banu.tinaz banu çalık tınaz diye geçiyor profil resmimde ben kardeşim ve yiğenim var .senin varmi instagram??
Evet cnm ucretsiz izin aldim. Bukadar bekledikten sonra 1 yasina getireyim dedim. 2. Çocuk ya olacak ya olmayacak bunun tadini cikaralimayyy yerim sizin kahvaltınızı...sen ise baslamadin o zaman daha canim heee..valla katılıyorum kuzum sana...bencede sezeryan acayip rahat ve cok guzel bir duygu heleki epidural olunca artik herseyi canli yaşıyorsun ve mutlu son a ulasiyorsun..
Bnm kiz anasina cekmis obur azciknaptin kiz sen temizlik mi yaptin...sen benden de fenaymisin..bende camasir suyu ile banyoyu ovmustum bana kizmislardi lohusasin sen diye..hasta olcan demislerdi..oda 5 dk ovdum sadece..bende 40 im cikinca hemen yaptim valla..kızcen napiyor..sana mi benziyor..sen benim kizin fotolarini goruyorsun ama ozelden seninkini bende istiyorum..cok merak ediyorum nasil oldu diye..nasil ek gidaya gecerken sorun oluyormu yutmada..benimki bir ara kac kez boguldu..simdi de isine gelmeyen birsey oldumu cikariveriyor ağzından..birde yemek seciyor biraz..et tavuk suyu filan olacak corbalarda..sebze çorbasını h8c sevmedi..simdi simdi kereviz filan yiyor onune koyuyorum masasina minciklaya minciklaya yerlere ata ata her tarafi batirarak yiyor yemegini...
Bizim kiz 6.ayini doldurdu ekgidayu az once yazdim zaten keyfe gore takliyrzNasılsınız kızlar ohhh muhabbet koyu.Geçmiş olsun kader.Benim kızda hasta azı dişleri çıkıyo perişan olduk uyku yok nezle var arada ishal tekrarlıyo.Sizlerde durum ne kaç dişi var bebişlerin.
Fulya afiyet olsun kuzuya yiyormu bari ??
kaç aylık oldular??
arkadaşlık gonderdim canim bende de ailecek uzaktan biz variz fotodabanu.tinaz banu çalık tınaz diye geçiyor profil resmimde ben kardeşim ve yiğenim var .
bizde gunduz uykusu cok az gece iyi uyuyor aynen 1 veya 2 bazen sabah karsi 3 oluyor ben uykusuzsam mama takviye ediyorum...uykuya dalarken emerdi bizimkide motilium fayda etmedi mi canim..benim onla iyi geliyordu..onu birakinca azaldi sonrada kestim zaten memedenBnm kiz anasina cekmis obur azcik
Cok sorun yaşamıyorm cani isterse guzel yiyor istemezse israr etmiyorum. Uykusuda duzenli massalah bi ara kesintisiz 8saat uyuyodu. Simdi gecede 1 bazen 2 defa mamaya kalkiyor.sut iyice azaldi. Cok az emziriyrm bazen tum gun hic emmiyor. Foto unutmazsam gondereyim cok aktif degilim instagrsmda. Fırsatım ancak aksam kiz uyuyunca oluyor
Motiliumla zatrn bu zamana geldik.yoksa sut iyice az.Uyanikken emmek istemiyor bu ara.bizde gunduz uykusu cok az gece iyi uyuyor aynen 1 veya 2 bazen sabah karsi 3 oluyor ben uykusuzsam mama takviye ediyorum...uykuya dalarken emerdi bizimkide motilium fayda etmedi mi canim..benim onla iyi geliyordu..onu birakinca azaldi sonrada kestim zaten memeden
uzme canini olsun cok sukur genede emdiler..birde benden nacizane tavsiye herkesin icinde emzirme yedirme der bizim burdaki koca karılar...bende baskasinin yaninda alt almayi sevmem..bizim bir arkadas her yerde emziriyor..esimde cekiniyor..bir bakiyorsun cay iciyor kendi bir yandan bir yandan kizini emziriyor..cekinirim ben oyle seylerden..orasi burasi gozukmuyor ayri konu ama ne bilim emerken sevmezdim kadinlarin yaninda bile beceremezdimMotiliumla zatrn bu zamana geldik.yoksa sut iyice az.Uyanikken emmek istemiyor bu ara.
Valla nazara inanacaksin. Eşimin kuzeninin eşi var gecen ona gittik. Ay ben hic emziremedim fln dedi beni de pek bi kiskanir herkes farkinda. Ogunden beri kiz emmek istemiyor yoksa sut olmasa bile bos meme ceken kizim vardi. 6 ay emdi nasilsa diye kendimi rahatlatirym ilk gunler cok kafaya takmistim ama artik ek gidaya basladik. Alacağıni ordan alıyor
ek gida da daha fazla doymaya basladigini anladiklari icinde uzaklaşıyorlar memeden..zaten sutler az geliyor haliyle onlarda doymuyorlardi..son zamanlar sabaha karsi emiyordu benimki tum gun emmedigi halde bir bakiyordum yarim saat sonra gene kipirdaniyor acikiyordu..cok sukur iyi kotu emdiler anne sutunu tattilar..ek gida neler veriyorsunMotiliumla zatrn bu zamana geldik.yoksa sut iyice az.Uyanikken emmek istemiyor bu ara.
Valla nazara inanacaksin. Eşimin kuzeninin eşi var gecen ona gittik. Ay ben hic emziremedim fln dedi beni de pek bi kiskanir herkes farkinda. Ogunden beri kiz emmek istemiyor yoksa sut olmasa bile bos meme ceken kizim vardi. 6 ay emdi nasilsa diye kendimi rahatlatirym ilk gunler cok kafaya takmistim ama artik ek gidaya basladik. Alacağıni ordan alıyor
Evet bnn kayinvalide de hep der yedirme diye. Zaten yedirmuyrm.o nunyanindada emzirmedim. Sadece emzirdigimi bilmesi yetti. Neyse napalim sadece emzirmekle anne olunmuyor. Hic memesi olmayan kanser olan anneler var. Ilk zamanlar kotu hissediydm gelen giden mama verme diyordu cok bilmisler. Sanki sutun var da ben emzirmiyrn .tovbe tovbe neyseki onlara uymadim hem emzirdim hem mama verdim.uzme canini olsun cok sukur genede emdiler..birde benden nacizane tavsiye herkesin icinde emzirme yedirme der bizim burdaki koca karılar...bende baskasinin yaninda alt almayi sevmem..bizim bir arkadas her yerde emziriyor..esimde cekiniyor..bir bakiyorsun cay iciyor kendi bir yandan bir yandan kizini emziriyor..cekinirim ben oyle seylerden..orasi burasi gozukmuyor ayri konu ama ne bilim emerken sevmezdim kadinlarin yaninda bile beceremezdim
ayy benden de al o kadar gecen kayinpeder emiyormu diye sordu esim kestik yas biz memeyi dedi..eyvah bari yasini tamamlasaydiniz demezmi..ben cocugun kucagima alamiyorum tutulmusum kıvranıyorum..agridan cocugumu yataktan alip emziremiyirdum agliyirdum o derece kotuydum yani..millet yok 1 yasina emsin yok soyle yapsin..zaten gelmiyor en ufak sinirlendmeye de gelmiyor iyice gidiyordu siksan bile damla çıkmıyordu..balkabagindan ne yapıyorsun canim ben hic vermedim..neyi nasil yapcagimi onla bilmiyorum acikcasi.tatlisi haric..Evet bnn kayinvalide de hep der yedirme diye. Zaten yedirmuyrm.o nunyanindada emzirmedim. Sadece emzirdigimi bilmesi yetti. Neyse napalim sadece emzirmekle anne olunmuyor. Hic memesi olmayan kanser olan anneler var. Ilk zamanlar kotu hissediydm gelen giden mama verme diyordu cok bilmisler. Sanki sutun var da ben emzirmiyrn .tovbe tovbe neyseki onlara uymadim hem emzirdim hem mama verdim.
Ekgida gunde 2 ogun olacak sekulde veriyrm. Sebze meyve tarhana yoğurt kahvaltidan donusunlu olarak gunde 2 ogun veriyrm. Balkabagi na bayiliyor. Tam da mevsimi iyi oldu. Kahvaktida da yumurta sarisi ev loru veriyrm. Meyveden muz elma armut verdim şimdi. Mumkun oldugunca organik bulmaya calisiyrm. Bi de pekmez veridm bgn.
Buharda haslayip catalla eziyrm azcik zyagi ileveriyrm. Bgn yesil kabak balkabagi verdim. Bazen yoğurt la karistirip veriyrm. Corbasini da yapmisligim var. Boyle kereviz patates balkabagi sogan haslayip blendr ile cekip sutle terbiye yapmistim eskiden. Deneyebilirsinayy benden de al o kadar gecen kayinpeder emiyormu diye sordu esim kestik yas biz memeyi dedi..eyvah bari yasini tamamlasaydiniz demezmi..ben cocugun kucagima alamiyorum tutulmusum kıvranıyorum..agridan cocugumu yataktan alip emziremiyirdum agliyirdum o derece kotuydum yani..millet yok 1 yasina emsin yok soyle yapsin..zaten gelmiyor en ufak sinirlendmeye de gelmiyor iyice gidiyordu siksan bile damla çıkmıyordu..balkabagindan ne yapıyorsun canim ben hic vermedim..neyi nasil yapcagimi onla bilmiyorum acikcasi.tatlisi haric..
canım bizim 8 dişimiz vardı dün en son bir azımızda patladı şükür 9 oldu dişimiz.Ama azılar çok yordu kızımı diğer 8 i böyle değildi.Doktorumuzda söyledi azılar zor çıkarmış.Benim evdede digital var.Normal ateşölçerle ölçtürmezki benimki.Büyüdükçe zorlaşıyor hiç yerinde durmuyo koltuğa çıkıp iniyo tv ünitesine tırmanıyo falan çok korkuyorum tabi sürekli peşindeyiz.Bizde yazın kanda enfeksiyon çıktı 39 du ateşi 4 gün boyunca çok korkmuştum şükür geçti.Onlar hasta olmasın çok korkuyor insan üzülüyor.Ama böyle büyücekler malesef.Biz şuan 14 ay 1 haftalık olduk.canim bizim 6 disimiz var ben sofimaya dan kehribar kolyesi aldim 6 disi de cok rahat patlattik..salyamiz 3 gunde kesildi takar takmaz..kac aylik oldunuz siz..bizimde azilar geliyor galiba eli surekli agzinda bu aralar damaklar cok gerilmis durumda doktorda dedi dis gelecek gene diye ama cok sukur eziyeti o konuda yok..sorun haftasonu bogaz enfeksiyonu oldu o baya korkuttu beni...hastaneye ilk giriste 40 derece olctuler atesini..sonra yukarda 1 saat bekledikten sonra 36 cikti..evde gece ölçtük hep eski tiplerde 39 dijital kulaktan 36 cikti..dijitale guvenmiyorum artik..sen neyle atesini olcuyorsun..
ahhh canimm kiyamam cok sukur gecmis bitmis..kendi catal kasik tutup agzina gorurebiliyor mu artik peki..bizimki calisiyor da her taraf batıyor..ne zmn duzgun yiyebilceklee merak ediyorum..bende vermemeye çalışıyorum ama ogrenmeside lazim...bir de soyle kuplee var hani kare yi kareden atiyorsun filan..gecen seminere gittik ordaki oglan cocugu 13 aylik ti..kupe atiyordu şekilleri ama bizimki hiccc cabucak sıkılıyor oyuncaklardan..isi gucu sebeklik yapip benle oynamak...mutfaktaki bütün esyalar yerlerde surekli oyuncaklar ilgisini çekmiyorcanım bizim 8 dişimiz vardı dün en son bir azımızda patladı şükür 9 oldu dişimiz.Ama azılar çok yordu kızımı diğer 8 i böyle değildi.Doktorumuzda söyledi azılar zor çıkarmış.Benim evdede digital var.Normal ateşölçerle ölçtürmezki benimki.Büyüdükçe zorlaşıyor hiç yerinde durmuyo koltuğa çıkıp iniyo tv ünitesine tırmanıyo falan çok korkuyorum tabi sürekli peşindeyiz.Bizde yazın kanda enfeksiyon çıktı 39 du ateşi 4 gün boyunca çok korkmuştum şükür geçti.Onlar hasta olmasın çok korkuyor insan üzülüyor.Ama böyle büyücekler malesef.Biz şuan 14 ay 1 haftalık olduk.
benim transferim istanbul da oldu canim..Arkadaşlar irenbe de 2 başarısız denemem oldu. siz nereyi önerirsiniz acaba alternatif bakmak istiyoruz
kaşık veriyorumda çataldan korkuyorum cnm vermiyorum eline .Valla hertarafa dökülüyor sorma bir yemek yicez kavga dövüş.Dün akşam yaprak sarması patates kızartması verdim eline yedi.Ama çorbayı sıvı şeyleri vermiyorumki daha o kadar beceremiyor.Sarmadan sonra bile yüzünü kedi yalasa doyar derker ya o vaziyetteydi ötesini sen düşün.:)Benimki o yuvarlakları sopaya geçiriyor.Ama benimkide çabuk sıkılıyor benle babayla yada bir kişiyle oynamayı tercih ediyor.Birde çalışıyorumya özlüyo o yüzden beni wc bile salmıyor gidince.:)Emekliyormu artık seninki ,sıralıyormu???ahhh canimm kiyamam cok sukur gecmis bitmis..kendi catal kasik tutup agzina gorurebiliyor mu artik peki..bizimki calisiyor da her taraf batıyor..ne zmn duzgun yiyebilceklee merak ediyorum..bende vermemeye çalışıyorum ama ogrenmeside lazim...bir de soyle kuplee var hani kare yi kareden atiyorsun filan..gecen seminere gittik ordaki oglan cocugu 13 aylik ti..kupe atiyordu şekilleri ama bizimki hiccc cabucak sıkılıyor oyuncaklardan..isi gucu sebeklik yapip benle oynamak...mutfaktaki bütün esyalar yerlerde surekli oyuncaklar ilgisini çekmiyor
6 aylik emekledik biz..simdi siralama tay tay durma var ama adim atma yok..elinden tutarsak atıyor tay tay dururken atmıyor..emeklemek kolayina geliyor..pitir pitir her yerde hersey karışıyor..çekmeceler 2 dk da yere inebiliyor..catal bende vermedim.ama plastik bebek catali alsammi diye düşünüyorum..kasikla kendisi yemek istiyor beceremeyince kaseyi alip agzina dayiyor yogurdu oyle yiyor..hakli cocuklarda napsin anne baba gibi olmuyor ille bizi istiyorlar..kim bakiyor sen çalışırken..bende başvuru yapiyorum daha beklersem yasim gececek hic biryer almayacak yoksa diye düşünüyorum..konusmaya basladimi..bizimki bir ara anne diyordu balik hafızalı simdi unuttu gene tek derdi baba demek..bir de yasin kac deyince bir diyor telf la konusurken de del del diyor insan cagiriyor :)))kaşık veriyorumda çataldan korkuyorum cnm vermiyorum eline .Valla hertarafa dökülüyor sorma bir yemek yicez kavga dövüş.Dün akşam yaprak sarması patates kızartması verdim eline yedi.Ama çorbayı sıvı şeyleri vermiyorumki daha o kadar beceremiyor.Sarmadan sonra bile yüzünü kedi yalasa doyar derker ya o vaziyetteydi ötesini sen düşün.:)Benimki o yuvarlakları sopaya geçiriyor.Ama benimkide çabuk sıkılıyor benle babayla yada bir kişiyle oynamayı tercih ediyor.Birde çalışıyorumya özlüyo o yüzden beni wc bile salmıyor gidince.:)Emekliyormu artık seninki ,sıralıyormu???
6 aylik emekledik biz..simdi siralama tay tay durma var ama adim atma yok..elinden tutarsak atıyor tay tay dururken atmıyor..emeklemek kolayina geliyor..pitir pitir her yerde hersey karışıyor..çekmeceler 2 dk da yere inebiliyor..catal bende vermedim.ama plastik bebek catali alsammi diye düşünüyorum..kasikla kendisi yemek istiyor beceremeyince kaseyi alip agzina dayiyor yogurdu oyle yiyor..hakli cocuklarda napsin anne baba gibi olmuyor ille bizi istiyorlar..kim bakiyor sen çalışırken..bende başvuru yapiyorum daha beklersem yasim gececek hic biryer almayacak yoksa diye düşünüyorum..konusmaya basladimi..bizimki bir ara anne diyordu balik hafızalı simdi unuttu gene tek derdi baba demek..bir de yasin kac deyince bir diyor telf la konusurken de del del diyor insan cagiriyor :)))kaşık veriyorumda çataldan korkuyorum cnm vermiyorum eline .Valla hertarafa dökülüyor sorma bir yemek yicez kavga dövüş.Dün akşam yaprak sarması patates kızartması verdim eline yedi.Ama çorbayı sıvı şeyleri vermiyorumki daha o kadar beceremiyor.Sarmadan sonra bile yüzünü kedi yalasa doyar derker ya o vaziyetteydi ötesini sen düşün.:)Benimki o yuvarlakları sopaya geçiriyor.Ama benimkide çabuk sıkılıyor benle babayla yada bir kişiyle oynamayı tercih ediyor.Birde çalışıyorumya özlüyo o yüzden beni wc bile salmıyor gidince.:)Emekliyormu artık seninki ,sıralıyormu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?