Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

gerçekten mi içimi çok rahatlattın inanki en çok korktuğum sezeryan yerimden çok zorlanacağım inşallah canım beklediğimden farklı geçer bizde inşallah beraber kahvaltı ettiğimiz günleri görürüz :)

Aaa hiç korkma .ben hemen ayaklandim. Hatta annem biri gelincezorla yataga sokuyodu beni. Nazar olmayayim diye. Hatta kzim 10 günlüktu mevlut yaptik ramazan geliyor diye. Erteso gun kalktim mutfak dolaplarimi sildim bi guzel. Dusun yani

çok şükür canım herşey yolunda biz artık gün sayıyoruz 22 aralık nasipse doğum tarihimz sende keyifler nasıl kızın kocaman olmuştur valla :)
haftaya pazar dgunumuz var..aaaa elpisle yakin olcaniz onun 23 unde dogmustu elif bebek..sorma canim seneye anlayacaksin nasil bir duygu oldugunu..gecen hafta kutahya ya gittik hasta olduk geldik ateslendi orda yavrum ilk defa milli olduk..cok zormus..ilac ta icmiyor inat ediyor..hala burunu sar sar akıyor..sende heyecan nasil..isim belli oldumu..ne koyacaksınız..geri sayim basladi valla...allahim ne guzel...dogumu ciglide mi yapacaksın..sezeryan olacak gun verildigine gore degilmi..

ayyy yerim sizin kahvaltınızı...sen ise baslamadin o zaman daha canim heee..valla katılıyorum kuzum sana...bencede sezeryan acayip rahat ve cok guzel bir duygu heleki epidural olunca artik herseyi canli yaşıyorsun ve mutlu son a ulasiyorsun..

hiccc korkma ne agri ne sizi valla o kadar cik olacak tabiki azcik oluyor zaten bebegini kucagina alinca agri kalmiyor birkez..hep kendin kucaginda tutmak istiyorsun..ben ilk gece kac defa ayaga kalktim yurudum kendim..soguklarda usutmemen lazim geceleri bebegi emzirmek icin filan kalin polar sabahlik alsaydin gece uyanınca cok iyi oluyor...heleki ilk gunler uyuyamıyor bile insan..onu izlemek onu koklamak cok guzel bir duygu..ama o kadar ufak ki ben ilk zamanlar cok agladim..altini alirken bizimkiz yirtiyordu kendini bende korkuda. Agliyordum ben iyi bir anne degilim niye agliyor bu bebek diye..ama hepsi geciyor valla..

Aaa hiç korkma .ben hemen ayaklandim. Hatta annem biri gelincezorla yataga sokuyodu beni. Nazar olmayayim diye. Hatta kzim 10 günlüktu mevlut yaptik ramazan geliyor diye. Erteso gun kalktim mutfak dolaplarimi sildim bi guzel. Dusun yani
naptin kiz sen temizlik mi yaptin...sen benden de fenaymisin..bende camasir suyu ile banyoyu ovmustum bana kizmislardi lohusasin sen diye..hasta olcan demislerdi..oda 5 dk ovdum sadece..bende 40 im cikinca hemen yaptim valla..kızcen napiyor..sana mi benziyor..sen benim kizin fotolarini goruyorsun ama ozelden seninkini bende istiyorum..cok merak ediyorum nasil oldu diye..nasil ek gidaya gecerken sorun oluyormu yutmada..benimki bir ara kac kez boguldu..simdi de isine gelmeyen birsey oldumu cikariveriyor ağzından..birde yemek seciyor biraz..et tavuk suyu filan olacak corbalarda..sebze çorbasını h8c sevmedi..simdi simdi kereviz filan yiyor onune koyuyorum masasina minciklaya minciklaya yerlere ata ata her tarafi batirarak yiyor yemegini...

Nasılsınız kızlar ohhh muhabbet koyu.Geçmiş olsun kader.Benim kızda hasta azı dişleri çıkıyo perişan olduk uyku yok nezle var arada ishal tekrarlıyo.Sizlerde durum ne kaç dişi var bebişlerin.
Fulya afiyet olsun kuzuya yiyormu bari ??
kaç aylık oldular??

benimki kendi yemeği becerdide elindeki kaşığı ağzıma sokuyor sürekli bana yedircekmiş eller üst perişan oluyo.Tabğın içine daldırıveriyo elini :)
ayyyyy geçen sene ne konuşuyorduk hangi konulara geldik.Çok şükür.Allahım olmayanlara da nasip etsin.
ben çalıştığım için çok zorlanıyorum valla. Sizinkilerde gece uyanıyormu hala emzirmeye devammı ??

ayyyy ne güzel maşallah darısı başıma inşallah

canim bizim 6 disimiz var ben sofimaya dan kehribar kolyesi aldim 6 disi de cok rahat patlattik..salyamiz 3 gunde kesildi takar takmaz..kac aylik oldunuz siz..bizimde azilar geliyor galiba eli surekli agzinda bu aralar damaklar cok gerilmis durumda doktorda dedi dis gelecek gene diye ama cok sukur eziyeti o konuda yok..sorun haftasonu bogaz enfeksiyonu oldu o baya korkuttu beni...hastaneye ilk giriste 40 derece olctuler atesini..sonra yukarda 1 saat bekledikten sonra 36 cikti..evde gece ölçtük hep eski tiplerde 39 dijital kulaktan 36 cikti..dijitale guvenmiyorum artik..sen neyle atesini olcuyorsun..

ayyyyy kıyamam bakalım bizimki nasıl olucak dr um haftasıyla uyumlu gidiyor dedi tombiş bir bebek olmayacak normal dedi bende eşimde kilolu insanlarız dedim bize baka bebeğe bak olsun dedi sağlıklı olsun biz tombiş bebek beklemeyiz hiçbir zaman dedi en azından herşey yolunda çok şükür :))

memeyi gecen ay kestik biz mecburen..cunku romaztizmam azdi..romatizma tedavisind başlayacağım..bizimkide ayni yaa agzindan cikarip bana babasina veriyor akli sira bizi besliyor cadi :)))

bencede bosver kiloyu alya nil de 3kilo dogdu zaten..simdide 8700 filan..hareketten zaten kilo tutmuyorlar..sagligi yerinde keyfi yerinde olsun yeter canim..

evet canım sezeryan olucak 38 dolsun alıcam hep diyordu doktorum kıymetli bebek riske atmayalım dedi son anda tansiyon falan çıkmasından korkuyorçok şükür şimdilik iyi gidiyor tansiyon şeker herşey normal nasipse rüzgar koyucaz ismini kıyamam ben senin kızınada hasta oldular mı çok kötü insan büyük olunca o kadar etkilenmiyorda küçükte çok zor bir anönce acil şifalar inşallah..

sagol canim benim..cok guzel bir isim ama ruzgar eser gecer gurler dikkat et :)) ismiyle yasasin kuzum..bende 37+0 da dogurdum..gelisimi normalse cok bekletmiyorlar zaten dedigin gibi kiymetli bebekler..

sagol canim benim..cok guzel bir isim ama ruzgar eser gecer gurler dikkat et :)) ismiyle yasasin kuzum..bende 37+0 da dogurdum..gelisimi normalse cok bekletmiyorlar zaten dedigin gibi kiymetli bebekler..
valla sorma kime söylesem aynı şeyi söylüyor eşimde yaşıcaz görcez bakalım diyor :)))

valla sorma kime söylesem aynı şeyi söylüyor eşimde yaşıcaz görcez bakalım diyor :)))
ismini tasirmis yaa oyle derler..bakalim bizimde alya nil..alya yuksek yer san sohret demek..nilin de suları azgindir...bizimki kucakta havada durmaya bayılıyor..allah varya kudurduk degil ama şımarık ve bilmis...simdiden kizmana bile musade etmiyor..gecen gun sarimsak soyuyordum yanimdaydi hangi ara dolabi acmis zeytinyag sisesini dipten almis devirmis ustu hali zeytinyag olmus..kizdim dayanamadim artik..bagirmayayim diye bana sariliyor bir gorsen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…