İZMİRDE TÜP BEBEK YAPTIRACAK OLANLAR BİRLİKTE PAYLAŞALIM

Rahim filminiz nasil cikti?

Rahim filminiz nasil cikti?
Kısaca anlatacak olursam eğer benim ikinci evliliğim yasım 39 eski eşimden 19, 13 ve 12 yaşlarında 3 çocuğum var. 2.5 yıl önce yeniden evlendim eşimin çocuğu yoktu. Hemen denemeye başladık. Korunmayı bıraktığım anda hamile kalabiliyorum. Ama maalesef 5. Haftayı hiç ağlayamadım. Hiteroskopi vs yapılmadı hiç. Rahim filmim de temiz. Amh 0,937 çıkana kadar hiçbir sorunum olmadığı söyleniyordu. Eşimde sperm sayısı 287 milyon onda da sorun yok diyorlar. Sonuç ortada ama

Bu arada durumunuz kötü görünebilir, eltim de 7 senede başarısız aklamalardan sonra bebeğini kucağına almış. Bir tüpü tikaliymis ameliyatla açılmış hamile kalmış dış gebelik olmuş saglam tüpte. Tek ve sorunlu tüple kala kalmış. Tam tüp bebek yapacakken kendiliğinden hamile kalmış.

Ümit kesilmez, siz de kesmeyin :)

Ahmet Beydir o cok iyi cok eğlenceli isini severek yapan bir doktor ilk transferimi o yapmisti ben hariç bir cok kişi de tutmuştu hemşireler cok ilgili herseyi tek tek anlatıyorlar, benim hoşuma gitmeyen neden tutmadı bilgi alamadık ve extra vitamin vs seyleri önermemiş olmaları ins hersey gönlünüzce olur

Allah bagislasin, en azindan annelik duygusunu tatmissiniz. Ben 0.20 lerle 0.30 larla hamile kalanlari gördüm bu forumda. Umarım tup bebekte pozitif sonucu alirsiniz.

Ultron sonucuna baktım evet Ahmet beymiş. Bu is biraz da Allah’in Takdiri sanırım. Yoksa neden sebepsiz yere çocuğu olmayan o kadar insan olsun. Allahım ol demeden olmuyor. Hayırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum.

ARKADAŞLAR ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK GİRİP BAKAMADIM KUSURA BAKMAYIN. EGE ÜNV ARADIM AMA ARALIĞA RANDEVU VERİYORLAR ÇOK ÇOK ÇOK YOĞUNLAR. AMH DÜŞÜKLÜĞÜ VAR BENDE 0,48 ÇIKTI. VE ÖNCESİDE BİRSÜRÜ DOKTORA GİTMİŞTİM HERŞEYİN NORMAL OLDUĞUNU HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEMİŞLERDİ. HATTA HALA NEFRET EDER VE HERGÜN LANET OKURUM TINAZTEPE HASTANESİNDE AYLİN HNM AMH SONUCUMU GÖRDÜ TAHLİL İSTEDİ AMA ACELE ET TÜP BEBEK YAPTIRMAN LAZIM VB HİÇBİRŞEY SÖYLEMEDİ. HERŞEY NORMAL DEDİ. DOKTORLARLA GÖRÜŞMEYE DEVAM EDİYORUM.

Siz su anda hangi aşamadasınız

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben ısrael aruhta düşünüyorum. Mini tüp bebek dedi ama bilmiyorum kafam çok karışık
merhaba Sevgilibebek ve dıger arkadaslar .
bende basarısız 4 tup bebekten sonra ısrael beyın kapsını calanlardanım ve su an mını tup bebek denemesı için karar verdık .Hatta onumuzdekı hafta kontrolum var . surec uzun ama bendekı adet de 1 i geçmiyor .1 toplanıyor 1 dollenıyor 1 transfer oluyor ve tutmuyor. az yumurtam oldugu ıcın az ılac az deformasyon ve havuz yontemı deneyecegız.kulaga mantıklı gelıyor bakalım hayırlısı .

selamlar

Umarimm hersey gönlünce olur

Tınaztepeden mi memnun kalmadınız

Merhaba bende ilk tup bebek denememi yapicam çok heycanliyim ali öner erdoğdu yapcak birazda korkuyorum tup bebek aşaması nasıl oluyor bilgilendirirmisiniz beni rica etsem

MRB arkadaşlar. Yumurta rezervi azlığından tüp bebek önerdiler. Hangi merkezde hangi doktora gidiyorsunuz. Bilgi verir misiniz?
Merhaba, kesinlikle Dokuz Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezini öneriyorum. Devlet hastenesi diye olumsuz düşünmeyin. İşlerinde çok profesyoneller ve hastane sırf bunun için ayrı bir bölüm ve uzman doktorlardan ekip oluşturmuş. Özellere gidipte para tuzaklarına düşmeyin derim.

Merhaba nasılsınız tedaviniz başladı mi

Merhaba ben de ilk tüp bebek deneyimimi tepecik Ege Doğum evinde yaptım sonuç ilk denemede pozitif. Merkez olarak çok deneyimli ve Işın’ı bilen bir ekip. Tavsiye ederim

Merhaba ipek,ben de israel beyin hastasıyım su an mini ivf te transfer sürecine başladık sen ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…