İzmir'de yaşayan arkadaşlar bakabilir mi

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Mune Mune lütfen bir kaç saat konum tasinmasin olur mu rica ediyorum .Yarın Bursa'dan İzmir'e gideceğim arkadaşlar .Saat 10 da ,11.30 da ve 13.00 de imkanım var .Eşim erken git çünkü akşam 5-6 dan sonra garajdan ciddi bir trafik olur 2 saat oralarda çocuk durmaz bunalır dedi.
Oğlum sabah çok erken kaldirdigimda huysuzluk yapabilir ama otobüste bir şekilde oyalarim diye düşünüyorum .yanima puzzle,sticker,boyama kitabı vs alıyorum .ama trafikte o yorgunlukla daha da hircinlasabilir .
Erken kalkıp gitmek mı mantıklı sizce yoksa uykusunu almasini bekleyip öğlen binmek ve akşam trafiğini göze almak mı ??

Otobüsle mi gideceksin ? Molalarla kaç saat sürüyor yol?

13.00 de binerseniz tam iş çıkışı trafiğe takılacaksınız şehir içinde. 11.30 iyidir. 4.30-5.00 gibi izmirde olursunuz trafik henüz fazla yoğunlaşmamış olur.

Otogardan ne tarafa doğru gideceksiniz?

13.00 de binerseniz tam iş çıkışı trafiğe takılacaksınız şehir içinde. 11.30 iyidir. 4.30-5.00 gibi izmirde olursunuz trafik henüz fazla yoğunlaşmamış olur.

Otogardan ne tarafa doğru gideceksiniz?
Yani 10 da binersem 15.15 te orada gösteriyor ama 11.5 arabası 17.30 goUkuyor bu durumda nasıl olur peki ? Malum inmesi etmesi oğlumla birlikte 15-20 dk sürer çıkmamız belki garajdan .
Karabağlar diye geçiyor ama

Sizin kaldığınız yer otogara çok uzak değilse sabah erken saatte binmeni tavsiye ederim.Cocugunda yolda uykusu gelip belki biraz uyur.Otogardan alan olacak mı?
Karabağlar diye geçiyor Bozyaka ssk ya filan yakın ama tam yerini bilmiyorum .Almaya gelen olacak ama kendi araçları yok yakın oldukları birileriyle gelirler belki yada otobüsle .ama tek otobüsle 20-25 dk suruyordu
Evet bı yandan da uykusunu almadığı için uyur belki diye de düşünüyorum dedigin gibi

Yani 10 da binersem 15.15 te orada gösteriyor ama 11.5 arabası 17.30 goUkuyor bu durumda nasıl olur peki ? Malum inmesi etmesi oğlumla birlikte 15-20 dk sürer çıkmamız belki garajdan .
Karabağlar diye geçiyor ama

Farklı bir güzergah izlemiyorsa araç o kadar sürmez bursa izmir arası. 6 saat çok fazla.
Alacaklar mı sizi otogardan? Eğer almayacaklarsa otogar yerine bornovada inerseniz hem daha erken inmiş olursunuz hem de ulaşım daha kolay olur. Servis kullanacaksanız ayrı tabi.

Benim de annemler yarın sabah bursadan izmire gelecek. Aynı otobüse denk geliyormuşsunuz 🤣

izmirin trafiğine kalacagima uykusuzlugu tercih ederim eve çabuk gelip en azından sizde çocuğunuz da dinlenir

Otogar yolunu daraltmışlar zaten. Extrem trafik oluyor. Kendi aracımızda zaptedemediğim zamanlar oldu . Trafik saatlerine denk gelmeyin derim. Kilit oluyor bayağı

izmirin trafiğine kalacagima uykusuzlugu tercih ederim eve çabuk gelip en azından sizde çocuğunuz da dinlenir
İki.yildir gitmedim ama çok.kotu anlatıyorlar trafiği ya İstanbul'da çektim o.cileyi uzun zamandır unutmuştum . şehirlerarası oyalamak daha kolay olur diye düşünüyorum bende ama oğlumun Afyon'u paylaşmayınca bildiğin dırdırcı teyzeler gibi hem.aglauip hem söyleniyor gitmeyceksin,yapmaycaksin,hayiy ayakkbini çıkar vs diye o gözümü korkutuyor ama bu şekilde otobüste uyuma ihtimali daha fazla gibi

Karabağlar diye geçiyor Bozyaka ssk ya filan yakın ama tam yerini bilmiyorum .Almaya gelen olacak ama kendi araçları yok yakın oldukları birileriyle gelirler belki yada otobüsle .ama tek otobüsle 20-25 dk suruyordu
Evet bı yandan da uykusunu almadığı için uyur belki diye de düşünüyorum dedigin gibi
Almaya gelecek olan varsa iyi çünkü eminim yanında baya eşya vardır.Cocukla başa çıkamazsın.Aksam gerçekten trafik yoğun oluyor .Bence erken daha iyi

Otogar yolunu daraltmışlar zaten. Extrem trafik oluyor. Kendi aracımızda zaptedemediğim zamanlar oldu . Trafik saatlerine denk gelmeyin derim. Kilit oluyor bayağı
Yani o zaman en gec 16-17 gibi otogardan çıkmış olmak gerekecek sanırım :) evet oğlum da öyleydi oto koltuğunda olmasına rağmen ne yapacağımızı.ssairiuoduk haklısınız

Almaya gelecek olan varsa iyi çünkü eminim yanında baya eşya vardır.Cocukla başa çıkamazsın.Aksam gerçekten trafik yoğun oluyor .Bence erken daha iyi
Ay evet ya esime.dedim araç bulamasalar bile biri gelsin bari çocuğu yutar ben eşyaları tasirim diye .
Ya uyuz oluyorum k ndime çocuğun eşyası var xaten malum 2 ay kalınca .Bide kendime alışveriş yaptım epey almışım indirim bulmsuken malum burası outlet dolu ee Batman'da hem vakit hemde imkan açısından daha zor diye dün bavulu.doldururken dank etti
Bı orta boy bir kabin boy bagaj doldu :(

Oğlum hala uyumadı isim var ya :/ sabah 8 gibi evden cikacakmisiz 10 a aldım bileti ama şuan degistirsem mi diye düşünüyorum ..Su stres öldürecek beni az kaldı

Akşamustu cidden çok kotu oluyor. Bence de erken çıkın. İzmirdeyim ben de. O saatlerde trafikte olmamaya çalışırım hep. Hayırlı yolculuklar.

Farklı bir güzergah izlemiyorsa araç o kadar sürmez bursa izmir arası. 6 saat çok fazla.
Alacaklar mı sizi otogardan? Eğer almayacaklarsa otogar yerine bornovada inerseniz hem daha erken inmiş olursunuz hem de ulaşım daha kolay olur. Servis kullanacaksanız ayrı tabi.

Benim de annemler yarın sabah bursadan izmire gelecek. Aynı otobüse denk geliyormuşsunuz 🤣
Yeni gördüm kusura bakmayın ,gözümden kaçmış .Ya int sitesinden baktığım kadarıyla Mustafakemalpaşa, Balıkesir , Susurluk,Akhisar,Manisa,terminallerine giriyor o yüzden uzuyor herhalde çünkü malum adamlar 5 dk içinde ksljacaz dediği an yine de milleti toplamak 15 dk sürüyor:))
Yarın yolda haberkesiriz neresi daha rahat olacaksa orda ineyim valla kara kara düşünüyorum ne yaocam diye 2 dk poposu yere değmeyen bir oğlum var :D
Haha belki de aynı otobusteyizdir😊:)

S
Akşamustu cidden çok kotu oluyor. Bence de erken çıkın. İzmirdeyim ben de. O saatlerde trafikte olmamaya çalışırım hep. Hayırlı yolculuklar.
Sağolun :) ay ne bileyim ya oğlum uyusa bavulun son düzenlemesini yapacağım .hala uyumamk için direniyor :) ondan tereddüt ediyorum sabah o tantanayi kafam kaldırmıyor ama akşam cekecegime sabah çekeyim ..o kadar kotuyse İstanbul gibidir saatlerce 1 m kıpırdamadan beklediğimiz olmuştu

Back
X