Izmir'de bildiginiz basarili bir tup bebek doktoru var mi ? 2024

Ben ilk tüp bebek deneyimimi Tınaztepe Buca da Erdal aktan da yaptım 2018 senesiydi polikistik over sendromum vardı tedavim negatif oldu açıkçası zaten protokolü asla içime sinmemişti 20 yumurta toplandı ve oysa eşiğinden döndüm fakat bana taze transfer yapıldı ve hiç donacak kalitede embriyom yoktu ve bence koyduğu embriyolarda kalitesizdi ki tutmadı ikinci denememi İrenbe ümit hanımda yaptık bir süre vitamin takviyeleri genetik testler vs yapıldıktan sonra yumurtalarım toplandı ve 2 adet sonrası donmuş transfer yapıldı 3. Gün çift embriyo transferi sonucu ikizlerim doğdular şu an 4.5 yaşındayız halen dönmüş embriyolarım bekliyor merkezde. İkizlerden sonra ilk defa konummasız beraberliğimiz oldu eşimle ve ilk aydan kendiliğinden hamile kaldım şu an 9 haftalık hamileyim tüp bebekte en önemli şey doktor ile iletişimi iyi sağlamak ve kişiye göre protokol uygulanması biz ümit hanımdan memnun kaldık ikizlerimin doğumunu da kendisi yaptırdı

Kesinlikle İsrael Aruh diyorum bende adını çok fazla duydum çevremden araştırdım iyi ki gitmişim bana çok fazla güven duygusu verdi ama öyle konuşarak değil tecrübesiyle belli ediyordu kendini ve ben çok pinpirik bir insanım ama İsrael beye hiç soru sormak bile aklıma gelmiyordu o kadar huzurluydum ve ilk denemede gebeyim ve tek ben değil orada çoğu insan ilk denemede gebe kaldı sayfasına da baktığınızda anlarsınız umarım şans yanınızda olur 🙏

Merhaba benim de tuplerim tikaliymis tüp bebek denicez. Ne kadar tuttu toplam acaba? Gözünüz aydın bu arada sizin adınıza çok sevindim
Merhabalar geçmiş olsun bende aynı hastanede farklı doktora hsg çektireceğim nasıl bir süreçti tavsiyleeriniz neler acaba?

X