- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi hilalkahraman
-
nıye ucret ödendi ki? yanı sıgorta karşılamıyormu? bana oyle bırdey demedıler ama yanı ben Ege doğum evinde ki Genetik tıp polıklınıgıne gıdecektım .sımdı bende mı ucret odemelıyım
merhaba kızlar. ben de izmirliyim ve bebek istiyoruz çok..
inşallah hayırlısıyla hepimiz evlat sahibi olalım =)
bu arada özel doktor olarak güvendiğiniz birileri varsa yazabilir misiniz?
ben bir kere muayeneye gittim başken hastanesine. fakat çok yoğundu. sadece smear testine gittiğim için de doktor çok fazla ilgilenmemişti. önerilerinizi bekliyorum.
hepimize iyi şanslar :)
merhaba kızlar. ben de izmirliyim ve bebek istiyoruz çok..
inşallah hayırlısıyla hepimiz evlat sahibi olalım =)
bu arada özel doktor olarak güvendiğiniz birileri varsa yazabilir misiniz?
ben bir kere muayeneye gittim başken hastanesine. fakat çok yoğundu. sadece smear testine gittiğim için de doktor çok fazla ilgilenmemişti. önerilerinizi bekliyorum.
hepimize iyi şanslar :)
Hoşgeldin canım...... inşALLAH tez zamanda kavusursun bebeğine. yenı mı bebek kararı aldınız kac yıllık evlısın? Benım tanıdıgm bırı var Dr Reşat bozoklar Alsancakta 10 numara bır Doktor. 100 tl muayene ucretı. aralarda kontrole cagırdıgında ucret almıyor .
hosgeldın canım aramıza ınsallah cok bekletmeden gelır bebıs tup bebek doktoru olarak ırenbede AHMET ZEKI IŞIK onerebılcegım normal kadın dogum uzmanı ıstersen tup uygulaması yapmayan bornovada HÜSEYİN CEYBERİ var cnım hamıle kalınca huseyın beyde devam etmeyı dusunuyorum ben mesela
canım REŞAT BOZOKLAR ınfertılıteye bakıyomu muayane ucretı cok duuskmus suan ıcın en duusk doktorlar bıle 150 den baslıo 100 gercekten cok ıyı
ayy canım Hoşgeldin aramıza öncelıkle,,,,
üzüldüm canım benım gecmıs olsun zor bır durum inşallah atlatabılmıssındır. bak ne dıcem AMH testını yaptrdınmı? bu yumurtalık rezervını tam net olarak gösteren bır test. sunun ıcın soyluyorum ben Smyrna ART ye gıtmıstım hamıle kalamıyorum dıye herkes sebepsız dedıgı ıcın dedım bırde oraya goruneyım kadın dedı kı Menapoza gırmek uzeresın ayyy nasıl oldum nasıl hemen Tup yapalım dedı bana fıyatlar cıkardılar vs vs vs bır gorcen sankı hemen baslıycam sankı dedım.
neyse Tepecık Ege doğum evıne gıttım ben içime kurt düştü çok sukur oyle bırseyım yokmuş Hatta doktorum dedı kı sana bunu soyleyen doktor meslektaşım acaba Bakkaldan mı almıs dıye dalga gectı.
bazen sadece para ıcın hastalarını her turlu sekle sokabılıyor bu Doktorlar..... yanlıs anlama ama E2 ve FSH bakarak buna karar vermek cok akıl karı degıl der benım Dokotrum. Yanı bu AMH testı bunun ıcın. bende yaptıracagım bayramdan sonra içim rahat etsin dıye bırde Genetik Tıpa gıdecegım . bakalım 3 yıllık evlıyım bende hıc korunmadım bır dusugum var.... ALLAHTAN istıyorum bende tez zamanda olsun dıye
inşALLAH senınde bu sefer tutar Rabbım göbişini tez zamanda doldursun sağlıkla kucagına alırsın ınsallah.
pekı Tınaztepeyle ılgılı bılgı verırmısın ücretlerı vs ... bu gune kadar ne kadar ödeme yaptın?
hosgeldın canım aramıza ınsallah cok bekletmeden gelır bebıs tup bebek doktoru olarak ırenbede AHMET ZEKI IŞIK onerebılcegım normal kadın dogum uzmanı ıstersen tup uygulaması yapmayan bornovada HÜSEYİN CEYBERİ var cnım hamıle kalınca huseyın beyde devam etmeyı dusunuyorum ben mesela
canım REŞAT BOZOKLAR ınfertılıteye bakıyomu muayane ucretı cok duuskmus suan ıcın en duusk doktorlar bıle 150 den baslıo 100 gercekten cok ıyı
Hoşgeldin canım...... inşALLAH tez zamanda kavusursun bebeğine. yenı mı bebek kararı aldınız kac yıllık evlısın? Benım tanıdıgm bırı var Dr Reşat bozoklar Alsancakta 10 numara bır Doktor. 100 tl muayene ucretı. aralarda kontrole cagırdıgında ucret almıyor .
hoşbulduk canım çok teşekkürler. ücreti çok iyiymiş gerçekten yeri de çok merkezi çok saol canım.
gecmıs olsun canım... FSH yukseklılıgıne ılac tedavısı uygulanmıyormu? ben mı yanlıs bılıyorum acaba. benım arkadasım vardı ılac kullanıyordu bayada ıyı gelmıstı hatta bır kür uyguluyordu Testere dişli aslan pençesi bitkisinin kürü . ama kullanmadan once Dokotra sormak lazım bazılarında anı dususler yapabılıyormus.
benı sana tavsıye edebılecegım 3 Doktor var ...Burak Ağaca muayene ucretı 250 tahır özgüder 120 ozellıkle bu ıkı Doktor ınfertılıtede uzman. bırde resat bozoklar var 100 TL ıkısı Alsancak bırı şirinyerde.
sadece Resat beyın Karataş /cankaya Tıp ve Kocamanla anlasması var. Tahır beyın Tınaztepeyle anlasması var.
ınşALLAH işine yarar
Hiçbir ilaç tedavisi vermedi, beni kaderime bıraktı diyebiliriz. Sadece 250 tl tutan muayene parasını aldı
canım hemen sıkıntıya sokma kendini.... korkma kötü birşey yoktur. Benım en son sat 6 ağustosdu eylül 2-3 gıbı beklıyordum olmadı aman ALLAHIM dedım acaba ????? dedım hemen hevelenme belkı baska bırsey vardır .neyse tam tamına 18 gün gecıktı .11 yasında adet oldum ben ilk 28 yasındayım adetım hep 28-29 gunde bır gelır hıcde gecıkmez. bır tek gecen sene boyle gecıkmısdı kist olmuştu . tam bır sene sonra aynı ay bu sekıl bır gecıkmem oldu .bır Umut ya belkı tuttu dedım cunkı adet belırtılerım yoktu ılk bır kac gun kasık agrısı cektm sonra tık yok. neyse 18.gunun sonunda Doktora gıttım buyuyen yumoslarımdan hepsı catlamıs ama bırtanesı 29mm olmus catlayamamıs.belkıde catlasaydı tutardı dıyorum.kendı kendımı avutuyorum işte....neyse lafı cok uzatmayayım TARLUSAL verdı söktürücü 6 gun sabah akşam içtim . tam 10.gün hastalandım gayet de normal adet oldum.
sen ne kullandım söktürücü olarak? kac gunluk gecıkmen vardı. kanda baktımı Doktor gebelık var mı yok mu dıye? sen hangı hastaneye gıdıyorsun?
Belkı kist falan vardır dıye Doktor çağırmıştır canım hemen üzme kendini. haberdar et Doktordan gelince merak ederim ben.
canım zaten yumurtam catlıyamamıstı oyzuden gecıkmıstı sokturuc kullandım bende tarlusal kullandım bende bugun ılac bıtelı 9.gun cnım sımdı geldım doktordan cok sukur bır sorun yok sokmus bugun yarın gelır adetın dedı adetın 18.gunu baslıcaz ınsallah baska bır manı olmassa kanda bakılmıstı zaten daha oncedende cnım ırenbeye gıdıyorum ben alsancakta ahmet zekı ışık doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?