İzmir'de uygun fiyata kır düğünü yapan yer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Başlıktada belirttiğim gibi kır düğünü yapan yer arıyorum. İzmir'li bilen arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim.:dance: Bildiğiniz güzel yerler varsa yazın lütfen. Ben İnciraltı'nda Hamak'ı biliyorum sadece. Orasıda fiyat açısından pek uygun değil duyduğum kadarıyla...:1no2:

Canım biz bazı hafta sonları arkadaşlarla menemen yolundaki mozaike gidiyoruz pikniğe.gerçekten çok cici bir yer.Duyduğuma göre düğün organizasyonuda yapıyorlarmış.bende telefonu yok olsaydı arar senin için fiyat öğrenirdim.Yinede arkadaşlara bir sorayım belki onlar almışlardır.gidip bir görmeni tavsiye ederim.Çimenler üzerinde cici bir mekan.sevgiler,herşey gönlünce olur umarım.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım ama Menemen bize çok uzak. Biz Balçova ve Narlıdere civarlarında düşünüyoruz, bunu belirtmeyi unutmuşum ama yinede İzmir'de evlenicek arkadaşlara bir fikir oldu paylaşımın çok sağol.a.s.

Selam ece serkan. Balçovada İLKAY kır düğünü diye bir organizasyon var. Herşey dahil 1500 Ytl die yazıyo. Ama detay bilmiyorum. Telefon nosuna bakabilirim istersen. Ata Caddesinde.:))

Selam Desibel eğer numarasını alırsan çok sevinirim tabiki. Fiyat bayağı uygun.

ben de hamak ı biliyorum bir :))) sankı gecen sene hersey dahıl 2000 dıye gozume takılmıstı fıyatı, sımdı daha mı pahalıCADIARZU
böyle bır konu acman cok guzel olmus, ben de arastırıyorum İzmir' de böyle bir yer
bir de gölet var orda da kır duğunu oluyormus, ama uzak işte yeri ters biraz

Arkadaşlar ben öğrendiğim yerleri yazayım. Narlıdere'de Bordo var, güzel bir yer sonradan aklıma geldi oraya yemeğe davetliydik. Güzelbahçe'de Gizlibahçe mi saklıbahçe mi tam emin değilim adından ama bu ikisinden biri olucak. Benim arkadaşım orayı 3 milyara tutmuş. Temmuz'da evlenio gidip görücem bakalım. Burda paylaşırım. Fakat ben yeri kolay ama kendisinin güzel olduğu kadar çevresininde güzel olduğu bir yer arıorm. Bu yönden Hamak'ı pek beğenmiorm açıkçası. Yeri kolay ama çok yol üstü. Fiyatına geçen sene 2'yse oldukça iyi söylenmiş ama yemekli, yemeksiz, kaç kişi orası malum tabi. Kır düğünü düşünmeyen arkadaşlara Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi bile 5 milyar istio, fakat içerisi oldukça güzel. Birde Termal düşünülebilir. Salon ve bahçesi var 250 kişiden başlıo 950 kişiye kadar çıktığını gördüm internet sayfasında, yemeksiz ve az kişi düşünenlere oranın bahçeside uygun. Öff bende çok kararsızım. Olucaksa çok güzel bir kır düğünü istiorm, kokteyl tarzında. Kır düğünü olamıosa şık bir salonda az kişiyle yemekli istiorm. O da olamıcaksa yani bulduğum yerler içime sinmezse şık bir nikah arkasından yakın arkadaşlarla dümbelekli davullu bir eğlence. =) Hadi allah hepimize kolaylık versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım;öncelikle kolay gelsin.Bende Narlıdere'de oturuyorum.Bu çevredeki çoğu yerlere düğün yada yemek vesilesi ile gittim.Benim sana önerilerim,Cuba Garden bildiğim kadarı ile sadece bahçesini kiralıyor ,organizasyon şirketiyle anlaşıp yemek yada kokteyle karar veriyorsun azıcık pahalı yer.İkincisi La Sera güzel bir yer ,fiyatları istediğin hizmete göre belirleniyor.Bordo restorantın fiyatları el yakıyor ama hizmet güzel.İnciraltı yolu üzerinde İmbat balıkbahçesinin yan tarafında kır düğünü yapılıyor ,benim önereceğim Narlıdere'deki büyük Tansaşın sırasındaki bütün yerlere bak hepsi kır düğünü organizasyonu yapıyor ama orda Ayışığı diye bir yer var.Geçen sene açıldı açılışında İkiçeşmelikten bir grup getirmişlerdi süper bir eğlenceydi oynamayan eğlenmeyen kimse kalmadı.Fiyatları uygun oraya bak derim.
Organizasyon yapan arkadaşlarım var,onlardan daha detaylı bilgi alıp yazarım.Kolay gelsin

Herkes söylemiş zaten bence güzelbahçeye kadar alanı genişlet oralardada güzel yerler var yemeklı olunca tabi bayağı bi tuzlu oluyor inciraltı tarafında yeni açılmış yerler var oralara bakabilirsin yol üstü değil isim olarak bilmıyorum ama geçerken gördüm cadde üstü değil eğer urla tarafını düşünürsen yardımcı olabilirim..

Çok teşekkürler arkadaşlar. Fikirler çok güzel hepsiyle gidip görüşmek, görmek lazım. Bu arada Güzelbahçe ve Urla düşünmüorm çünkü gelecekler için çok uzak. En son Narlıdere'ye kadar bakıyoruz. Ztn en güzel yerlerde orada var.

merhaba
hamak için pahalı demişsin ama orda iki yer var büyüğü için belki pahalı denmiş olabilir sormakta fayda var istediğin şeylere göre fiyat artışı oluyor diye biliyorum ben orası uygunsa senin için hoşuna gittiyse sor bence
hayırlısı olsun inşallah Şeniz

Benim bordo hoşuma gidio hamak'ın büyük yerini beğeniorm ama küçüğü beğenmiorm. Bizimde gelecekler az büyük olmaz. İyi dilekleriniz için sağolun.

Bucada Birlik Otel var, oranin bir kir yeri birde havuz basi var..
benimde kir yerinde olucak..
yemeksiz fiyati yani pasta icecek ve cerez sanirim, 4bin ytl..
tabi kac kisinin olucagida fark ediyor..
insallah bulursunuz biryer, simdiden mutluluklar

Arkadaşlar ben öğrendiğim yerleri yazayım. Narlıdere'de Bordo var, güzel bir yer sonradan aklıma geldi oraya yemeğe davetliydik. Güzelbahçe'de Gizlibahçe mi saklıbahçe mi tam emin değilim adından ama bu ikisinden biri olucak. Benim arkadaşım orayı 3 milyara tutmuş. Temmuz'da evlenio gidip görücem bakalım. Burda paylaşırım. Fakat ben yeri kolay ama kendisinin güzel olduğu kadar çevresininde güzel olduğu bir yer arıorm. Bu yönden Hamak'ı pek beğenmiorm açıkçası. Yeri kolay ama çok yol üstü. Fiyatına geçen sene 2'yse oldukça iyi söylenmiş ama yemekli, yemeksiz, kaç kişi orası malum tabi. Kır düğünü düşünmeyen arkadaşlara Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi bile 5 milyar istio, fakat içerisi oldukça güzel. Birde Termal düşünülebilir. Salon ve bahçesi var 250 kişiden başlıo 950 kişiye kadar çıktığını gördüm internet sayfasında, yemeksiz ve az kişi düşünenlere oranın bahçeside uygun. Öff bende çok kararsızım. Olucaksa çok güzel bir kır düğünü istiorm, kokteyl tarzında. Kır düğünü olamıosa şık bir salonda az kişiyle yemekli istiorm. O da olamıcaksa yani bulduğum yerler içime sinmezse şık bir nikah arkasından yakın arkadaşlarla dümbelekli davullu bir eğlence. =) Hadi allah hepimize kolaylık versin.

narlıdere bordo restaurantta geçen sene kusenim evlendi müzisyenler iyi değil daha elit çalıyolar herkes pek coşamıyo...ve bence cok pahalıydı 6000ytl(tabi abartmadan söledilerse bu)....ben vermem o fiyatı kusra bakılmasın ve bu yemeksizdi...

buca gölet var biliyosunuzdur orda gölet bar var cok güsellll bizim komşumz sünnet yapmıştı...bide bnm hocam bana bi akrabasının düğününü sölemişti buca evka 1de yedi göller varmıs orda cok güsel yapmıslar fiyatııda cok değildi ama hatırlamıyorum gelin damat böle suların üstünden kayıkla falan geliyo havai fişekler meşaleler falan baya güsel olmuşş....

bence herşeyden önemlisi müzisyen...yani adam roman havası ,harmandalı,sezeni,kapiloyu çalmayı bilmiyosa ne anladım ben o düğünden :D

Son düzenleme:
bizde gecenyıl evlendik bildiğim kadarıyla narlıdere deki tansaş yanındaki kır mekenlar oldukça pahalı yemeksiz 6000 ytl bile cok bence biz şöyleyaptık naçizane fikrimi paylaşmak istiyorum önce herkesi çağırdıgımız nikah salonunda nikah kıyıldı ardından cok yakın arkadaşlar ve sadece akrabalarıızın oldugu 100 kişilik yemekli düğün yaptık biz karşıyaka da bir köşk te yaptık içkileri de gıda çarsıından 2 kasa şarabı 70 ytl ye4 aldı eşim kişi başı 25 ytl idi ve yemekte hersey vardı baya ekonomik oldu bizim için içkileride dısardan getirmeyi önceden konustuk ve çok harika oldu bana göre hatta volkan dedikleri gelimle damat girerken yere koyukları havai fişekleri de kemeraltından tanesi 3,5 ytl ye akldık organşzsyoın şirketi bizden 800 ytl istedi ekstra balon vardı biz ise balonsuz bir sürü maytap balon ve havai fdiğşeği gecen yaz toplam 50 ytl ye aldık süperdi inanılmaz ekonomik bir düğündü bizim içib hem düğün oldu hemde çook ekonomiik oldu

ben sakılbahçede evlendim pasta kola yemeksz 5 bin ytl verdik.ama balpa var inciraltı yoluna girince hemen orası daha uygun diye duydum cnm bi araştır istersn

Öncelikle hayırlı olsun canım.

Ailemi ziyarete gittiğimde bir hft.sonu Buca-Gölet'e gitmiştik,kır düğünü vardı,cokta hoştu,oldukcada uygun olduğunu duydum,araştırmanı öneririm.

Sevgiler a.s.

narlıdere sahilevleri son durakta cınargarden die kır dügünü yapılan bir yer var gecen hafta komsumuzun oglu evlendi 3000 ytl ye tutmuslar güzel bi yerdi .Genişte bi alana kurulmus tavsiye ederim biz çok begendik.

Ulukentte Nehir Kır Düğün diye bir yer var. biz oraya nişanımız için rezervasyon yaptırdık. yol üstü güzel bir yer. epeyce dolaştık fiyatlarıda emsallerine göre iyi. bence bir bakın ee bir de inciraltı gerçeği var ama orda fiyatlar yüksek. bakalım memnun kalırsak seneye düğünümüzüde orda yapacağız inşallah... telefonu 838 19 21 net adresi Nehir Kır Düğünü & Davet bi bakın isterseniz...

ben agustosta evlenıcegım ıcın bayaa bi araştırdım narlıderede fiyatlar biraz pahalı fakat diger yerlere gore daha kalıtelı ve elit gözüküyor gözüme carpan bordo naci usta ve talles park bu 3 ü arasında kaldım ama talles parkta havuz olması bana daha cazip geldı görüşlerinizi beklıyorum
:sm_confused:

Back