• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Nasıl böyle keskin ve net konuşuluyor anlamıyorum hiçbir merkez yüzde yüz garanti vermez veremez eğer veriyorsa bi yanlışlık var bunda deyip bi düşünmek lazım. Benim arkadaşım tam 7 kez tüp denemesi yaptı İzmir den İstanbul'a gitti ama orda da olmadı tahmin edin nerde mutlu sonu yakaladı İzmir Tınaztepe hastanesinde... Ben de birçok olumsuzluklar yaşadım ama asla tüp bebeği İzmir'de yaptırmayın diyemem diyene de kulak asmam, gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlardan da memnun kalmayan bi sürü insan vardır buna eminim unutmayın hiçbir doktor (haşa) allah değildir.. ayrıca bütçesi zamanı ve imkanı olmayan insanları nasıl bir umutsuzluğa ittiğiğinizin farkında olmayacak kadar da kalpsizsiniz kusura bakmayın...
Kesinlikle katılıyorum. Tüp bebek zor bir süreç maddi ve manevi olarak. İnsanlar yaptırmayı düşünme aşamadında buradaki yorumları okusa madem olmayacak yaptırnayayım diyebilir. Yanlış yönlendiriliyor maalesef

Nasıl böyle keskin ve net konuşuluyor anlamıyorum hiçbir merkez yüzde yüz garanti vermez veremez eğer veriyorsa bi yanlışlık var bunda deyip bi düşünmek lazım. Benim arkadaşım tam 7 kez tüp denemesi yaptı İzmir den İstanbul'a gitti ama orda da olmadı tahmin edin nerde mutlu sonu yakaladı İzmir Tınaztepe hastanesinde... Ben de birçok olumsuzluklar yaşadım ama asla tüp bebeği İzmir'de yaptırmayın diyemem diyene de kulak asmam, gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlardan da memnun kalmayan bi sürü insan vardır buna eminim unutmayın hiçbir doktor (haşa) allah değildir.. ayrıca bütçesi zamanı ve imkanı olmayan insanları nasıl bir umutsuzluğa ittiğiğinizin farkında olmayacak kadar da kalpsizsiniz kusura bakmayın...
İzmir bu işin merkezi. tüm doktorlar süper. herkes işini layıkıyla yapıyor. bütün embriyoları 5. güne götürüyorlar. tüm operasyonları da harika yapıyorlar. oldu mu şimdi canım?

İzmirin bazı konular da istanbul yada ankaradan geri olduğu doğru bencede mesela istanbul da echomar adlı merkezde 500 tl ye ağrısız c kollu son teknoloji rahim filmi çekiyorlar gidenler çok memnun.Ben burdaki hastanelere mail attım hiç birinde bu sistem yok.Üstelik anesteziyle daha fazla ücrete maloluyor o kadar para kazanıyorlar çok mu zor son teknolojiyi getirtmek.Ben geçen sene ayvalık da bursalı bir tüp bebek deneyip tutmamış sonra izmire gelmiş izmir tepecik tüp bebekte denemiş bebeği olmuş 39 yaşında çok memnunum dedi herşeyle çok güzel ilgileniyorlarmış.Yani özel daha iyidir diyoruz ama böylede olabiliyor.

Merhaba ben de ızmir kent hastanesi dr dilek aslan ile tedavi surecindeyim. Puregon 150 DO vuruluyorum 5 gun oldu yarın sabah ultarsonum var. İcinizde kent hast. Ne giden orada tadı olan var mi

Aranızda progeny m ilaci hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ne için kullanılır
merhaba umarım msejımı görürsünüz çünkü yazmanızın arasından oldukça zaman geçmiş benim de eşim için dr kaan aydos bu ilacı tavsiye etti fakat ilacı bulmak çok zor siz nereden temin ettiniz

merhaba umarım msejımı görürsünüz çünkü yazmanızın arasından oldukça zaman geçmiş benim de eşim için dr kaan aydos bu ilacı tavsiye etti fakat ilacı bulmak çok zor siz nereden temin ettiniz
Ben kullandım canım şuan 7. Aydayız çok şükür ve tam hatırlamıyorum ne ile yaradığını. Yumurta toplama öncesi kullandım. Bu tür iğneler tüp bebek merkezlerinin yakınındaki eczanelerde bulunur ve daha ucuz olur. Ben irenbe tüp bebek merkezinin yakınında, 3 tane eczane vardı ordan temin ettim.

Ben kullandım canım şuan 7. Aydayız çok şükür ve tam hatırlamıyorum ne ile yaradığını. Yumurta toplama öncesi kullandım. Bu tür iğneler tüp bebek merkezlerinin yakınındaki eczanelerde bulunur ve daha ucuz olur. Ben irenbe tüp bebek merkezinin yakınında, 3 tane eczane vardı ordan temin ettim.
Saglikla kucaginiza alin bebeginizi insallah benim kocam icin tavsiye etti doktor progeny m kapsul seklinde degilde igne seklinde mi kapsül olarak yazmis bize gunde 3 kez yemeklerden once diye izmirde yasiyor olsaydim keske

Saglikla kucaginiza alin bebeginizi insallah benim kocam icin tavsiye etti doktor progeny m kapsul seklinde degilde igne seklinde mi kapsül olarak yazmis bize gunde 3 kez yemeklerden once diye izmirde yasiyor olsaydim keske
Amin sağolun Ben puregon diye bir iğne kullanmıştım,isim benzerliği :) başlık da izmirde tüp yaptıranlar olunca izmirdesiniz sandım :) allah yardımcımız olsun hepimizin.

Merhaba kizlar allah herkesin yardımcısı olsun. Ben izmir sirinyerdeki ahmet seckin önoğlu na gidiyordum. Fakat memnun değilim ve doktor değiştiricem. Sadece 1 kez aşilama oldum. Şimdi tüp bebek denicez. Bizde erkek infertilitesi var. Ahmet zekı ışık ve kaan bozkurt arasında kaldim. Önerileriniz neler ? Bir de medical park a yeni gelen Süleyman akarsu adında bir doktor var.

Merhaba kizlar allah herkesin yardımcısı olsun. Ben izmir sirinyerdeki ahmet seckin önoğlu na gidiyordum. Fakat memnun değilim ve doktor değiştiricem. Sadece 1 kez aşilama oldum. Şimdi tüp bebek denicez. Bizde erkek infertilitesi var. Ahmet zekı ışık ve kaan bozkurt arasında kaldim. Önerileriniz neler ? Bir de medical park a yeni gelen Süleyman akarsu adında bir doktor var.
Ben bir yıldır.medicaldeyim.ahmet bey doktorum.2 negatif aşılama ve bir negatif tüp bebek denemem var nisan mayıs gibi ikinciye başlıyacağım.ahmet bey çok tatlı cana yakın samimi bir doktor.ama çok yoğun çok hastası var.hep sıra bekliyorum.hemen hemşireleri geliyor süleyman bey ya da funda hanım sizi muayne etsin isterseniz diyor.350 lira para veriyorum süleyman bey yada funda hanımı isteseydim 80 tl verip onlara muayne olurdum.bunun gibi birkaç şey içimi kemiriyor.bende ikinci tüpü nerede yaptıracağım karar veremiyorum.ama kent ya da tekrar medicalde yaptıracağım.bu sefer ahmet beyle konuşacağım vaşka birisibe muayne olmak istemediğimi.

Ay
Ayrıca ikinci aşılama için sizi ikna edebilirler haberiniz olsun.kesinlikle istemediğinizi direk tüp bebek istediğinizi bildirin.eğer şiddetli erkek infertilitesi varsa.çipli aşılama yapalım diyebilir medikal.ilk aşılama olmayınca ben direk tüp istedim.beni çipli aşılamaya ikna ettiler boşu boşuna hem zaman hem para kaybettim

Ay

Ayrıca ikinci aşılama için sizi ikna edebilirler haberiniz olsun.kesinlikle istemediğinizi direk tüp bebek istediğinizi bildirin.eğer şiddetli erkek infertilitesi varsa.çipli aşılama yapalım diyebilir medikal.ilk aşılama olmayınca ben direk tüp istedim.beni çipli aşılamaya ikna ettiler boşu boşuna hem zaman hem para kaybettim
Merhaba. Hayirlisi olsun umarım bu sefer tutar sizinde . Benim eşimin sperm morfolojisi biraz düşük onun dışında bi sıkıntı yok. Ama normal yolla zor olabilir demişlerdi. Ahmet bey ı önerirsiniz ama değil mi ? Beni dinleyecek bir doktor istiyorum çünkü. Bir de ilk aşilama mikrocip li oldu bizimde. İrenbe de yaptırmıştım. Ama olmadı kısmet işte.

Merhaba. Hayirlisi olsun umarım bu sefer tutar sizinde . Benim eşimin sperm morfolojisi biraz düşük onun dışında bi sıkıntı yok. Ama normal yolla zor olabilir demişlerdi. Ahmet bey ı önerirsiniz ama değil mi ? Beni dinleyecek bir doktor istiyorum çünkü. Bir de ilk aşilama mikrocip li oldu bizimde. İrenbe de yaptırmıştım. Ama olmadı kısmet işte.
İnşallah canım.seninde ilk ve son tüp bebek olur inşallah.benimde eşimin herşeyi normaldi sadece mırfoloji düşüktü.çol önemli değil dedi ahmet bey.ama embriyolar 3. Günden sonra öldü.sonra sebebini sperme bağladı.eşime multi vitamin ve antioksidan başladı.3 ay içsin öyle 2. Tüpe geçelim dedi.ahmet bey sonuna kadar hastasını dinler.işinde uzman ama çok yoğun o yüzden hastalarına gereken ilgiyi gösteremediğini düşünüyorum.herşey bir rutine bağlanmış.sanki her hastaya aynı yöntem usul yol uygulanıyor gibi pek kişiye özel yöntem yok gibi merkezde.ama bu düşüncelerim diğer merkezlerde de aynıymış.ben başka medikal dışında başka hiçbir merkeze gitmedim

Alsancakta prof.dr.erol tavmergen diye bi doktor varmış. Arkadaşım şimdi ona gidiyor.ilk tüp denemesinde hamile kaldı. .kafam çok karışık. Aşilama ile vakit kaybetmekte istemiyorum.

Alsancakta prof.dr.erol tavmergen diye bi doktor varmış. Arkadaşım şimdi ona gidiyor.ilk tüp denemesinde hamile kaldı. .kafam çok karışık. Aşilama ile vakit kaybetmekte istemiyorum.
Erol beylede ilgili bir sürü olumsuz yorum var.kolay ulaşılamıyormuş.çok konuşmuyormuş vs.yani doktor seçimi çok zor canım.bir yerden de çok memnunum diyen çok az.benimde kafam çok karışık

Back