• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri izmirde ucuz gelinlikçi yardmmm bayanlar :)

maskeli123

GERİ SAYIM BAŞLADI..
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
214
1
116
İzmir
kısmetse haziran gibi evlenicez ama gelinliğe bir servet yatıracak durumumuz yok malesef bildğiniz uygun bir gelinlikçi varmı arkadaşlar.. ne demişler birlikten kuvvet doğar hadi bi yardıımmmm olumunekankayizsmile

tebrik ederim tatlım hayırlı ugurlu olsun bende izmirliyim ben kemeraltında rüyam moda dan almıstım ve 750 tlye biliyosundur kemeratında birçok magaza var birbiriyle rakip halindeler sanırım düğünün 2011 haziranda bence kış ayına dogru almalısın daha ucuz oluyo

çok teşekkür ederim evet 2011 evleniyoruz :) çok iyi almışsınız umarım bende bulurum uygun ve istediğim bir model kışın ne kadar fark eder fiyatlarda :1no2:

şuan tam düğün sezonu olduğu için bence acele etmemelisin.kemeraltından birkaç yere bakarsan zaten kafanda şekillenir.birde bedenin standart beden gelinliklerine uygunsa hazır olanlardan bakarsan uygun model bulma şansın artar.ben bu kasımda evleniyorum ve henüz gelinlik işine başlamadık.kaldıki benim hazır alma şansımda yok.bayramdan sonra bakmaya başlayacağım inş.modeli belirledimde sadece birkaç yerden fiyat alıp karar vermem gerekecek

tamam standart öyle yapacağım dikim hem pahalı hem riskli benim için bazen istediğiniz gibi dikilemiyor malesef ve insallah sizde içinize sineni bulursunuz.

canım fiyatlar kışın yaza göre daha uygun oluyor bence sen kemeraltındakilere bak hatta bak duvak moda var onun vitrin gelinliği var uzun kuyruklu ben ondan almıstım rüyam moda dan ama benimki uzun kuyruklu degildi güzel bi gelinlik tavsiye ederim inş hâla satılmamıştır iyice araştırmadan alma derim ve hazırları tercih et

teşekkür ederim canım muhakkak dediğiniz gelinliğe bakacağım ayyy inşallah bulucam istediğimi bayanssulusmile hafta sonu biraz bakındıksevdiceğimle olumunekankayizsmile 700 650 falan dediler çok mutlu oldum a.s.

teşekkür ederim canım muhakkak dediğiniz gelinliğe bakacağım ayyy inşallah bulucam istediğimi bayanssulusmile hafta sonu biraz bakındıksevdiceğimle olumunekankayizsmile 700 650 falan dediler çok mutlu oldum a.s.

Daha önce istanbul'da ünlü bir firmanın tasarımcısıydım. Evlenerek İzmire yerleştim 2006 yılında ve kendi atölyemi bu sene açtım. 2011 yılının koleksiyonunu hazırlıyorum şu anda. İlgilenirsen yardımcı olabilirim.

Daha önce istanbul'da ünlü bir firmanın tasarımcısıydım. Evlenerek İzmire yerleştim 2006 yılında ve kendi atölyemi bu sene açtım. 2011 yılının koleksiyonunu hazırlıyorum şu anda. İlgilenirsen yardımcı olabilirim.

ay tabiki seve seve modellerinizi incelemek isterim resimleri varsa yollayabilir misiniz?:3:

arkadaşım ben de bayram tatilinde gelinlik için dolaştım biraz.ben kalçadan bolaran ve eteği öyle perde gibi olmayan bir model arıyorum ve kemeraltı bana hişç ama hiç hitap etmiyor.orda hepsi aynı zaten.ama mimar kemalettin cad var çankaya da mutlaka git.orada okadar çok moda evi var ki inanamazsın.ben 650ye oradan geliklik beğendim bile düşün yani(ben zor beğenirim biraz:<)hem uygunlar hem de çok çeşit ve güzel modellerle karşılaştım.
inş istediğini ucuzcaaa bulabilirsin canım.valla ben de çok para vermek istemiyorum ama bakalım artık. kolay gelsin.

arkadaşım ben de bayram tatilinde gelinlik için dolaştım biraz.ben kalçadan bolaran ve eteği öyle perde gibi olmayan bir model arıyorum ve kemeraltı bana hişç ama hiç hitap etmiyor.orda hepsi aynı zaten.ama mimar kemalettin cad var çankaya da mutlaka git.orada okadar çok moda evi var ki inanamazsın.ben 650ye oradan geliklik beğendim bile düşün yani(ben zor beğenirim biraz:<)hem uygunlar hem de çok çeşit ve güzel modellerle karşılaştım.
inş istediğini ucuzcaaa bulabilirsin canım.valla ben de çok para vermek istemiyorum ama bakalım artık. kolay gelsin.
sağol canım bende ocakta falan dolaşayım diyorum hem uygun olur kış ortası oralarada muhakkak bakacağım birgün için çok para vermek taraftarı değilim :54:açıkcası inşallah sende bulursun istediğin gibi birşey bende kabarık istemiyorum :52:

canım izmir değil ama burda biryere var gelinlikler 250 150 arası gelip gittikçe bakıyorum okadar güzellerki...off bende evlensem o gelinliği hemen alcamda ..orda duruyor benimi bekliyor acaba...hep orda.......çok da ucuz...biranönce alıp giysemm

selam..Ben İzmir de ihracat yapan bir gelinlikçide çalışıyorum..Reklama girmesin diye sanırım isim veremem ama şunu söyleyebilirim ki 30 yldır bu işin içinde olan ve İzmir deki gelinlik fuarını düzenleyen firmayız:)yani piyasaya oldukça hakimim diyebilirim..
O bahsettiğimiz fiyatlarda kumaş ya da aksesuarın çok kaliteli olma olasılığı maalesef oldukça düşük..örneğin bizde orijinal swarovskiler elle teker teker işlenir ama Kemeraltı ya da Mimar Kemalettinde çoğu firmada 2.sınıf yapıştırma taş kullanılır..onlar da kısa sürede kararır ve yeterince parlak durmaz..şöyle söyleyebilirim örnek olup acızık açıklayabilmek için..Biz o taşların kilosunu 800 tl ye toptan alıyoruz..Biraz fikir vermiştir sanırım..Bir anektod daha da şudur ki o vitrinde baktığınız gelinliklerin kumaşları parlak parlaktır ve göze güzel görünür..Ama kumaşın parlaması kalitesinin düşük olduğunu gösterir...Ne kadar parlak-o kadar ucuzdur yani..Gelinlikte parlaklık taş veya simli diyebileceğim kumaşlarla elde edilmelidir.Biz pronoviasla aynı kumaşları kullanıyoruz.Başka bir hususta tasarımcıları yoktur aynı model ya da çakma dediğimiz taklit modeller ufak tefek değişikliklerle her vitrinde mutlaka vardır..Bizim modellerimizi Fransa Marangoni de eğitim görmüş tasarımcımız tamamen özgün olarak çizer ve modeller patentlenir.

Yine de bizde bile deli paralarla üretilmiyor gelinlikler..En iyi kalitede olmasına rağmen alınabilir düzeyde ama maliyetleri yine de 300-400 lira filan değil..Ama inanın 2000-3000-4000 filan da değil..Toptancı olmamıza rağmen hatır gönülle özel tasarım yaptık bir kaç kez.Ennnnn pahalısını 1700 tlye teslim ettik..Onda da 5 metreye yakın fransız danteli ve bolca taş vardı yani çok yüksek maliyetli bir gelinlikti..Dileyene yardımcı olmaya çalışırım...

Yanlış anlaşılmayayım söylemek istediğim şuydu..O fiyatlarla çok yüksek kalitede ürün çıkma ihtimali maalesef yoktur..Tabii burada tercihi kişinin bütçesi de belirliyor..Tercih alıcıya kalmış..

selam arkadaslar
benimde dügünüm 2011 temmuz da olacak insallah.
izmirde yardımcı olacak arkadaslardan bilgi rica ediyorum.
özelden mesaj atarlarsa sevinirim.

umarım herkesin gönlüne göre gelinlik nasip olur

selam..Ben İzmir de ihracat yapan bir gelinlikçide çalışıyorum..Reklama girmesin diye sanırım isim veremem ama şunu söyleyebilirim ki 30 yldır bu işin içinde olan ve İzmir deki gelinlik fuarını düzenleyen firmayız:)yani piyasaya oldukça hakimim diyebilirim..
O bahsettiğimiz fiyatlarda kumaş ya da aksesuarın çok kaliteli olma olasılığı maalesef oldukça düşük..örneğin bizde orijinal swarovskiler elle teker teker işlenir ama Kemeraltı ya da Mimar Kemalettinde çoğu firmada 2.sınıf yapıştırma taş kullanılır..onlar da kısa sürede kararır ve yeterince parlak durmaz..şöyle söyleyebilirim örnek olup acızık açıklayabilmek için..Biz o taşların kilosunu 800 tl ye toptan alıyoruz..Biraz fikir vermiştir sanırım..Bir anektod daha da şudur ki o vitrinde baktığınız gelinliklerin kumaşları parlak parlaktır ve göze güzel görünür..Ama kumaşın parlaması kalitesinin düşük olduğunu gösterir...Ne kadar parlak-o kadar ucuzdur yani..Gelinlikte parlaklık taş veya simli diyebileceğim kumaşlarla elde edilmelidir.Biz pronoviasla aynı kumaşları kullanıyoruz.Başka bir hususta tasarımcıları yoktur aynı model ya da çakma dediğimiz taklit modeller ufak tefek değişikliklerle her vitrinde mutlaka vardır..Bizim modellerimizi Fransa Marangoni de eğitim görmüş tasarımcımız tamamen özgün olarak çizer ve modeller patentlenir.

Yine de bizde bile deli paralarla üretilmiyor gelinlikler..En iyi kalitede olmasına rağmen alınabilir düzeyde ama maliyetleri yine de 300-400 lira filan değil..Ama inanın 2000-3000-4000 filan da değil..Toptancı olmamıza rağmen hatır gönülle özel tasarım yaptık bir kaç kez.Ennnnn pahalısını 1700 tlye teslim ettik..Onda da 5 metreye yakın fransız danteli ve bolca taş vardı yani çok yüksek maliyetli bir gelinlikti..Dileyene yardımcı olmaya çalışırım...

canım en yakın arkadasım internetten sipariş verdi honkongdan dikilip geldi pronoviasın bir modeli fiesta.
bittim resmen bi daha evlenesim geldi valla:5:
tabi internetten olduğundan prova falan yapamadı ölçüsünü beraber aldık gönderdik ama şükür beden filan sıkıntı olmadı.
750 ye diktrip satın almış oldu yani.

canım en yakın arkadasım internetten sipariş verdi honkongdan dikilip geldi pronoviasın bir modeli fiesta.
bittim resmen bi daha evlenesim geldi valla:5:
tabi internetten olduğundan prova falan yapamadı ölçüsünü beraber aldık gönderdik ama şükür beden filan sıkıntı olmadı.
750 ye diktrip satın almış oldu yani.

ayy iyi cesaret :52: ben yapamazdım böle bişey

Back