• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Arkadasim hangi asamalardasin bilmiyorum ama baslamadiysan adam akilli bir tup bebek merkezine gitmeni tavsiye ederim.benim 3 yilim gecti sait yucebilginde doktugumuz parayi zaten tahmin edersin bosuna zamanini gecirme derim.

Doktor değiştirebilecek süreçte değilim canım. Sait Beye de işi konusunda güveniyorum. Çünkü yıllarca hicbirseyin yok dedi onlarca doktor hatta profesör... Sait Bey ilk gittiğim ay doğru teşhisi koydu ve teşhise yönelik tedavi oluyorum. Ben burdaki yorumlardan oturu merkeze güvenemiyorum. Bu konuyu doktorumla konuşacağım. Sait Bey ile ilgili sıkıntınız neydi? 3 yıl boyunca ne tedavisi gördünüz?

Doktor değiştirebilecek süreçte değilim canım. Sait Beye de işi konusunda güveniyorum. Çünkü yıllarca hicbirseyin yok dedi onlarca doktor hatta profesör... Sait Bey ilk gittiğim ay doğru teşhisi koydu ve teşhise yönelik tedavi oluyorum. Ben burdaki yorumlardan oturu merkeze güvenemiyorum. Bu konuyu doktorumla konuşacağım. Sait Bey ile ilgili sıkıntınız neydi? 3 yıl boyunca ne tedavisi gördünüz?
Doktorluguna hicbirzaman bisey diyemem elbette tek negatif yonu takibi kendisi yapip sonra seni merkeze birakmasi.2 kez denedim ben tup bebegi sait beyde ikiside negatif oldu cunku merkez gercekten ilgisiz alakasiz bi yerdi :((

Tabi simdi nasildir bilemem belkide transfere kendisi giriyodur ama benim zamanimda oyle degildi yumurtalar buyudukten sonra direk ege tup ilgileniyordu ben 2011 yilinda denemistim.

Tabi simdi nasildir bilemem belkide transfere kendisi giriyodur ama benim zamanimda oyle degildi yumurtalar buyudukten sonra direk ege tup ilgileniyordu ben 2011 yilinda denemistim.

Yazdığın iyi oldu canım bunu sorayım öncesinde. Aşılamayı kendisi yaptı. Tüp bebek işlemini de o yapar diye düşünüyordum.

Merhaba. Bende bu ay tedaviye başladım. Bugün gonal-f iğne yapmaya başladım ancak kafam çok karışık. Doktorumun alsancakta özel muayenehanesi var ve tüp bebek ile aşılamayı özel ege tüp bebek merkezinde yapıyor. O merkezle ilgili pek olumlu bilgi ile karşılaşmadım. 2 ay önce de aşılama denedik orada tutmadı. Şimdi dere geçerken at değiştirilmez biliyorum ama şimdiden umutsuzlandim. Buraya gidip başarili sonuç alanlar var mı?
2 basarısız tup denemem ege tup bebekte oldu rafıel levı asla ama asla tavsıye etmıyorum kızlar ankara hrs omer altun derım tup ıcın ızmırı tavsıye etmıyorum

2 basarısız tup denemem ege tup bebekte oldu rafıel levı asla ama asla tavsıye etmıyorum kızlar ankara hrs omer altun derım tup ıcın ızmırı tavsıye etmıyorum

Tedaviye artık başladım ve doktorum o merkezde yapacak işlemi. Bugün aradım bu durumu konuştum içim rahat değil dedim. Orası ile anlaşması olduğunu ama işlemi kendisinin yapacağını söyledi. Bu aşamada artık dua etmekten başka şansım yok. Tedaviye başladım artık.

Katiliyorum sana arkadasim ankara ve istanbul daki belli basli merkezler haricinde hepsi sadece ticaret icin odaklanmis durumdalar heleki izmirdekiler :(((

Bu şekilde demeyin. İzmirde de sonuçta tüp bebek yaptırıp çok hamile kalan insan var. Buradaki yorumları çok insan okuyor. Bu yorumları okuyup insanlar izmirden çekinmesinler. Sonuçta herkesin ankaraya gitme şansı yok. Sadece maddi olarak şehir dışında tedavi çok zor. Sonuçta bir günlük işlem değil

Bence de İzmir konusunda böyle yorumlar yapmayın. Ben de izmirde tüp bebek yaptırdım ve ilk seferde hamileyim çok şükür. Tanıdığım kişiler de var. İlk önce inanmak gerek. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

Bence de İzmir konusunda böyle yorumlar yapmayın. Ben de izmirde tüp bebek yaptırdım ve ilk seferde hamileyim çok şükür. Tanıdığım kişiler de var. İlk önce inanmak gerek. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Bizede nasio etsin inşallah. Mart ayında inşallah dondurulmuş embriyodan transfer olacak inşallah

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Bizede nasio etsin inşallah. Mart ayında inşallah dondurulmuş embriyodan transfer olacak inşallah
Benim de dondurulmuşla yapıldı. 20 yumurta toplanınca doktor dondurup dinlenmem için ara verdi. Bende piko vardı çünkü. İncir kürü tavsiye ederim. Arkadaşım transferden sonra hep gülümse, güzel şeyler düşün demişti. Yarım saat yattım ve hep gülümsedim. Size de faydalı olabilir diye söylüyorum :) Rabbim isteyen herkese nasib etsin.

Benim de dondurulmuşla yapıldı. 20 yumurta toplanınca doktor dondurup dinlenmem için ara verdi. Bende piko vardı çünkü. İncir kürü tavsiye ederim. Arkadaşım transferden sonra hep gülümse, güzel şeyler düşün demişti. Yarım saat yattım ve hep gülümsedim. Size de faydalı olabilir diye söylüyorum :) Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
Tavsiye için teşekkürler.
Benimde 23 tane yani çok olunca ohss oluyormuşuz. Bu ay dinlenicem. İnşallah adet olunca arıyacağım. Adet olunca ara dediler. Nasıl bir uygulama olacak şimdi. Yeniden ilaç mı kullanıcam.

Nasıl böyle keskin ve net konuşuluyor anlamıyorum hiçbir merkez yüzde yüz garanti vermez veremez eğer veriyorsa bi yanlışlık var bunda deyip bi düşünmek lazım. Benim arkadaşım tam 7 kez tüp denemesi yaptı İzmir den İstanbul'a gitti ama orda da olmadı tahmin edin nerde mutlu sonu yakaladı İzmir Tınaztepe hastanesinde... Ben de birçok olumsuzluklar yaşadım ama asla tüp bebeği İzmir'de yaptırmayın diyemem diyene de kulak asmam, gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlardan da memnun kalmayan bi sürü insan vardır buna eminim unutmayın hiçbir doktor (haşa) allah değildir.. ayrıca bütçesi zamanı ve imkanı olmayan insanları nasıl bir umutsuzluğa ittiğiğinizin farkında olmayacak kadar da kalpsizsiniz kusura bakmayın...

Back