- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
-
- Konu Sahibi mavilimonata
Canım öncelikle inşallah tez zamanda rabbim gönlüne göre versin yaşın çok genç ve ben senin tüp bebek tedavisine başlarken verilen takviye vitaminlerle hamile kalacağına inanıyorum. Ben de tüp bebek yaptırdım ama tutmadı maalesef yaşımdan dolayı biraz da. Ama ben de araştırırken dr. Kağan Bozkurt u çok duydum çok iyi bir doktor olduğunu söylediler. İsrael aruh da çok çok ünlü bir doktor. Yalnız naparsan yap eşinin sperm vermesini sağla belki senle alakalı hiç birşey yoktur boşuna onca hormonu alma vücudunaBuraya konu açmak varmış nasibimde..
İyi günler diliyorum öncelikle.
1,5 yıllık evliyim, 20li yaşlarımdayım. Hiç korunmadık, ilk ay hamile kaldım ancak kimyasal gebelik oldu.
Daha sonra 6-7 ay kadar özel bir hastaneye devam ettim doktor son gidişimde pco olduğunu söyledi(ben şüphelendiğimi söyledim her tahlil öncesi ama hiç bakmamış), çatlatma iğnesi yaptık ancak tutmadı. Şubat ayında HSG çektirdim tepecikte ancak sonucumu gösteremedim doktora biraz uzun sürünce gitmiş doktor hanım beklemeden. Öyle olunca adet dönemimde hem hormonlarıma baktırırım hem de HSG sonucumu gösteririm diye bekledim ancak pandemi başlayınca gidemedim.
Eşimin bir tahlili yok henüz. Benim hsg sonucunda bir tüpüm görünmüyor tek tüpüm açık, aynı zamanda pco var ancak adetim düzenli.
Tüp bebeğe karar verdik eşimle ancak eşim biraz sallıyor bu işi. Buraları okuyup toparlayarak anlatmaya çalışıyorum ancak hep lafta kalıyor tüp bebek konuşmamız.
Maddi durumumuz ultra iyi değil o yüzden tek tek doktor denemek zorlar biraz o yüzden izmir'de tüp bebek yaptırmış olanlardan doktor tavsiyesi/deneyimlerini duymak istiyorum.
Araştırmalarıma göre İsrael Aruh'a ya da İrenbe'de Ümit hanım'a bi gitmeyi düşünüyorum özellikle bu doktorlara gidenler varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım öncelikle inşallah tez zamanda rabbim gönlüne göre versin yaşın çok genç ve ben senin tüp bebek tedavisine başlarken verilen takviye vitaminlerle hamile kalacağına inanıyorum. Ben de tüp bebek yaptırdım ama tutmadı maalesef yaşımdan dolayı biraz da. Ama ben de araştırırken dr. Kağan Bozkurt u çok duydum çok iyi bir doktor olduğunu söylediler. İsrael aruh da çok çok ünlü bir doktor. Yalnız naparsan yap eşinin sperm vermesini sağla belki senle alakalı hiç birşey yoktur boşuna onca hormonu alma vücuduna
Canım benim sen gönlünü ferah tut çok şükür ki yaşın daha genç elbet rabbim nasip eder ama içimden bir his senin kendiliğinden olacağını söylüyor nedense öyle hissettimçok teşekkür ederim.☺ eşim verecek tabii ki ama doktor konusunu bana bırakıyor. Bul madem gidelim diyor ötesi yok. En son “bu doktor” diyip kolundan çekiştireceğim anca öyle erkekler bizden daha heyecansız sanırım. :) Rabbim inşallah size de sağlıklı bebiş nasip etsin, her ay hüsran yaşamak çok yıpratıcı.
Ben bir de Buca Tınaztepe hastanesinde tüp bebek merkezindeki doktoru çok duydum onu da bir araştır canımçok teşekkür ederim.☺ eşim verecek tabii ki ama doktor konusunu bana bırakıyor. Bul madem gidelim diyor ötesi yok. En son “bu doktor” diyip kolundan çekiştireceğim anca öyle erkekler bizden daha heyecansız sanırım. :) Rabbim inşallah size de sağlıklı bebiş nasip etsin, her ay hüsran yaşamak çok yıpratıcı.
Canım benim sen gönlünü ferah tut çok şükür ki yaşın daha genç elbet rabbim nasip eder ama içimden bir his senin kendiliğinden olacağını söylüyor nedense öyle hissettimİbrahim saraçoğlunun kürlerini de dene mutlaka Allah’ın izniyle sağlıkla olur. Benim artık biraz umutsuz ama napalım kader böylesi hayırlıymış
Bizim erkek fsktoru islemler irenbede yapılıyor drnuz ozel alı öner erdgdu toplam 11 faaan bukucak nılaclar transfer dondurma Dr yaklasımı cok onemlı, ireneye gidiceksenızde ismail küçük derim
İsmail küçüğü duymadım ama Kaan Bozkurt’u çok övüyorlar biraz sert mizaçlıymış ama inanılmaz bir doktormuş ben eğer ikinci defa düşünürsem( ki düşünmüyorum çünkü 41 yaşımdayım ) Kaan Bozkurt’a gidebilirimMerhaba bende İzmir de Kaan bozkurt ve İsmail küçük arasında kaldim
Merhaba bende İzmir de Kaan bozkurt ve İsmail küçük arasında kaldim
Kaan Bozkurt'u epey bir süre araştırdım, çok iyi diyorlar aslında ama yoğun olmasından dolayı bazı bilgileri aktarmayı unutabildiğini okudum bir de soru sorulunca hemşiresine yönlendiriyor diye okudum yine forumda. Bu konu benim için önemliydi, ben zaten biraz çekingen biriyim bir de ilk defa olacağı için ne soracağımı bile bilemem bu yüzden vazgeçtim.
İsmail küçük ve Ümit hanım arasında kaldım ben de sizin gibi; ümit hanımın hastalarıyla arkadaş, psikolog gibi ilgilendiğini okuduğumda onda karar kıldım haftaya için görüşme randevusu aldım bakalım inşallah hayırlı olur, İsmail küçük'te de aklım kalmadı değil ama
Bende haftaya goruscem adet bekliyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah sizin içinde
Merhaba daha dun kaan bozkurt hocayla gorustum ve ben de cok sert birini bekliyirdum adam tam tersi cok sakin ve tum sorularima tek tek cevap verdi...demekki sert diyen arkadaslara tersi denk gelmisİsmail küçüğü duymadım ama Kaan Bozkurt’u çok övüyorlar biraz sert mizaçlıymış ama inanılmaz bir doktormuş ben eğer ikinci defa düşünürsem( ki düşünmüyorum çünkü 41 yaşımdayım ) Kaan Bozkurt’a gidebilirim
İzmir. Alfa hastanesi doktorun ismi Prof.haşmet mesut telefon numarasını verebilirim profesör çok iyi bir doktorBuraya konu açmak varmış nasibimde..
İyi günler diliyorum öncelikle.
1,5 yıllık evliyim, 20li yaşlarımdayım. Hiç korunmadık, ilk ay hamile kaldım ancak kimyasal gebelik oldu.
Daha sonra 6-7 ay kadar özel bir hastaneye devam ettim doktor son gidişimde pco olduğunu söyledi(ben şüphelendiğimi söyledim her tahlil öncesi ama hiç bakmamış), çatlatma iğnesi yaptık ancak tutmadı. Şubat ayında HSG çektirdim tepecikte ancak sonucumu gösteremedim doktora biraz uzun sürünce gitmiş doktor hanım beklemeden. Öyle olunca adet dönemimde hem hormonlarıma baktırırım hem de HSG sonucumu gösteririm diye bekledim ancak pandemi başlayınca gidemedim.
Eşimin bir tahlili yok henüz. Benim hsg sonucunda bir tüpüm görünmüyor tek tüpüm açık, aynı zamanda pco var ancak adetim düzenli.
Tüp bebeğe karar verdik eşimle ancak eşim biraz sallıyor bu işi. Buraları okuyup toparlayarak anlatmaya çalışıyorum ancak hep lafta kalıyor tüp bebek konuşmamız.
Maddi durumumuz ultra iyi değil o yüzden tek tek doktor denemek zorlar biraz o yüzden izmir'de tüp bebek yaptırmış olanlardan doktor tavsiyesi/deneyimlerini duymak istiyorum.
Araştırmalarıma göre İsrael Aruh'a ya da İrenbe'de Ümit hanım'a bi gitmeyi düşünüyorum özellikle bu doktorlara gidenler varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ay hadi inşallah hayırlısı olur senin içinMerhaba daha dun kaan bozkurt hocayla gorustum ve ben de cok sert birini bekliyirdum adam tam tersi cok sakin ve tum sorularima tek tek cevap verdi...demekki sert diyen arkadaslara tersi denk gelmis
Allah razi olsun sizden ve Allahim isteyen herkese saglikla salih bir evlat versinAy hadi inşallah hayırlısı olur senin içinben de eğer bi kez daha denemek istersem kesinlikle ona gidicem