- 11 Aralık 2018
- 41.125
- 255.545
- 598
- Konu Sahibi capricorn87
-
Yeni gördüm kusura bakmayın ,gözümden kaçmış .Ya int sitesinden baktığım kadarıyla Mustafakemalpaşa, Balıkesir , Susurluk,Akhisar,Manisa,terminallerine giriyor o yüzden uzuyor herhalde çünkü malum adamlar 5 dk içinde ksljacaz dediği an yine de milleti toplamak 15 dk sürüyor:))
Yarın yolda haberkesiriz neresi daha rahat olacaksa orda ineyim valla kara kara düşünüyorum ne yaocam diye 2 dk poposu yere değmeyen bir oğlum var
Haha belki de aynı otobusteyizdir:)
Ayy çok teşekkür ederim inceliginiz için düşünmeniz bile yeter sağolunKarşıyaka tarafına gelecek olsaydınız diyecektim aynı otobüse binin nasıl olsa onları alıcam sizi de atıveririm sürünmeyin bebekle diye ama çok ters gideceğiniz yer.
Ördek toplayan otobüs diyoruz biz o her garaja girenlere. 6 saat sürmez yine de sanmıyorum.
Ayy çok teşekkür ederim inceliginiz için düşünmeniz bile yeter sağolunay evet öğrenciyken gına gelirdi bı de adam yolcu indirip kalkcam diyo bı bskiyo otobüsün yarisi tuvalette
Ne bileyim bana da sürmez gibi geliyor ama .bu arada İzmir- Manisa arası tünel yapılıyordu en son o bitti mi ki sabuncubeli ni dolasmamsk için
Oy çok şükür :) İzmir - Akhisar 45 dk ya düştüyse epey kısalmış çok iyi olmuş .Bitti bitti. İzmir akhisar arasını 1 saat 15 dakikada gidiyorduk tünelden sonra 45 dakikaya düştü. Sabuncubeli eziyetinden kurtulduk.
Ya uyursa tabiki daha iyi zaten ayrı koltuk satın aldım ona .ama ya uyumazsa diye korkum çünkü artık sinirlerim yıprandı sanırım aşırı sinirienip bağırmaya başladım iki gündür maalesefUykusunu almasın ki otobüste uyusun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?