Lazer Epilasyon İzmirde tüm vücut lazer epilasyon yaptıran arkadaşlarıım?

Merhaba,
Gittiğiniz yerin adı ve adresini bana da mesaj atabilir misiniz rica etsem? İzmir'deyim ve lazer için yer araştırıyorum. :)
Çok teşekkürler..

Merhaba..kimse lazer yaptırdıktan sonra sonuç hakkında bilgi vermemiş
sen nereye yaptırmaya karar verdin ve sonuçtan memnun kaldınmı..rica etsem acil cevplarmısın..izmirin yabancıısıyım

Ben gidiyorum alsancak mediderm, çok memmunum 4. Seans bitti. 1 seans 1 kontrol olarak gidiyorum sadece tüy çıkıyo artık 2 seans daha gidicem sonra bakalım nasıl olcak

bende aydındayım canım. burda istediğim gibi bi epilasyon yaptıracağım bir yer yok. eğer izmirdekiler iyiyse bende gelebilirim izmire. izmirdeki fiyatlar ne söğliyebilirmisin? uğraşmaktan bıktım artık. lazer olmadan bu kıllara çözüm yok maalesef

Ben gidiyorum alsancak mediderm, çok memmunum 4. Seans bitti. 1 seans 1 kontrol olarak gidiyorum sadece tüy çıkıyo artık 2 seans daha gidicem sonra bakalım nasıl olcak

ilk seanslarda herkes memnun kalıyo. önemli olan sonrası canım.. mesela seanslar tamamlanınca tekrar çıkıyomu.kimse bunun hakkında bişe söylememiş

bende aynı şekildeyim.. izmirin ilçesine memur olarak geldim hiç biyeri bilmiyorum. eğer güvenilir biyer bulursam bende yaptırmayı düşünüyorum

bende yaptırmayı düşünüyorum yıllardır izmire yakın bi şehirdeyim güzel bi yer bulabilrsem izmirde yaptıracağım ama içime sinmiyor bi türlü kafam karışık

keşke ağda yapmayıp başka bir yere başlasaydınız lazerden sonra ağda yapmanız bütün emeğiniz boşa gider kıllar eski haline döner gerçi o kadar gittiğiniz halde nasıl hala çıkar anlamış değilim atışlar bittiği halde para kazanmak için atış yapılmış anlaşılan.

Kızlar ben Estrella Estetik diye bir yere gidiyorum Alsancak'ta. Birkaç ay oldu başlayalı epey bir dökülme oldu. Bakalım umarım daha da dökülmeye devam eder. Temiz güzel bir yer tavsiye ederim. Paket fiyatı ödedim ben bitene kadar gidebilecekmişim. Ben bir gidin bakın derim.

Bende n... Basladım ılk seansta makına kendını sana gore ayarlıyor dedıler kıllar o an yandı sılındı ve dokuldu ama dozunu soylemedıler cıhaz alex ti. Simdi kırmızılık hala var fakat kıl yok o an yandı yapan baysn sildi ve temizlendi. Ne olcak bakalım;(31:

bitmeyen bir epilasyonda emek olmadığı için mecbur ağda yaptırıyorum ;3000tl yi annem ödedi bir daha kadına başka yere gideceğim desem onada yazık o çünkü dava açalım dedi ama ben uğraşmadım bu tek taraflı fesih işleminden sonra 6 ay içinde dava açabilirdim ama uğraşacak vaktim olmadı ama bir daha böyle büyük mebla ile epilasyon yaptırıp vaatler tutulmazsa kesinlikle dava açıcam kimsenin kimseyi böyle kandırmaya hakkı yok aynı sahtekarlığı yapan insanlarında gözü korkar belki

çene ve bıyık için ne kadar fiyat biçerler acaba?? karşıyakada ya da çiğlide bildiğiniz iyi bir yer var mı?

Balçova da Heraderma ya epilasyona giden varmı? memnun kaldınız mı?

kızlar ben de ütüleme lazer epilasyona gitmek istiyorum nereyi önerirsiniz? dolandırılmak istemiyorum :44:

canım bişey sorucam ben de lazer epilasyonu bırakalı üç yıl oldu 15 yaşımda yüzüme epilasyon yaptırmaya başladım 8 ay iğneli epilasyon yaptırdım sonra acısına dayanamadım lazer epilasyon yeni yeni çıkıyordu o zaman ben de bir hevesle ona başladım 10 yıl boyunca 2-3 yıl arayla gittiğim merkezi değiştirdim çünkü evet azalma oldu fakat hiç bir zaman yüzümdeki tüyler bitmedi. bacak, kol altı ve genital bölgeme de epilasyon yaptırdım. bacaklarımda tek tük var kol altım da öyle onlar önemli değil ama genital bölgem bitmişti nasıl olduysa hiçbir şey yapmamama rağmen tekrar çıkmaya başladı sordum merkezdeki doktora epilasyonun garantisi yoktur zaten olabilir böyle şeyler deyip başından savdı şu anda ağda yaptırıyorum. ama yüzümü artık her hafta ağdayla almaktan bıktım. senin yüzündeki kıllar bitti mi sonuç nedir???

canım bişey sorucam ben de lazer epilasyonu bırakalı üç yıl oldu 15 yaşımda yüzüme epilasyon yaptırmaya başladım 8 ay iğneli epilasyon yaptırdım sonra acısına dayanamadım lazer epilasyon yeni yeni çıkıyordu o zaman ben de bir hevesle ona başladım 10 yıl boyunca 2-3 yıl arayla gittiğim merkezi değiştirdim çünkü evet azalma oldu fakat hiç bir zaman yüzümdeki tüyler bitmedi. bacak, kol altı ve genital bölgeme de epilasyon yaptırdım. bacaklarımda tek tük var kol altım da öyle onlar önemli değil ama genital bölgem bitmişti nasıl olduysa hiçbir şey yapmamama rağmen tekrar çıkmaya başladı sordum merkezdeki doktora epilasyonun garantisi yoktur zaten olabilir böyle şeyler deyip başından savdı şu anda ağda yaptırıyorum. ama yüzümü artık her hafta ağdayla almaktan bıktım. senin yüzündeki kıllar bitti mi sonuç nedir???

msj atamıyorum şuan sen bornovadamı oturuyorsun?
özkanlar migrosu geçince gittiğim yer
msj hakkım olsun atıcam :)

canım özel mesaj kutun dolmuş sana msj atamadım bana yazar mısın gittiğin yerin adını ?

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende bakırköyde bir yere gidiyorum hem fiyat konusunda hemde yapılan işlemden çok memlunum....

Narlıdere Essi, yada Heraderma polikliniğine gidip memnun kalan yada şikayeti olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…