm şimdiden teşekkürler....
kızlar bugün daisy cafedeki sevgiye baktırdık demirezenle ikimizde memnun kaldık.kahve falı 17buçuk tl.tavsiye ediyoruz:)
Tesekkur ederim pakmelenk :)
Polat Cafeyi onceden aramak lazımmı ? Hergun orda oluyormu ?
Ben gittim Angel a ve beni hep mutlu etti sağolsun her zaman yazdığım 3 isim var benim için;
1- Yıldızana
2- Angel
3- Fatoş
fix olarak giderim ama arada extra denemelerdende kaçınmıyorum ve denemelere istinaden fikirlerimi de mutlaka buraya belitiyorum.
İyi fallar =))
Size bir kaç gün önce bahsettiğim falcı buydu kızlar.Bir tanıdıktan aylar önce ismini duymuştum.'İyi ' demişlerdi .Forumda da Sevcan62 Destina' dan bahsetmişti biraz.İkisi bir araya gelince listeye aldım adını.4 ay içinde 2 defa gittim .Ha bu arada unutmadan falcı Destina Kemeraltı Kızlarağasında o bildik falcılar sokağında, sol sırada birinci ya da ikinci kafe olan Asmaaltı Kafede çalışıyor .Kendi yeriymiş. Azeri olduğunu söyleyen genç bir kadın.Kahve falı 10 ya da15 tl ya (net fiyatı hatırlayamadım) bakıyor 10 dakika sürüyor.Tarot falı 25 tl 20-23 dakika sürüyor (evet ! saat tuttuk).Çok seri ve dolu dolu konuşan falcılardan ; ağzından laf almıyor çok nadiren bir iki soru soruyor.Aslında tarot kartlarına bakıyormuş gibi yapsa da kartların sembolik anlamlarının ötesine bakıyor .Şimdiki zamanla ilgili açtığı kartlara bakınca onların aşağı yukarı sembolik anlamlarını ben de kabataslak biliyorum .Ama o bambaşka şeyler söylüyor aynı karta bakıp ve söyledikleri doğru.Bana ve tandıklarıma geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili söylediklerinin % 80 doğru .Bana değil ama iki tanıdığıma olmuş bir olayın tam tersini söylemiş maalesef % 20 yi oradan kırdım:/ Gelecek için söylediklerinin çoğu için daha vakit var .Ama ilk gidişimde söylediği br olay onun dediği vadeden 1 ay sonra oldu.En son gidişimde bir evrakla ilgili öngörülerini sormuştum .Söylediği şeylere yakın bir sürecin içine girdim gerçekten de.Bunlar ufak tefek olaylar sayılabilir .Daha büyük durumlara var daha . Önce genel mi yoksa belli bir konuya mı odaklanmak istediğini soruyor .Kem küm yapanlara 'önce genel bakalım ,sonra belli konulara gireriz o zaman ' diyor .Arada sorular sorabiliyorsunuz .Ama esas son bölümde istediğiniz konuyla ilgili 4-5 soru sorabiliyorsunuz.Giderseniz soru hazırlayın derim .Arkadaşımın sorduğu bir soruya' şmdilik belli değil bu konu bir kaç ay sonra tekrar bakarz istersenz' demiş .Güzel birşey söyleyince gelecekle ilgili çok sık kullandığı bir cümle var : neredeyse her 2o saniyede ' Hayırlısı ! / İnşallah !/ Öyle diyelim öyle olsun ' diyor.Ancak çok sıra oluyor özellikle 5 ten sonra : bizimkiler 3 .5 saat beklemişler kemeraltını dolaşıp ,alışveriş yapıp , yemek yiyip tekrar gelmişler ve üstüne yarm saat beklemşler.Halbuki biz arkadaşımla 45 dakika beklemiştik.Öğlen 12.oo de gelip müşteriye göre saat 10.00 na kadar çajışıyormuş
Kızlar bu falcıyı övdüğümü sanmayın .Mutlaka gidilmeli , müthiş ,herşeyi bildi demiyorum.Ama benim faldan beklentilerimi ŞİMDİLİK karşıladı.Fena değil .Denenmeli değil denenebilir.Ama hiçbir falı da 45 dakikadan fazla beklemeye deymez
buca daki aytene gitmek istiyorum numarası adresi iletişim bilgilerini bilen varsa msj atabilir mi?
Hayır maalesef çıkmadı. Ama isin garip tarafında su. Kime fal baktirdiysam aşağı yukarı Yildizana gibi söyledi. Senin derdinde benim gibiyse ben en son Mujgan gittim. O cok iddialı tarih verdi ve nasıl davranmam gerektiğini söyledi. O tarih cok yakın. Çıkarsa sana kesinlikle öneririm.
anladım canm.. eğer çıkarsa beni bilgilendirirsen çok memnun olurmm..güvenm kalmadı gerçi artk benim bu tarhlere ama bi umut işte insan bekliyor yine de...inşallhh beklediğin telefon gelir de hem bize de bi umut ışığı olur :))
arkadaşlar bilen varsa bende ayten e gitmek istiyorum.nasıl ulaşabilirim yardım edin bilen varsa. Bu arada niğar ı deneyen varmı bilgisi olan aktarırsa sevinirim
uleynnn istanbuldan yetişiyorum size heeee ayten köyüne gitmiş canım bayramdan sonra dönecekmiş. bir arkadaşımın annesinin komşusu zaten dönünce arkadaşım benim niyetime kapatacak bir fal baktıracak,bakalım neler neler diyecek:) ki bu arkadaşım fala da inanmaz ya kız durumumu nasıl vahim görüyorsa artık :90: eğer istikrarlı söylerse paylaşıcam burada merak etmeyin,numarasını da öğrenicem rahat olun biraz sabır