- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Evet canım toplamda 5-5,5 saatOtobüsle mi gideceksin ? Molalarla kaç saat sürüyor yol?
Yani 10 da binersem 15.15 te orada gösteriyor ama 11.5 arabası 17.30 goUkuyor bu durumda nasıl olur peki ? Malum inmesi etmesi oğlumla birlikte 15-20 dk sürer çıkmamız belki garajdan .13.00 de binerseniz tam iş çıkışı trafiğe takılacaksınız şehir içinde. 11.30 iyidir. 4.30-5.00 gibi izmirde olursunuz trafik henüz fazla yoğunlaşmamış olur.
Otogardan ne tarafa doğru gideceksiniz?
Sizin kaldığınız yer otogara çok uzak değilse sabah erken saatte binmeni tavsiye ederim.Cocugunda yolda uykusu gelip belki biraz uyur.Otogardan alan olacak mı?Evet canım toplamda 5-5,5 saat
Çok teşekkür ederim inşallahİzmir'de yaşamıyorum ama hayırlı yolculuklar demeye geldim, sorunsuz bir ziyaret olması temennisiyle :)
Karabağlar diye geçiyor Bozyaka ssk ya filan yakın ama tam yerini bilmiyorum .Almaya gelen olacak ama kendi araçları yok yakın oldukları birileriyle gelirler belki yada otobüsle .ama tek otobüsle 20-25 dk suruyorduSizin kaldığınız yer otogara çok uzak değilse sabah erken saatte binmeni tavsiye ederim.Cocugunda yolda uykusu gelip belki biraz uyur.Otogardan alan olacak mı?
Yani 10 da binersem 15.15 te orada gösteriyor ama 11.5 arabası 17.30 goUkuyor bu durumda nasıl olur peki ? Malum inmesi etmesi oğlumla birlikte 15-20 dk sürer çıkmamız belki garajdan .
Karabağlar diye geçiyor ama
İki.yildir gitmedim ama çok.kotu anlatıyorlar trafiği ya İstanbul'da çektim o.cileyi uzun zamandır unutmuştum . şehirlerarası oyalamak daha kolay olur diye düşünüyorum bende ama oğlumun Afyon'u paylaşmayınca bildiğin dırdırcı teyzeler gibi hem.aglauip hem söyleniyor gitmeyceksin,yapmaycaksin,hayiy ayakkbini çıkar vs diye o gözümü korkutuyor ama bu şekilde otobüste uyuma ihtimali daha fazla gibiizmirin trafiğine kalacagima uykusuzlugu tercih ederim eve çabuk gelip en azından sizde çocuğunuz da dinlenir
Almaya gelecek olan varsa iyi çünkü eminim yanında baya eşya vardır.Cocukla başa çıkamazsın.Aksam gerçekten trafik yoğun oluyor .Bence erken daha iyiKarabağlar diye geçiyor Bozyaka ssk ya filan yakın ama tam yerini bilmiyorum .Almaya gelen olacak ama kendi araçları yok yakın oldukları birileriyle gelirler belki yada otobüsle .ama tek otobüsle 20-25 dk suruyordu
Evet bı yandan da uykusunu almadığı için uyur belki diye de düşünüyorum dedigin gibi
Yani o zaman en gec 16-17 gibi otogardan çıkmış olmak gerekecek sanırım :) evet oğlum da öyleydi oto koltuğunda olmasına rağmen ne yapacağımızı.ssairiuoduk haklısınızOtogar yolunu daraltmışlar zaten. Extrem trafik oluyor. Kendi aracımızda zaptedemediğim zamanlar oldu . Trafik saatlerine denk gelmeyin derim. Kilit oluyor bayağı
Ay evet ya esime.dedim araç bulamasalar bile biri gelsin bari çocuğu yutar ben eşyaları tasirim diye .Almaya gelecek olan varsa iyi çünkü eminim yanında baya eşya vardır.Cocukla başa çıkamazsın.Aksam gerçekten trafik yoğun oluyor .Bence erken daha iyi
Yeni gördüm kusura bakmayın ,gözümden kaçmış .Ya int sitesinden baktığım kadarıyla Mustafakemalpaşa, Balıkesir , Susurluk,Akhisar,Manisa,terminallerine giriyor o yüzden uzuyor herhalde çünkü malum adamlar 5 dk içinde ksljacaz dediği an yine de milleti toplamak 15 dk sürüyor:))Farklı bir güzergah izlemiyorsa araç o kadar sürmez bursa izmir arası. 6 saat çok fazla.
Alacaklar mı sizi otogardan? Eğer almayacaklarsa otogar yerine bornovada inerseniz hem daha erken inmiş olursunuz hem de ulaşım daha kolay olur. Servis kullanacaksanız ayrı tabi.
Benim de annemler yarın sabah bursadan izmire gelecek. Aynı otobüse denk geliyormuşsunuz
Sağolun :) ay ne bileyim ya oğlum uyusa bavulun son düzenlemesini yapacağım .hala uyumamk için direniyor :) ondan tereddüt ediyorum sabah o tantanayi kafam kaldırmıyor ama akşam cekecegime sabah çekeyim ..o kadar kotuyse İstanbul gibidir saatlerce 1 m kıpırdamadan beklediğimiz olmuştuAkşamustu cidden çok kotu oluyor. Bence de erken çıkın. İzmirdeyim ben de. O saatlerde trafikte olmamaya çalışırım hep. Hayırlı yolculuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?