İzmir’de tüp bebek merkezi ve doktor konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varmııııı

Merhaba ben İrenbe ümit İnceboz hastasıydım ikizlerim oldu ben doktorumdan da merkezden de çok memnun kalmıştım

Hayırlı olsun, sağlıkla birlikte uzun ömrünüz olsun dilerim. Peki, sizin tüp bebeğe başvurma sebebiniz neydi?
Bende polikistik över vardı ilk denemeyi Tınaztepe d yaptım taze transfer yapıldı negatif oldu aradan 1 seneye yakın zaman geçti irenbeye gittim ümit hanım ile yeniden tedaviye başladık ümit hanım dondurulmuş embriyo yapmanın daha doğru olacağını söyledi ilk transferimde 3. Gün çift embriyo koydu ve ikisi de tutundu şu an 4.5 yaşında oldular bende bu ay kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim

Sağlıkla gelsin:))Yaşınız kaç şu an?

Merhaba, bende özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. Normaldr eşimin iş yeri acıbadem yapıyor. Ama tüp bebeğe başlicaz bir iki aya o yüzden kaşılayan bir tane yaptırmak istedim. Ama bu işler nasıl oluyor anlamadım. Anadolu sigortası yaptırdıktan sonra mı gidip devlet hastahanesinden rapor çıkarmam gerekiyor yoksa öncesinde mi tüp bebek raporu çıkarmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler cevap için

Özelden yazdim size ama şöyle ben iki aşılama yaptırdığım için rapor çıkardılar doktorlarımdan imzali kağıt aldim aşılama yaptirdigima dair raporu ilaclar icin almistim ama eczaneler kota var deyip vermediler yine de ücretli aldim. Tüp bebek teminati icin extra rapora ihtiyaciniz yok ozelde yaptiracaksaniz ama dedigim gibi sigortayi ararsaniz daha ayrintili bilgi verirler size

Merhaba canım devlet hastanesinde ne kadar ücret istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…