• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Slm arkadaşlar 2.tüp bebek denememde bugün negatif.her iki tüpüm tıkalı başka sorun olmadigi söylendi ama moralim çok bozuldu.yumurta sayım az ilki blastosistdi 2.si 3.gün olmadı symrna da oldu trnsferi memnun kalmadım israe aruh yada medical park için bilginiz var mı yada farklı oneriniz
Merhaba ben medical parkta tedavideyim Ahmet zeki isik doktorum 3 kez negatif oldu Yine onunla Devam ediyorum çok memnunum bu topikte pozitif gören çok arkadaşım var ama bize nasip olmadı sizinde hakkınızda hayırlısı neresiyse orası olsun

Merhaba ben medical parkta tedavideyim Ahmet zeki isik doktorum 3 kez negatif oldu Yine onunla Devam ediyorum çok memnunum bu topikte pozitif gören çok arkadaşım var ama bize nasip olmadı sizinde hakkınızda hayırlısı neresiyse orası olsun
tsk ederim.sizde sorun neydi benim embriyo sayıma iyi dendi ama ilkinde 10 ikincide 7 embriyo toplandi 10 embriyodan hep tek embriyo kaldı transfere

6 aylik emekledik biz..simdi siralama tay tay durma var ama adim atma yok..elinden tutarsak atıyor tay tay dururken atmıyor..emeklemek kolayina geliyor..pitir pitir her yerde hersey karışıyor..çekmeceler 2 dk da yere inebiliyor..catal bende vermedim.ama plastik bebek catali alsammi diye düşünüyorum..kasikla kendisi yemek istiyor beceremeyince kaseyi alip agzina dayiyor yogurdu oyle yiyor..hakli cocuklarda napsin anne baba gibi olmuyor ille bizi istiyorlar..kim bakiyor sen çalışırken..bende başvuru yapiyorum daha beklersem yasim gececek hic biryer almayacak yoksa diye düşünüyorum..konusmaya basladimi..bizimki bir ara anne diyordu balik hafızalı simdi unuttu gene tek derdi baba demek..bir de yasin kac deyince bir diyor telf la konusurken de del del diyor insan cagiriyor :)))
bizimkide elinden tutunca yürüyor tek adım atmıyor.Tembel azıcık sanırım :)Dün yoğurt yedirirken onada kaşık verdim kendi yedi yani yediğini sandı :) ondan sonra hemen üst değiştirdik.Benimki baba mama cici diyor.Birde çok güzel aç diyor Kapıyı açalım diğer odalara gitsin diye :)Benimkide bikaç kere anne dedi çok net ama devamı gelmedi.
Annem bakıyor gündüzleri zaten başkasına güvenemem.Hem çalışıp hem çocuk çok zor canım çok yorucu.Ama tabi yaşta gittikçe panik oluyor insan.İnşallallah böylr böyle kurtarcaklar .Şu dişler çıksa rahat etçekler bizi azılar perişan etti.Bir aydır uykusuz geliyorum işe.Ama herşeye değiyorlar.Bi gülüyor içim eriyor yapışıyorum totosuna oda bayılıyor ben öptükçe gülüyor:)

Merhaba bende smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum. Tekrarlayan kayıplarım var. İlk denemem haftaya 5. Gün embriyo transferi. Intralipid serum yapan oldu mu.

Meraba cnm bende pkoyum.ilk tup bebek denemendemi hamile kaldin??bide benim adetim ilacsiz gelmio senin geliyomuydu??
Herkes farklı dir. Bnm adt sorunum olsadagenelde kendisi gelirdi ilac az kullandim. Kilo varsa vermeye çalış spor yap insulin direncine baktir. Glifor diye bi ilacbvar ondan kullan. Kilo cok etkili. Ben 1 asilama 1 tup bebek taze transfer 1 dondurulms transfer 1 iptal edilen tedavi sonrasi donsuurlmus transferle hamile kaldim. Cok uzun oldu 3 yil surdu ama degdi. Pkos olup ilkinde hamike kalan var . Bizim ailede annem teyzemde var onlar tedavisiz olmus. Bi arkadas ta sadece klomemle kaldi yani belli olmuyor

Arkadaşlarz izmire gelmeyi düşünüyorum alsancakda prof fatih şendağ'ya tüp bebek yaptıran varmı herhangi bir sorunum yok dendi eskişehirde ama ilk denenmem olumsuz oldu şimdi de kalitesi düşükmüş diyor doktorum oyuDen eskişehir osmangaziyi bırakıp özel araştırıyorum bir bilginiz varmı

Herkes farklı dir. Bnm adt sorunum olsadagenelde kendisi gelirdi ilac az kullandim. Kilo varsa vermeye çalış spor yap insulin direncine baktir. Glifor diye bi ilacbvar ondan kullan. Kilo cok etkili. Ben 1 asilama 1 tup bebek taze transfer 1 dondurulms transfer 1 iptal edilen tedavi sonrasi donsuurlmus transferle hamile kaldim. Cok uzun oldu 3 yil surdu ama degdi. Pkos olup ilkinde hamike kalan var . Bizim ailede annem teyzemde var onlar tedavisiz olmus. Bi arkadas ta sadece klomemle kaldi yani belli olmuyor

Zaten glukofen 1000mg kullaniyorum cnm.

merhaba kızlar İZMİR de tüp bebek merkezi arıyorum daha doğrusu işinde başarılı bir doktor ...
artık para amaçlı bu işi yapan insanlarla karşılaşmak istemiyorum smyrna tup bebek merkezine gittim şaban bey ile görüştüm ama sadece orayla sınırlı kalmak ve tek bir doktordan görüş almak istemiyorum beni tatmin edecek bi doktor henüz çıkmadı sadece para amaçlı yapıldığını düşünüyorum....
LÜTFEN! MEMNUN KALDIGINIZ , BU KONUDA BİLGİLİ DOKTORLAR ARIYORUM...

Medicalde yaptırdım.doktorum ahmet zeki ışık.bugün negatif sonuç aldım.ikinci için dr arayışı içindeyim.acaba diyorum ticari kaygısı olmayan ege tıptamı yaptırsam bilmiyorum.ege tamvergen hakkında bilginiz varmı

merhaba kızlar İZMİR de tüp bebek merkezi arıyorum daha doğrusu işinde başarılı bir doktor ...
artık para amaçlı bu işi yapan insanlarla karşılaşmak istemiyorum smyrna tup bebek merkezine gittim şaban bey ile görüştüm ama sadece orayla sınırlı kalmak ve tek bir doktordan görüş almak istemiyorum beni tatmin edecek bi doktor henüz çıkmadı sadece para amaçlı yapıldığını düşünüyorum....

Medicalde yaptırdım.doktorum ahmet zeki ışık.bugün negatif sonuç aldım.ikinci için dr arayışı içindeyim.acaba diyorum ticari kaygısı olmayan ege tıptamı yaptırsam bilmiyorum.ege tamvergen hakkında bilginiz varmı

Ben israel aruh u oneririm. Memnun kaldim. Hatta hamile kaldiktan sonra ona gitmeye devam ediyrdum. Her muayenesi 300 tl idi. Beni de kadin dogumcum yonlendurmisti tup bebek icin. En son bana sizin ozel sigortaniz yok bosuna para vermeyin sorun yok kendi dr unuza gidin demişti. Bi gorusun derim

Ben israel aruh u oneririm. Memnun kaldim. Hatta hamile kaldiktan sonra ona gitmeye devam ediyrdum. Her muayenesi 300 tl idi. Beni de kadin dogumcum yonlendurmisti tup bebek icin. En son bana sizin ozel sigortaniz yok bosuna para vermeyin sorun yok kendi dr unuza gidin demişti. Bi gorusun derim
Kent hastanesinde kendisi sanırım.çok teşekkürederim...

Merhaba cnm bnde geçen sene Şaban beyle bir tüp bebek denedim kalbi durduğu için kürtaj oldum suan tekrar dondurulmuş embriyo deniyorum gayet memnunum

Merhaba. Bende bu ay tedaviye başladım. Bugün gonal-f iğne yapmaya başladım ancak kafam çok karışık. Doktorumun alsancakta özel muayenehanesi var ve tüp bebek ile aşılamayı özel ege tüp bebek merkezinde yapıyor. O merkezle ilgili pek olumlu bilgi ile karşılaşmadım. 2 ay önce de aşılama denedik orada tutmadı. Şimdi dere geçerken at değiştirilmez biliyorum ama şimdiden umutsuzlandim. Buraya gidip başarili sonuç alanlar var mı?

Merhaba. Bende bu ay tedaviye başladım. Bugün gonal-f iğne yapmaya başladım ancak kafam çok karışık. Doktorumun alsancakta özel muayenehanesi var ve tüp bebek ile aşılamayı özel ege tüp bebek merkezinde yapıyor. O merkezle ilgili pek olumlu bilgi ile karşılaşmadım. 2 ay önce de aşılama denedik orada tutmadı. Şimdi dere geçerken at değiştirilmez biliyorum ama şimdiden umutsuzlandim. Buraya gidip başarili sonuç alanlar var mı?
Sen kalbini bozma olacak olduktan sonra heryerde oluyor. Genelde özel muyanehesi olan doktorlar hep böyle tüp bebek merkezlerini kullanıyorlar hayırlısı olur inşallah

Back