Arkadasim hangi asamalardasin bilmiyorum ama baslamadiysan adam akilli bir tup bebek merkezine gitmeni tavsiye ederim.benim 3 yilim gecti sait yucebilginde doktugumuz parayi zaten tahmin edersin bosuna zamanini gecirme derim.Sait Yücebilgin canım.
Su an tedavi görmüyorum dondurulmus embiriyolarim var nisanda onları almaya hazırlanırken Allahın bir mucizesi oldu ve ben hamile kaldım çok şükürÜzüldüm. Çok geçmiş olsun. Şuan tedavi görüyor musunuz?
Arkadasim hangi asamalardasin bilmiyorum ama baslamadiysan adam akilli bir tup bebek merkezine gitmeni tavsiye ederim.benim 3 yilim gecti sait yucebilginde doktugumuz parayi zaten tahmin edersin bosuna zamanini gecirme derim.
Su an tedavi görmüyorum dondurulmus embiriyolarim var nisanda onları almaya hazırlanırken Allahın bir mucizesi oldu ve ben hamile kaldım çok şükür
Doktorluguna hicbirzaman bisey diyemem elbette tek negatif yonu takibi kendisi yapip sonra seni merkeze birakmasi.2 kez denedim ben tup bebegi sait beyde ikiside negatif oldu cunku merkez gercekten ilgisiz alakasiz bi yerdiDoktor değiştirebilecek süreçte değilim canım. Sait Beye de işi konusunda güveniyorum. Çünkü yıllarca hicbirseyin yok dedi onlarca doktor hatta profesör... Sait Bey ilk gittiğim ay doğru teşhisi koydu ve teşhise yönelik tedavi oluyorum. Ben burdaki yorumlardan oturu merkeze güvenemiyorum. Bu konuyu doktorumla konuşacağım. Sait Bey ile ilgili sıkıntınız neydi? 3 yıl boyunca ne tedavisi gördünüz?
Tabi simdi nasildir bilemem belkide transfere kendisi giriyodur ama benim zamanimda oyle degildi yumurtalar buyudukten sonra direk ege tup ilgileniyordu ben 2011 yilinda denemistim.Doktor değiştirebilecek süreçte değilim canım. Sait Beye de işi konusunda güveniyorum. Çünkü yıllarca hicbirseyin yok dedi onlarca doktor hatta profesör... Sait Bey ilk gittiğim ay doğru teşhisi koydu ve teşhise yönelik tedavi oluyorum. Ben burdaki yorumlardan oturu merkeze güvenemiyorum. Bu konuyu doktorumla konuşacağım. Sait Bey ile ilgili sıkıntınız neydi? 3 yıl boyunca ne tedavisi gördünüz?
Amiinnn cnm inşallahGözünaydın. Ne güzel olmuş. Rabbim kucağına almayida nasip etsin. Darısı benimde isteyen herkesinde başına.
Tabi simdi nasildir bilemem belkide transfere kendisi giriyodur ama benim zamanimda oyle degildi yumurtalar buyudukten sonra direk ege tup ilgileniyordu ben 2011 yilinda denemistim.
2 basarısız tup denemem ege tup bebekte oldu rafıel levı asla ama asla tavsıye etmıyorum kızlar ankara hrs omer altun derım tup ıcın ızmırı tavsıye etmıyorumMerhaba. Bende bu ay tedaviye başladım. Bugün gonal-f iğne yapmaya başladım ancak kafam çok karışık. Doktorumun alsancakta özel muayenehanesi var ve tüp bebek ile aşılamayı özel ege tüp bebek merkezinde yapıyor. O merkezle ilgili pek olumlu bilgi ile karşılaşmadım. 2 ay önce de aşılama denedik orada tutmadı. Şimdi dere geçerken at değiştirilmez biliyorum ama şimdiden umutsuzlandim. Buraya gidip başarili sonuç alanlar var mı?
2 basarısız tup denemem ege tup bebekte oldu rafıel levı asla ama asla tavsıye etmıyorum kızlar ankara hrs omer altun derım tup ıcın ızmırı tavsıye etmıyorum
Katiliyorum sana arkadasim ankara ve istanbul daki belli basli merkezler haricinde hepsi sadece ticaret icin odaklanmis durumdalar heleki izmirdekiler2 basarısız tup denemem ege tup bebekte oldu rafıel levı asla ama asla tavsıye etmıyorum kızlar ankara hrs omer altun derım tup ıcın ızmırı tavsıye etmıyorum
Kesinlikle katılıyorum. Boşa zaman ve para kaybı.Katiliyorum sana arkadasim ankara ve istanbul daki belli basli merkezler haricinde hepsi sadece ticaret icin odaklanmis durumdalar heleki izmirdekiler((
evet canım 1ev parası bıttı izmiri dusunmeyın kızlar ankara favorım hrs ömer altunKatiliyorum sana arkadasim ankara ve istanbul daki belli basli merkezler haricinde hepsi sadece ticaret icin odaklanmis durumdalar heleki izmirdekiler((
para zaman umut kaybı canımKesinlikle katılıyorum. Boşa zaman ve para kaybı.
2 basarısız tup denemem ege tup bebekte oldu rafıel levı asla ama asla tavsıye etmıyorum kızlar ankara hrs omer altun derım tup ıcın ızmırı tavsıye etmıyorum
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Bizede nasio etsin inşallah. Mart ayında inşallah dondurulmuş embriyodan transfer olacak inşallahBence de İzmir konusunda böyle yorumlar yapmayın. Ben de izmirde tüp bebek yaptırdım ve ilk seferde hamileyim çok şükür. Tanıdığım kişiler de var. İlk önce inanmak gerek. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Benim de dondurulmuşla yapıldı. 20 yumurta toplanınca doktor dondurup dinlenmem için ara verdi. Bende piko vardı çünkü. İncir kürü tavsiye ederim. Arkadaşım transferden sonra hep gülümse, güzel şeyler düşün demişti. Yarım saat yattım ve hep gülümsedim. Size de faydalı olabilir diye söylüyorum :) Rabbim isteyen herkese nasib etsin.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Bizede nasio etsin inşallah. Mart ayında inşallah dondurulmuş embriyodan transfer olacak inşallah
Tavsiye için teşekkürler.Benim de dondurulmuşla yapıldı. 20 yumurta toplanınca doktor dondurup dinlenmem için ara verdi. Bende piko vardı çünkü. İncir kürü tavsiye ederim. Arkadaşım transferden sonra hep gülümse, güzel şeyler düşün demişti. Yarım saat yattım ve hep gülümsedim. Size de faydalı olabilir diye söylüyorum :) Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?