Merhaba, gittinizmi ikinci randevuya basladinizmi doktorunuz funda hanim mi?Kızlar bisey sormak istiyorum ben de başlıyorum tüp bebege izmirde bahçecide. Bir ay önce bikere gittik doktora ön görüşme gibi oldu alttan Muayne etti önce. 9,10 yumurta gordu(regliydim) geçmişimizi anlattık. Birsuru kan testi istedi, ikimizden de genetik test istedi ve benden rahim filmi istedi. Tabi eşimden de sperm testi. Neyse bunların çoğunu yaptırdık 1 hafta içinde. Rahim filminde iki tupum tıkalı çıktı amh 1.22 D vitaminim düşüktü. Prolaktin im yüksek. Bir hafta sonra doktora gösterdik bunları gerekli takviyeleri yazdı bana. Reglimde tekrar gidicem ve o gidiş son olacak sanırım. Yani o gün ilaç tedavisine başlıcaz heralde.Çünkü doktor öyle dedi.
Anlamadığım şey şu. Mesela D vitaminim düşüktü. Damla kullanıyorum 10 15 gündür. Prolaktin im de yuksekti(60) onun içinde hap vermişti onu da kullanıyorum. Ben bir sonraki Reglimde gittiğimde değerlerime yine bakılacak mi? Mesela D vitaminim düzelmiş mi Prolaktin düşmüş mü vs? Bakilmadan baslanirsa bu olumsuz olmaz mı? Çünkü bu Reglimde başlıcaz denmisti