Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Dokuz eylülde raporlu tüp bebek denedim ve ilki tutumadı..2. Ye dondurulmuşlarla yaptırdım..şimdi oda tutmadı..benim bidaha rapor hakkım varmı? Hangi merkezi doktoru önerirsiniz?

Dokuz eylülde raporlu tüp bebek denedim ve ilki tutumadı..2. Ye dondurulmuşlarla yaptırdım..şimdi oda tutmadı..benim bidaha rapor hakkım varmı? Hangi merkezi doktoru önerirsiniz?
3 rapor hakki oluyor yani en azindan 1 rapor hakkin daha vardir heralde.

raporlu deniyeceksen özel olarak bi tinaztepe de bi de medicalparkta geciyor rapor diger özel merkezlerde geçmiyor. bi de kent hastanesinde geciyor olabilir ondan emin degilim. ben tinaztepeye gittim doktor ve ekibinden cok memnun kaldim ama 2 denemede sonuc alamayinca medicalparka gectim

Medicalparkta hangi doktora gidiyorsunuz?özelden yazarmısınız ayrıntıları? Bugün negatifi aldım noralim cok bozuk arayıs içindeyim

Size ne zamana randevu verdiker acaba.

merhabalar, bende izmirde yaşıyorum, tüp bebek düşünüyoruz, ancak hangi doktor ya da tüp bebek merkezine gideceğimize karar veremiyoruz, yardımcı olur musunuz???
Ben kararı ege üniversitesinde verdim. Şimdiye kadar gitmediğime pişmanım. Tek sıkıntı ege üniversitesine gitmek için çok vaktinizin olması lazım. Çalışıyorum. İzin sıkıntısı oluyor.

Bende ege de karar verdim canım.bütün evraklarımı teslim etti.bu gün uğradım.dosyam sekreterin masasının üstündeydi.konseye girecekmiş.haber bekliyorum.ege hanımın hastasıyım.umarım güzel neticelenir herşey...

merhabalar, bende izmirde yaşıyorum, tüp bebek düşünüyoruz, ancak hangi doktor ya da tüp bebek merkezine gideceğimize karar veremiyoruz, yardımcı olur musunuz???
Merhaba yeni uyeyim.Insallah en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz.Izmirde yasiyorum.Gecen sene Irenbede Kaan beyin hastasiydim.Ilk tup bebek denememdi.Sukur ki ilkinde tuttu.Simdi 6 aylik oglum var.Gercekten isini iyi bilen bir doktor.Insallah emekleriniz bosa gitmez.

Hayırlısı olsun inşallah. Ege hanımın hastası iseniz özel hastasınız. Ben normal sıradan girdim. Baştan ege hanıma başvursaydım keşke

Kizlar bende dun medical park hastanesinde basladim benden genetik testler istendi ve epey de para tutuyo mecbur yaptiricaz suleyman bey muayene etti suleyman bey in hastasi olan var mi nasildir 3 kutu da vitamine basladim ve zayiflamamda gerekiyor

Kizlar bende dun medical park hastanesinde basladim benden genetik testler istendi ve epey de para tutuyo mecbur yaptiricaz suleyman bey muayene etti suleyman bey in hastasi olan var mi nasildir 3 kutu da vitamine basladim ve zayiflamamda gerekiyor
canim genetik testlerin bir kismini tepecik eğitim bornava subesi genetik bölümünde yaptirabilirsin boşa para verme ben öyle yaptim kalanlari da medifemada dahiliye doktorum yazdi sgk ile anlasmali oldugu icin az bi farklı ödeyip yaptirdim

Hayırlısı olsun inşallah. Ege hanımın hastası iseniz özel hastasınız. Ben normal sıradan girdim. Baştan ege hanıma başvursaydım keşke
Evet canım ege hanımın hastasıyım.umarım memnun kalırım ege üniversitesinden.laboratuvarları nasıl acaba bi bilgin var mı

Tepecik bornova ek binada karyotip analizi,faktör5 ve faktör 2 testleri ücretsiz yapılıyor canım.182 den randevu almıştım ben.hiçbirşey sormadılar.kolay oldu yaptırmam.ben ahmet beyin hastasıydım bir yıl medikalde tedavi oldum.aşılamalarımı süleyman bey yaptı.ayrıca muayneleride sülruman beyin yaptığı oluyodu.soğuk çok konuşmayı srvmeyen bi adam.herkese aynı vitamini veriyor.pretivpozitif,newlifeqh ,inofolic combi ya da şase mi verdi

Evet canım ege hanımın hastasıyım.umarım memnun kalırım ege üniversitesinden.laboratuvarları nasıl acaba bi bilgin var mı
Canım ben çok memnunum. O kadar yoğun olmalarına rağmen sabırla ilgileniyorlar. Özellikle laburatuarda bulunan doktor (tabi unvanı farklı şuan hatırlayamadım) harikabir kadındı. Benim eşim ogün sinirli bir vaziyette konuştu onunla. Bize embriyo dondurma tavsiye ettiler. Eşim çok sinirlendi anlamadan. Ege hanımın hastası olmadığımız halde o ilgilendi. Laboratuvarda bulunan doktor eşimin asabiyetine rağmen sakin sakin bilgilendirdi bizi

Ben birkere muayneye birkerede evrak teslime gittim.pek bişey anlamadım.ege hanım çok tatlı bir dr.çarşamba günü dosyanız konseye girecek dedilerarayan soran yok.ege hanım ilk muaynede adetin ilk günü ara sonra ikinci yada üçüncü gün gel tüpe başlayalım demişti(16 mayısta)1 haziran adet tarihim.artık ben arayacağım bakalım ne diyecekler

Bende yarin o zman tepecige bornova ek binasina gideyim insallah yaparlar suleyman bey bana omepaq10 impryl ve matofin verdi

Kizlar bir de medicalde kac ayda transfer yapiliyor 2-3 ayi buluyor herhalde suleyman beyin konusmasina gore bende iki aylik yaz tatilinde izin sikintim olmasin diye yeni basladim su Ramazan ayının hurmetine insllah Rabbim dualarimizi kabul eder bebis isteyen herkese dua ediyorum maddi manevi zor bir surec gercekten Allah im hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…