sevda hanım benim falımda yuvarlak laflar etmedi.seri ve net konuştu.geçmiş ve şimdiye ait bir çok isim verdi.ve hepsi doğruydu.gelecekle ilgili de açık adlar verdi bir çok yorum yaptı zamanı söyledi.gelecekle ilgili söyledikleri benim ortanın üstü diye nitelendirdiğim falcıların söyledikleriyle çok uyuşuyor.bakalım söyledikleri verdiği vadeler içinde olacak mı? duyduğum kadarıyla sağlıkla ilgili öngörüleri tutuyormuş.şuranı göster yoksa başına iş açacak gibi.o konuda şikayeti olmayan insanlar bile kontrole gittiklerinde aslında farkında olmadığı hastalığı ortaya çıkıyormuş.
Evet haklisin.Ozellikle hastalikla ilgili soyledikleri %80 dogru cikiyor(%100 diyemem cunki Allah bilir ve sizin dusunce enerjiniz akisi degistirebilir)Akrabamin (hemde turp gibi idi)hastalanacagini ve tedaviye cevap vermiyecegini,yine bir akrabamin babasinin 2010 yilini cikaramiyacagini bildi.
Haa bir de hic aklimda yokken ameliyat olmustum.nuda soylemisti.Ameliyattan sonra aklima geldi Sevda'nin soyledigi:)Insani soka sokuyor degil mi?Ama fal ile yatip fal ile hayat belirlemekte cok yanlis gibi gorunuyor bana.Allahtan umut kesilmemeli ve birisi boyle dedi diye de hayati ona gore duzenlememeli.Mucadele etmeli.