Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canim ben gecen sene tepecikte yaptirdim git geller falan 400-5000 buldu ve hic memnun kalmadim ohss oldum 1 hafta hastanede yattim çok kötüydü haaa sonuç mu negatif. Fabrikasyon usulü heykese ayni tedavi 1000 kişi var belki. Ay rica başvuru yosun 3-4ay sonra heyet cikiyo tabi onaylarlarsa bide o var. Gerekirse kredi çekin ki biz öyle yaptik özelde yap tir insan gibi muamele gör.

cnm tam anlayamadım tese 2500 ok tüp bebek fiyatı ne kadar yada söle sorayım ilaçlar + tese + tüp bebek hastaneye toplamda hersey ne kadara mal oldu rapor çıkartılıyormu ? lütfen yardımcı ol çok kararsızım ahmet bey nasıl ürolog ve embriyolog nasıl memnunmusun genel anlamda ilk direk ahmet beyemi gittin özel muayenesi varmı cvp yaz nolur

Erol hoca çok konuşmayı sevmez, konuyu uzatmaz ama işini iyi yapar. biz özeline gidemedik. çok pahalı dediler çekindik.

sen de pco var mı canım. genelde pcolular ohss oluyo

sen de pco var mı canım. genelde pcolular ohss oluyo
Evet canim pkoluyum ve en siddetlisini oldum bunun için hastanede yattim rahim almaya kadar gidiyor sonu Allah tan yirrttik . İsrael beyden haberim yok ne zaman baslamis neyse benim yarin irenbede randevu war sorar öğrenir im yazar im size

canım tepecik ege doğum evi nasıl malesef özellerde yaptıracak durumum yok zaten baya da uzaktan geleceğiz izmire yardımcı olur musunuz devlet kurumları ile olmalı çaresizim
Canım yazını görünce yardımcı olmak istedim benim kadın doğum dokturum bana İzmir'de bir Erdal Aktan'ı, bir de Rafael Levi'yi tavsiye etti. Rafael Levi ege üniversitesinde. Kendisiyle görüş derim Tepecik'ten çok daha iyidir.

canım tepecik ege doğum evi nasıl malesef özellerde yaptıracak durumum yok zaten baya da uzaktan geleceğiz izmire yardımcı olur musunuz devlet kurumları ile olmalı çaresizim
Canım yazını görünce yardımcı olmak istedim benim kadın doğum dokturum bana İzmir'de bir Erdal Aktan'ı, bir de Rafael Levi'yi tavsiye etti. Rafael Levi ege üniversitesinde. Kendisiyle görüş derim Tepecik'ten çok daha iyidir.

yeni başlamış. 1 ay filan oldu galiba. arkadaşım onun hastası. tüp bebek yapılıyo. ondan öğrendim.

Rafael Levi de ege tüp bebek merkezindeydi. Ege üniversitesine mi geçmiş. hiç denk gelmedim ne zaman geçti acaba?

Canım benim kadın doğum doktorum şuan ege üniversitesinde olduğunu söyledi. Zaten google da aratıncada çıkıyor orda olduğu.

geçmiş olsun canım. pcolu arkadaşlarda ohss çok görülüyo. aşılama tedavisi gören bi arkadaşım var. 70-80 tane yumurtası var. ilaç veremiyolar hepsi büyüyecek diye. tüp yapsa ohss olma riski var. neye karar verecek kurul bekliyo.

Canım benim kadın doğum doktorum şuan ege üniversitesinde olduğunu söyledi. Zaten google da aratıncada çıkıyor orda olduğu.

aman aman iyi iyi gelsinler. iyi doktorlara ihtiyacımız var. egeye gidiyorum belki bize de denk gelir.

İsrael aruh irenbeye baslamamis kizlar sadece işlemlerini irenbede yapiyormus irenbenin cihazlarini kullaniyormus az önce sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…