Arkadaşlar ben öğrendiğim yerleri yazayım. Narlıdere'de Bordo var, güzel bir yer sonradan aklıma geldi oraya yemeğe davetliydik. Güzelbahçe'de Gizlibahçe mi saklıbahçe mi tam emin değilim adından ama bu ikisinden biri olucak. Benim arkadaşım orayı 3 milyara tutmuş. Temmuz'da evlenio gidip görücem bakalım. Burda paylaşırım. Fakat ben yeri kolay ama kendisinin güzel olduğu kadar çevresininde güzel olduğu bir yer arıorm. Bu yönden Hamak'ı pek beğenmiorm açıkçası. Yeri kolay ama çok yol üstü. Fiyatına geçen sene 2'yse oldukça iyi söylenmiş ama yemekli, yemeksiz, kaç kişi orası malum tabi. Kır düğünü düşünmeyen arkadaşlara Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi bile 5 milyar istio, fakat içerisi oldukça güzel. Birde Termal düşünülebilir. Salon ve bahçesi var 250 kişiden başlıo 950 kişiye kadar çıktığını gördüm internet sayfasında, yemeksiz ve az kişi düşünenlere oranın bahçeside uygun. Öff bende çok kararsızım. Olucaksa çok güzel bir kır düğünü istiorm, kokteyl tarzında. Kır düğünü olamıosa şık bir salonda az kişiyle yemekli istiorm. O da olamıcaksa yani bulduğum yerler içime sinmezse şık bir nikah arkasından yakın arkadaşlarla dümbelekli davullu bir eğlence. =) Hadi allah hepimize kolaylık versin.