• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Umarim hersey guzel olur rabbim hakkinda hayirlisini versin..15 sene ugrastim ben cok gordum gecirdim yuzume gulup catir catir parayi alan dk lari sicakkanli davraniyorlar isleri bu cunku..eger ki sorunun coksa ugrasma buradaki kucuk ticaret yapan merkezlerle arkadasim harcadigin maddi manevi zamana yazik.ben bunu anladim ama gec anladim imkanin varsa eger git istanbula adam akilli bir merkeze..
Bir acidan haklisiniz sonucta tup bebek merkezleri isini yapiyor ve bu isten para kazaniyor o yuzden iateke de istemesek de isin icinde ticaret var. Sonucta ne kadar bebek sahibibolmaya calissak fa hizmet satin aliyoruz. Kimse hayrina yapmiyot bu isi. O kadar emek ve egitim sonrasinda kimse hayrina yapamaz cunku. Ama su anda kendimi guvende hissediyorum. Kandiriliyorum, atlaniyorum gibi hissetmeyiyorum. Aslinda bir onceki hekimim de cok duzgun bir insandi. Onda da kendimi guvende hissediyordum. Ancak Yunus Beyin bilgi birikimine, yayin, calisma, makale takibibr, caliskanligina da cok guveniyorum. Umarim biz de sizin gibi guzel sonuclar aliriz.

Kızlar 28 ekimde transferim oldu bugün 9.günüm tüp bebeğimi ege üniversitesi hastanesinde raporlu yaptırdım inşallah pozitif sonuç alırım ben ve benim gibi isteyen herkese bu güzel annelik duygusu nasip olur 11 kasım test tarihim hayrlisiyla bekliyorum:KK68:

Benim kuzenim 29 yasinda menapoza girdi hic cocuk sahibi olamadan. Bunu doktoruma soylememe ragmen rezervimin az oldugunu soylemedi, tam aksine fazla iyi niyetliydi beni direk tup bebege yonlendirmek istemedi. Yasin genc, vaktin var diyerek ilimli ve iyi niyetli yaklasti. Ama aslinda benim o kadar da vaktim yokmus....
Ablamin cikolata kisti nedeniyle cok zor coxuk sahibi oldugunu da soylemistim aslinda. Cikolata kistini bilemiyorum... Bir sey soylemedi. Belki de 1. tuo denememdeki tedaviler sirasinda olusmustur.
Ancak Yunus Bey beni hic ürkütmeden, mantikli aciklamalar yaparak, tedavi protokolunde degisiklikler yaparak degerlendirdi.
Kendimi fazlasiyla emin ellerde hissediyorum.
mesela ne gibi degisik yöntemler deniyor cnm? benim de cikolata kistim var küçük diye onmsenmedi tüp bebekte etkisi olmaz dendi ama sonuc kimyasal gebelik oldu

Kızlar 28 ekimde transferim oldu bugün 9.günüm tüp bebeğimi ege üniversitesi hastanesinde raporlu yaptırdım inşallah pozitif sonuç alırım ben ve benim gibi isteyen herkese bu güzel annelik duygusu nasip olur 11 kasım test tarihim hayrlisiyla bekliyorum:KK68:
bende ege üniv. sayesinde bebeğimi kucağıma aldım.İnşallah sende alırsın cnm .Ben 11. günde yapmıştım testi meraktan.Test tarihini ve güzel haberlerini bekliyoruz.
mesela ne gibi degisik yöntemler deniyor cnm? benim de cikolata kistim var küçük diye onmsenmedi tüp bebekte etkisi olmaz dendi ama sonuc kimyasal gebelik oldu
Bende çikolata kistinden ameliyat oldum.Engel olabilir dendi fakat çikolata kistiyle kendiliğinden hamile kalıp doğum yapan arkadaşım var.Yani engelmi değilmi aslında tam olarak bilinmiyor.Acaba bundanmı dedemek için ameliyat yapıyorlar.Umarım sonraki gebeliğinde Allah kucağına almayı nasip eder.

bende ege üniv. sayesinde bebeğimi kucağıma aldım.İnşallah sende alırsın cnm .Ben 11. günde yapmıştım testi meraktan.Test tarihini ve güzel haberlerini bekliyoruz.

Bende çikolata kistinden ameliyat oldum.Engel olabilir dendi fakat çikolata kistiyle kendiliğinden hamile kalıp doğum yapan arkadaşım var.Yani engelmi değilmi aslında tam olarak bilinmiyor.Acaba bundanmı dedemek için ameliyat yapıyorlar.Umarım sonraki gebeliğinde Allah kucağına almayı nasip eder.
Bana transferin 5.günü Ovitrelle yatrdilar suan test yapsamda sonucu etkiler diye yapmıyorum ovitrelle nin içinde de bhcg varms çünkü. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur canim:) buarada egede ilk denemen demi oldu bebeğin canm

benim biri 1 cm diğeri 2 cm ve ne yapisiklik yapti ne de yumurtlamama engel oluyor CA testleri bile temiz çıktı. doktorlar o yuzden ameliyata gerek görmedi yumurta rezervlerini olumsuz etkileyebilir bi de tekrarlama olasligi yüksek diye ama normal yolla hamile kalma ihtimalin saglikli bayanlarin yarisi kadar dedi :(

Bana transferin 5.günü Ovitrelle yatrdilar suan test yapsamda sonucu etkiler diye yapmıyorum ovitrelle nin içinde de bhcg varms çünkü. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur canim:) buarada egede ilk denemen demi oldu bebeğin canm
benim 3. denemem canım 2. dede tuttu fakat yaşamadı.2. denememde banada 5. gün aynı iğneden yaptılar.3. de yapmadık.
bende araştırmıştım beta hcg yi etkiliyormuş. Transferini kim yaptı ???

benim biri 1 cm diğeri 2 cm ve ne yapisiklik yapti ne de yumurtlamama engel oluyor CA testleri bile temiz çıktı. doktorlar o yuzden ameliyata gerek görmedi yumurta rezervlerini olumsuz etkileyebilir bi de tekrarlama olasligi yüksek diye ama normal yolla hamile kalma ihtimalin saglikli bayanlarin yarisi kadar dedi :KK43:
canım banada tekraralama olasılığı var dendi.Benimde bütün herşeyim sinir bozucu düzeyde normal çıkıyordu ama olmadı nasip 3. tüp bebek denememdeymiş.Umarım normal yolla olur ama olmazsada tüp bebeği mutlaka dene umudunuda kaybetme.2 aşılamam var 3. tüp denememde kavuştum kızıma....

canım banada tekraralama olasılığı var dendi.Benimde bütün herşeyim sinir bozucu düzeyde normal çıkıyordu ama olmadı nasip 3. tüp bebek denememdeymiş.Umarım normal yolla olur ama olmazsada tüp bebeği mutlaka dene umudunuda kaybetme.2 aşılamam var 3. tüp denememde kavuştum kızıma....
Allah bağışlasın masallah :) benim de 2 aşılama ve 1 tüp bebek oldu.. 3. denemende farkli bisey yapildi mi?

Umarim hersey guzel olur rabbim hakkinda hayirlisini versin..15 sene ugrastim ben cok gordum gecirdim yuzume gulup catir catir parayi alan dk lari sicakkanli davraniyorlar isleri bu cunku..eger ki sorunun coksa ugrasma buradaki kucuk ticaret yapan merkezlerle arkadasim harcadigin maddi manevi zamana yazik.ben bunu anladim ama gec anladim imkanin varsa eger git istanbula adam akilli bir merkeze..
Elpisksk Elpisksk kesinlikle katılıyorum. Ben de ayni şeyi yaşadım. Şimdiki aklım olsa en bastan İstanbul da düzgün bir merkezde başlayıp bu kadar zaman kaybetmezdim

evet canim sessilesmis...kuzusun nasil..
İyiyiz cok şükür 6 aylik oldu bile bugunleri ne cokl hayal ettik simdi gercek oldu. Ek gidaya gectik sabahlari birlikte kahvalti yapıyoruz. Sizler neler yapiyosunuz kizlar.
@_ksk_ bnmde yigenim geliyor 12 aralikta . Allah ikinizide biavazda kurtarsin. Beni cok korkuttular sezeryandan ama okadar rahat gectiki.herisimi kendim yaptim. Cocuk Bakmak olmasa 10tane dogururum o derece. Ama sonrasi cok daha zor ve bir okadarda guzel. O yuzde hic korkma bolbol dua et. Bugünlere kolay gelmedik

Back