Narlıdere Essi, yada Heraderma polikliniğine gidip memnun kalan yada şikayeti olan varmı ?
Bir sürü yorumlar araştırmalar.Aynı kısır döngülerden geçtim. Hala da geçiyorum. Benim tüy problemim yüzümde. Genetik, anneanneden anneye ,ondanda kızlara 20 li yaşlarda çenede beliren ve hatayla alınan alınan tüyün sakala dönüşmesi hezeyanı
Ablam ilaçla tedavi olayım dedi, baktı kilo alıyor, bıraktı. O yüzden hormon tedavisine mantıklı bakmadım. Sonra kiloyu kim verecek :)
dershaneye hazırlanırken Uşakta serap kuaför vardı (adaşım) ilk orda iğneli epilasyona başladım. O zaman lazer yeni çıkmıştı yanına yanaşılmıyordu. Ünv.yi kazanınca 2003 yılı karşıyakada bir kuaförde iğneliye devam ettim. Adını unuttum geçmiş zaman. Kılın kökünü yakmadan cımbızla çektiyse bilin ki o iş yaş. İğneyi kılın köküne batırıyor ama artık bi şekilde hissediyorsun yakılan yer onun kökü değil 2,5 sene gittim azaldı ama yanmadan çekilen tüyler yüzünden kuaförle kopamayacağımızı anladım. :)
Daha kesin çözüm için lazer araştırdım. en iyisi alexander diye okudum. Kemalpaşada pazaryerinin karşısında bir epilasyon merkezine gittim. Bir yakınım orda oturuyor. O gidiyor diye güvendim başladım. Sakal bitirdik bak bu hastamda diye benden önce gelen bir kaç hasta ile bile tanıştım. O zaman çok seviniyorsun tabi. Lazere gidip te bitti diyeni görmüyorsun ya da inanamıyorsun. 2010 da sadece yüzüme seans başı 100 tl alınca başedemedim.
Sonra Şirinyerde oturduğum için mayasenteye gittim. DR.biri vardı, test falan yaptırıyor ilk başta. Ben yaptırmadım. Sanki yapsa ilaç mı kullancam, hayır! İstersen epilasyonu kendi yapıyordu istersen hemşiresi vardı. Hemşire genelde genital bölgeler içindi tabi. Sıkı bir pazarlığa peşin diye 60 liraya falan yaptırıyordum yanlış hatırlamıyosam. Birgün seans esnasında kılların maymunlardan dolayı bize geldiğini, yüzümdeki örtününde tüylerimi tetiklediğini filan söledi. Dumur oldum. Buradan ufak ufak uzamanın vakti geldi dedim.
O sıra yeni yer ararken sire başladım. Seninkiler çoştu tabi :) Sir olmadı, her hafta gitsen istiyor kimi bugün uzuyor kimi 3 gün sonra . arada çıkanı cımbızla al. olcek iş değil. işe de girince işyeridekilerin tavsiyesi ile mediarta gittim. Bir gurup vardı. Onun indirimiyle 2012 yılında kolaltı +yüze 100 demişlerdi. Birkaç seyans gittim. Gayet temiz, düzgün bir yerdi. Randevuyu falan istediğin tarihe ertelemek sorun olmuyordu. Bir seans , bir kontrol şeklinde.
Baktım daha uygun bir yer var dediler hoop oraya. En son tüylerde artık azaldığı için likya da sıkı pazarlığa başladım. Daha önce seansa girdiyseniz pazarlıkta etkisi olur unutmayın.Sonuçta azalmış tüylere bakış açıları farklı oluyor. Kol altı + genital+yüzüm 100 lira. Hemde kredi kartıyla. E dur artık burda dedim. Daha uygun yer bulunmaz heralde. Bence seans başı gitmek daha mantıklı. Birde şu kadar seansta bitircez diyenlere inanmayın. Bi kere herkesin tüy yapısı farklı. Likyaya gittiğimde ilk dikkatimi çeken çok lüx olması. Güzellik merkezinden çok mimari tasarım yapılmış. Deli para gömmüşler. Ama parasını ben ödemediğim sürece sorun yok.
Bülent ersoy ve arkadaşları(!)nın burada epilasyon yaptırdığını bile duydum.:26: Doğrumudur bilmem.
Bacak içi 400 istiyolar, kol 150. Çok geldi aslında onları şöle bi paket yapıverseler. Burda merkezden çok çalışan Ayla hanımdan çok menun kaldım ben. Ben herkese öyle kolay ısınamam. Bu ablam tek tük atayım işim bitsin yapmıyor. kontrolde bile Atıyorda atıyor, acıyorda acıyor... Ondan başkasına randevu almıyorum zaten. Bunca epilasyon macerasından sonra yüzümde lekeler kalmadımı kaldı tabi. Kim yaptı ne ara oldu inanın bilmiyorum ama insanların konuşurken çenemdeki kıllara bakmasındansa lekelerime bakması daha iyi. Şimdilik bu kadar söyleyebilrim.
hanımlar yok mu fikirleriniz bildiğim bir konu olmadığı için sizlere danıştım.
slm. bende bur da çok yeniyim. çenemde tüy çıkıyor ve 2 seyansım bitti. ama pek fark yok gibi daha
nereye gidiyorsun canım sen fiyatları ve ortamı nasıl ?
özele gidiyorum dördüncü seyansım geliyor . ama şimdiki düşüncelerim daha iyi kesinlikle azaldı. çenemdeki siyah ve kalın kıllar tüy haline dönmeye başladı
git gide inceliyor ve inşallh yok olacak
nereye gidiyorsun canım sen fiyatları ve ortamı nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?