Lazer Epilasyon İzmirde tüm vücut lazer epilasyon yaptıran arkadaşlarıım?

Narlıdere Essi, yada Heraderma polikliniğine gidip memnun kalan yada şikayeti olan varmı ?

Merhaba; Ben Urla'da oturduğum için yakın bölgelerde 2-3 merkezi araştırmıştım. Tercihimi Heraderma Polikliniğinden yana kullandım. Karar vermemdeki en büyük etken tam zamanlı bir Dermatolog olması ve bütün lazer cihazlarının bulunması. 1seans gittim 2.seans randevumu aldım. Şimdilik memnunum. İsterseniz görüşebilirsiniz.

:44:enteresan bir hikaye...

merhaba hanımlar.izmir gaziemir'de güzellik dalında yeni açılan bir klinikten arandım.görüşmeye gittim lazer epilasyon yapacaklarmış.alex. lazerden bahsettiler yapılacak işlemi anlattılar kesin çözüm olduğunu falan.hatta önce alex. le başlayıp daha sonra tüyler sararınca verimli olmuyor diye diot diye bir lazere geçeceklerini söylediler.genital bölge ve koltuk altı için seans ücreti 150 tl olduğunu en fazla 10 seans gibi bitebileceğini anlattı.ama bu konuda o kadar bilgisizim ki fiyat uygun mudur gerçekten sonuç alabilir miyim ?bilemiyorum.para verip sonuç alamama fikri aklıma takılıyor.ipl laze epilasyon iyi değilmiş onun için alex. ve diot yapacaklarmış.fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

izmir çankaya tıp merkezine lazere giden var mı arkadaşlar. görüştüm alex ve diode kullanıyorlarmış. ilk olarak alexle başlayıp sonra dioda geçicek doktor henüz karar vermedim. giden varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim teşekkürler

hanımlar yok mu fikirleriniz bildiğim bir konu olmadığı için sizlere danıştım.

Merhaba;
Ben daha öncede yazmıştım urla da oturduğum ve çalıştığım için bu civarda yerlere bakıyordum. Poliklinik olması önemliydi benim için çünkü bende sağlık sektöründe çalışıyorum ve lazer epilasyon tedavimin bir hekim tarafından kontrol altında tutulmasını tercih ediyorum.
Bende Alex cihazıyla başladım bir seans yaptırdım, ikinci seansımın randevusu aralık ayında. İlerleyen seanslarda tüyler inceldiğinde diot cihazına geçiş yapacağımızı söyledi dr.Hanım. Ama benim bildiğim sarı tüylerde lazerin bir etkisi olmadığı. Çünkü lazer epilasyon cihazının etki edebilmesi tüyün rengine bağlıymış ve açık renkte lazerin görme şansı olmazmış.
Fazla beklentiye sokup sonradan hayal kırıklığı yaratan yerler de biliyorum o yüzden araştırmalarım sonucunda Narlıdere de bulunan Özel heraderma polikliniğinde lazer epilasyon sürecime başladım, şimdilik memnunum. umarım sizde memnun kalacağınız bir yer tercih edersiniz. Kolay gelsin :)))

ben elegant güzellik merkezine gittim alsancakta çok iyi kampanyası var şuanda 899 tl tüm vücut makineleri de iyi ütüleme sistemi acı ağrı yok kesin sonuç alırsınız ben ilk seanstan sonuç almıştım

nereye gidiyorsun canım sen fiyatları ve ortamı nasıl ?

özele gidiyorum dördüncü seyansım geliyor . ama şimdiki düşüncelerim daha iyi kesinlikle azaldı. çenemdeki siyah ve kalın kıllar tüy haline dönmeye başladı
git gide inceliyor ve inşallh yok olacak

Canim nerde gttgin yer ve guvnlir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben balcovada bir doktorun özel klinigine gidiyorum ve cokta memnunum bence bir gidip görüşün derim. Cok steril bir ortam, mükemmel titizlikle çalışıyorlar, cok bilgililer asla insan kandirmiyorlar vede yaz dolayisiyla 8 seanslik çok uygun fiyata kampanya yapmışlar. Şimdiden kayıt yaptirip kışa dogruda baslabilirsiniz.
Ben 3 seans geldim suan hic kıl yok diyebilirim 1 seans daha yaptirip yaz boyunca ara verip kışa dogru tekrar kalan 4 seansim icin gidicem bence gidip bir görüşün derim. :)

.

Kızlar merhaba ben balçovada oturuyorum lazer epilasyon için 3 yerden ön görüşme için randevu aldım.
*Dr. Feza Vardar'ın kliniği (Ata caddesi girişinde)
*Özel A-Novar Sağlık Polikliniği (5M Migrosun karşısında)
*Özel Nutra System Polikliniği (Kipanın karşısında)

A-Novardan çok şikayet var ama yinede gidip görüşeceğim gelişmeleri size yazarım... :)

İyi geceler herkese...

Bende tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç yerle görüşmeye gittim. Kimisi tüm bacağa 500 dedi.Kimisi tüm vücut 400 dedi. (tüm bacak, özel bölge, yarım kol, koltuk altı) Tüm vücuta bunlar mı dahil oluyor?
Ayda 400 tl çok pahalı geldi. Karşıyaka civarında çarşıda novara, atakent novar, bostanlı nutrasystem... Bildiklerim... Fiyat olarak uygun ve sonuç alabileceğim, bir sorun yaşadığımda iyi bir şekilde iletişim kurabileceğim yer önerir misiniz. Parayı alana kadar dil döküp, aldıktan sonra adam yerine koymayan bir yer olmasın lütfen. Reklam amaçlı yanlış yönlendirenler yazmasın.Boşuna ah almayın. Bitene kadar tek fiyat alan, cihazı gerçek Alexandrite olan bir yer önerir misiniz lütfen. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
2013 yılı Ekim ayında Mia Güzellik Salonunda Lazer epilasyona başladım.Kendilerine kullandıkları cihazı sorduğumda diod lazer olduğunu ve en fazla 8 seans içerisinde sonuç alacağımı söylemişlerdi.Ancak 10 seans gittim ve tüylerimde daha da fazla artış oldu.(Her gidişimde jilet yapıp gitmem sebebiyle) Epilasyondan hiçbir sonuç alamayınca kullandıkları cihazı araştırdım ve IPL olduğunu öğrendim. Meğer her gelen müşteriye İPL cihazı diod lazer oldğunu söylemişler.Ayrıca epilasyonu yanlarında çalışan çıraklar yapıyor ve neredeyse her gittiğimde farklı bir çırak görüyorum.

Mia Güzellik salonu hatay..Eda ve Meryem hnm insanları kandırarak para kazanmayı meslek edinmiş insanlar...

Son düzenleme:
Kızlar ben geçen gün yazmıştım 3 yerle görüşeceğim diye..

A-Novar söylendiği kadar varmış resmen girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim.

Nutra System pek fena değildi ama fiyatları biraz pahalı gibi geldi.

Dr. Feza Vardar'a gidip görüştüğümde hiç yaptırmadığımı etrafta sorun yaşayan insanların çok olduğunu bu yüzden tereddütlü olduğumu anlattım. Bana yaşayacağım süreyi uzun uzun anlattı Dr hanım vede tereddütlü olduğum için kolaltımın birine deneme atışı yaptılar acısını hissedeyim dökülme sürecini göreyim diye. 17 gün sonra bir randevu verip tekrar görüşmeye çağırdılar. Gittiğim 3 yer arasında tek ciddi anlamda ilgilenen vede tereddütlerimde beni rahatlatan yerdi diyebilirim. Eğer anlattıkları süreç doğru çıkarsa Feza Vardar'a başlamayı düşünüyorum.

17 gün sonra bakalım neler yaşayacağım tekrar görüşmek üzere... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…