İzmir'de yaşayan arkadaşlar bakabilir mi

Yeni gördüm kusura bakmayın ,gözümden kaçmış .Ya int sitesinden baktığım kadarıyla Mustafakemalpaşa, Balıkesir , Susurluk,Akhisar,Manisa,terminallerine giriyor o yüzden uzuyor herhalde çünkü malum adamlar 5 dk içinde ksljacaz dediği an yine de milleti toplamak 15 dk sürüyor:))
Yarın yolda haberkesiriz neresi daha rahat olacaksa orda ineyim valla kara kara düşünüyorum ne yaocam diye 2 dk poposu yere değmeyen bir oğlum var :KK70:
Haha belki de aynı otobusteyizdir😊:)

Karşıyaka tarafına gelecek olsaydınız diyecektim aynı otobüse binin nasıl olsa onları alıcam sizi de atıveririm sürünmeyin bebekle diye ama çok ters gideceğiniz yer.

Ördek toplayan otobüs diyoruz biz o her garaja girenlere. 6 saat sürmez yine de sanmıyorum.

Karşıyaka tarafına gelecek olsaydınız diyecektim aynı otobüse binin nasıl olsa onları alıcam sizi de atıveririm sürünmeyin bebekle diye ama çok ters gideceğiniz yer.

Ördek toplayan otobüs diyoruz biz o her garaja girenlere. 6 saat sürmez yine de sanmıyorum.
Ayy çok teşekkür ederim inceliginiz için düşünmeniz bile yeter sağolun 😍 ay evet öğrenciyken gına gelirdi bı de adam yolcu indirip kalkcam diyo bı bskiyo otobüsün yarisi tuvalette :D
Ne bileyim bana da sürmez gibi geliyor ama .bu arada İzmir- Manisa arası tünel yapılıyordu en son o bitti mi ki sabuncubeli ni dolasmamsk için

Ayy çok teşekkür ederim inceliginiz için düşünmeniz bile yeter sağolun 😍 ay evet öğrenciyken gına gelirdi bı de adam yolcu indirip kalkcam diyo bı bskiyo otobüsün yarisi tuvalette :KK70:
Ne bileyim bana da sürmez gibi geliyor ama .bu arada İzmir- Manisa arası tünel yapılıyordu en son o bitti mi ki sabuncubeli ni dolasmamsk için

Bitti bitti. İzmir akhisar arasını 1 saat 15 dakikada gidiyorduk tünelden sonra 45 dakikaya düştü. Sabuncubeli eziyetinden kurtulduk.

Uykusunu almasın ki otobüste uyusun bence.
Ya uyursa tabiki daha iyi zaten ayrı koltuk satın aldım ona .ama ya uyumazsa diye korkum çünkü artık sinirlerim yıprandı sanırım aşırı sinirienip bağırmaya başladım iki gündür maalesef :( uykuya ve yemeğe karşı aşırı bir direnç geliştirdi

Ya o bu değilde sanırım ben gitmek istemiyorum sanırım ,çok aşırı sinirliyim 2 gündür .İstemeye istemeye gidiyorum ,eşimi de sucluyorum bilmiyorum su durumu kabullenemiyirum sanırım ..Belki o konuda eleştirildiğim gibi gereksiz bir kibirdir ama kendimi iyi hissetmiyorum ve bunun sonrası da ne kadar iyi devam eder bilmiyorum .İnşallah yorgunluktan böyle dusunuyorumdur ve ysnilirim

Back
X