• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri izmirde ucuz gelinlikçi yardmmm bayanlar :)

benim düğünümde 14 temmuz ve izmirden almayı düşünüyoruz geinliği gelinlikçi arkadaşlar banada msj atabilir mi caba

selam..Ben İzmir de ihracat yapan bir gelinlikçide çalışıyorum..Reklama girmesin diye sanırım isim veremem ama şunu söyleyebilirim ki 30 yldır bu işin içinde olan ve İzmir deki gelinlik fuarını düzenleyen firmayız:)yani piyasaya oldukça hakimim diyebilirim..
O bahsettiğimiz fiyatlarda kumaş ya da aksesuarın çok kaliteli olma olasılığı maalesef oldukça düşük..örneğin bizde orijinal swarovskiler elle teker teker işlenir ama Kemeraltı ya da Mimar Kemalettinde çoğu firmada 2.sınıf yapıştırma taş kullanılır..onlar da kısa sürede kararır ve yeterince parlak durmaz..şöyle söyleyebilirim örnek olup acızık açıklayabilmek için..Biz o taşların kilosunu 800 tl ye toptan alıyoruz..Biraz fikir vermiştir sanırım..Bir anektod daha da şudur ki o vitrinde baktığınız gelinliklerin kumaşları parlak parlaktır ve göze güzel görünür..Ama kumaşın parlaması kalitesinin düşük olduğunu gösterir...Ne kadar parlak-o kadar ucuzdur yani..Gelinlikte parlaklık taş veya simli diyebileceğim kumaşlarla elde edilmelidir.Biz pronoviasla aynı kumaşları kullanıyoruz.Başka bir hususta tasarımcıları yoktur aynı model ya da çakma dediğimiz taklit modeller ufak tefek değişikliklerle her vitrinde mutlaka vardır..Bizim modellerimizi Fransa Marangoni de eğitim görmüş tasarımcımız tamamen özgün olarak çizer ve modeller patentlenir.

Yine de bizde bile deli paralarla üretilmiyor gelinlikler..En iyi kalitede olmasına rağmen alınabilir düzeyde ama maliyetleri yine de 300-400 lira filan değil..Ama inanın 2000-3000-4000 filan da değil..Toptancı olmamıza rağmen hatır gönülle özel tasarım yaptık bir kaç kez.Ennnnn pahalısını 1700 tlye teslim ettik..Onda da 5 metreye yakın fransız danteli ve bolca taş vardı yani çok yüksek maliyetli bir gelinlikti..Dileyene yardımcı olmaya çalışırım...

özelden belli bi sayıda mesaj atmak gerekiyormuş o yüzden yazamıyorum. izmirden almayı düşünüyorum ben de gelinliğimi, fakat pistachio özelden bana tel numarası ve adres verebilirseniz haziranda inşallah iletişime geçeceğim sizinle. teşekkürler

kızlar ben gelinliğimi aldım kemeraltında bir mağazada herşeyi 750 tuttu gayette güzel oldu fiyatlardan sakın korkmayın iyi gezin pazarlık yapın daha uygun fiyatlarada var benimki dantel olduğu için bukadar tuttu :8:

hayırlı olsun canım bende boydan dantel düşünüorm bende pazar gnünü kemeraltnda tuğraya baktm 1200 fiat verdi pazarlkla inermi bilmiorm sen nerden aldın düşündğm gelinlk modeli buEki Görüntüle 184840

yapıkredi bankasının sokağında öğrenci pazarı diye bir mağaza var oradan aldım sende muhakka bulursun ama kesin pazarlık et kazıklanma canım:66:

ben çok dolaştım uygun fiyatlı gelinlik var ama aradığınız modeli bulamayabilirsiniz ucuz arıyorsanız adres kemeraltı ama istediğim gibi olsun riske giremem derseniz 2 yeri çok beğendim
karşıyaka sahilde sisters ve bostanlıda peri gibi çok ilgi ve alakalılar ben sistersta diktiriyorum :)) 2.000tlye aradığım modele yakın bi orda bulabidim işide riske atmak istemedim :)

Back