- 8 Eylül 2021
- 989
- 238
-
- Konu Sahibi balpetegi06
İnşallah canım. Zaten belirti arasam ne olur ki her türlü belirti oldu bugüne kadar sonuç 0 beta. Üç gündür adetim gelmiyor 28 günde bir gelir hiç şaşmaz en çok belirti bu ay oldu yani ama elimde koca bir sıfırAmin inşallahKendini dinleme ben yıllardır belirti arıyorum hep negatif. İnşallah en kisa zamanda anne olursunuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Herseyin vakti zamani var Gecikiyorsa guzellesiyordurİnşallah canım. Zaten belirti arasam ne olur ki her türlü belirti oldu bugüne kadar sonuç 0 beta. Üç gündür adetim gelmiyor 28 günde bir gelir hiç şaşmaz en çok belirti bu ay oldu yani ama elimde koca bir sıfır
Merhaba kan verdiniz mi inşallah sonuç olumludurvalla testlere göre pozitif çıkıyorUmarım doğrudur çarşamba günü kan vereceğim. 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum.Doktorlar sitesinden de yorumlara bakabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun
Merhaba maalesef veremedim gittim ama sabah cikar dedi özel hastane bende dedim sabah cikacaksa ne gerek var yarin sabah sağlık ocağından vericemMerhaba kan verdiniz mi inşallah sonuç olumludur
Keşke devlet hastanesine gitseydin 2 saatte Çıktı dün benim sonuç. Negatif tabiki ama gecikme devam ediyorMerhaba maalesef veremedim gittim ama sabah cikar dedi özel hastane bende dedim sabah cikacaksa ne gerek var yarin sabah sağlık ocağından vericem
Bugün irenbeyi aradım en az üç ay sürüyormuş tüp bebek tedavisi Ramazan sonrayı beklemeyim dedim randevu aldım ümit inceboza. 100 bini de geçer nasıl altından kalkacağım maddi olarak ve git gel nasıl yapacağız hiç bilmiyorum sadece muayenesi 2000 tl öngörüşme de ücretsiz değil. Pazartesiye randevu aldım bakalım ama adet olursam arayıp öne çektireceğim öyle dedilerMerhaba maalesef veremedim gittim ama sabah cikar dedi özel hastane bende dedim sabah cikacaksa ne gerek var yarin sabah sağlık ocağından vericem
Bilemedim acilden mi gittin sen nereye gidip vermistinKeşke devlet hastanesine gitseydin 2 saatte Çıktı dün benim sonuç. Negatif tabiki ama gecikme devam ediyor
Hadi Bismillah hayırlısı olsun inşallahBugün irenbeyi aradım en az üç ay sürüyormuş tüp bebek tedavisi Ramazan sonrayı beklemeyim dedim randevu aldım ümit inceboza. 100 bini de geçer nasıl altından kalkacağım maddi olarak ve git gel nasıl yapacağız hiç bilmiyorum sadece muayenesi 2000 tl öngörüşme de ücretsiz değil. Pazartesiye randevu aldım bakalım ama adet olursam arayıp öne çektireceğim öyle dediler
Randevu almıştım ama sen acile git bence maskeni tak rahatsız olduğunu söyle ama gebelik şüphenide söyle hemen yaparlar test hemende çıkıyor sonuçBilemedim acilden mi gittin sen nereye gidip vermistin
Öyle ama sonra pişman olmamak için başlamam lazım artıkHadi Bismillah hayırlısı olsun inşallahMedical point 2400₺ muayene ücreti ilk muayeneye de ücret ödemiştim bende maalesef maddi manevi zor bir süreç
Anladim belki gece giderim canim belki sabah saglik ocagina veririm hayırlısı beklemekte zorRandevu almıştım ama sen acile git bence maskeni tak rahatsız olduğunu söyle ama gebelik şüphenide söyle hemen yaparlar test hemende çıkıyor sonuç
Hersey cok güzel olacak buna inanÖyle ama sonra pişman olmamak için başlamam lazım artık
Ağzın bal yesin inşallah dua et bana lütfen. İkimizde izmirdeyiz belki bebeklerimizi birlikte gezdirme imkanımız da olurHersey cok güzel olacak buna inanSeni mutlu eden seylerle ilgilen bence tedavinin sonunda hamileyiiiimmm yazacaksin buraya
Ay inşallah Rabbim ennnn kısa zamanda nasip etsinAğzın bal yesin inşallah dua et bana lütfen. İkimizde izmirdeyiz belki bebeklerimizi birlikte gezdirme imkanımız da olur
Tabiki bilgilendiririm canım bi görüşmeye gidelim de. Sende bilgi ver olur muAy inşallah Rabbim ennnn kısa zamanda nasip etsinben inaniyorum olacak kalbini ferah tut stres yapmamaya çalış beni de bilgilendir olur mu
Tamam canim veririm tabiki hakkimizda hayırlısı olsunTabiki bilgilendiririm canım bi görüşmeye gidelim de. Sende bilgi ver olur mu
Canım ne yaptın sonuç belli miTamam canim veririm tabiki hakkimizda hayırlısı olsun
Canım birde hiç sormadım sana ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz hiç gebelik oluştu mu bugüne kadarTamam canim veririm tabiki hakkimizda hayırlısı olsun
Canim merhaba kusura bakma çalışıyordum yoğundum anca bakabiliyorum evet sonucum 774 çıktı 10.günüm bugünCanım ne yaptın sonuç belli mi