Lazer Epilasyon İzmirde tüm vücut lazer epilasyon yaptıran arkadaşlarıım?

merhaba kızlar siteye yeni üye oldum. izmirde en sağlıklı 2 yer öğrendim. narlıdere ve bornovadaymış . insan ürküyor biraz hijyen zararı konusunda neticede. kararsız kaldım:S

Merhaba arkadaşlar. Ben bugün Narlıdere'deki merkeze uğradım. Doktor hanım yoktu. Onunla görüşmek için yarın tekrar uğrayıp, bilgi ve fiyat alacağım. Arkadaşlarım Alsancak Gazi İ.Ö. Okulu'nun arkasındaki merkeze gidiyorlar. Çok memnunlar. Ben de bir kez onlarla uğradım. Ama oturacak yer bile yoktu. Öyle kalabalık bir yerde yaptırmak istemiyorum. Narlıdere'deki merkezi beğendim. Evime de yakın. Ama fiyatı fazla söyleyeceklerine eminim. Bornova'daki yere de arkadaşlarım epilasyon dışı işlemlere gidiyor. Çok memnunlar. Ama epilasyonu konusunda bilgim yok o mekan için.
Ben tüm bacak yaptırmak istiyorum. Koltuk altımda zaten pek tüy yok. Genital bölge içinse sağlık açısından çekiniyorum. Henüz netleştiremedim. Bakalım yarın ne diyecekler?

Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda lazerden özellikle bikini bölgesinden kesin sonuç alan yokmu ya?ankara için açılan konuda bayanın biri kesinlikle gitmeyin 5-6 ay sonra yeniden çıkıyor yazmış.benim derdim bikini bölgesi.koltuk altına iğneliye gideceğimde bikini bölgesi sorun işte asıl önemli olan orası

Lazer epilasyon iki defanın deniyorum. Yalnız bir konuda kafamda soru işareti var. Acaba poliklinik tarzı lazer ile güzellik salonun lazer arasında fark nedir? Ben ilkini pol. İkincisini güzellik salonunda yaptırdım ama sanki güzellik salonları etkili cihazlardan kullanmıyor mü diye soru işareti var kafamda? Ayrıca deneyen arkadaslarımdan memnun kalıp bitti, bitmek üzere, azaldı yorumları var.

ben yaptırdım canım inşallah kurtulurum. diode soprano xl cihazım son modelmiş. bacakta koltukaltında acı yok. genitalde çok az. basmaneye çok yakın özel bir hastanede yaptırdım. cihaza internetten bakıp araştırabilirsniz.

İzmir Karşıyaka da dr. Deniz Şen kliniği var bilen giden var mı nolur cevap yazın lazer epilasyon merkezi

ya kızlar ben siteden lazer epilasyon hakkındaki bütün yazıları okudum neredeyse. lazer yaptırmak istiyorum. bana yakın olan dr.Deniz Şen güzellik merkezi diye bir yer karşıyakada duyan bilen giden varmı???? cihazı alex epicare nasıl kullanan varsa cevap yazsın...

donuk_pudra özelden malesef msj atamıyorum. 3.seansa kadar memnundum.3.seansa gittiğimde 2.işlem adı altında bir işlem yapıldı.tüy sarartma dendi.bu işlem yapıldıktan sonra ne dökülme oldu nede bişey aynı olduğu gibi. bu hafta ctesi tekrar gidicem ve bu memnuniyetsizliğimi belirticem. söylediklerinin hepsini banada söylediler ve aynısı banada oldu.ben genital bölge için giiyorum.

slm kızlar benımde kendı mesleğim guzellık uzmanı ve lazer egıtımımde var ancak bızler doktor eslıgınde uygulama yapmamız dogru oluyor ben kendımde gıdıyorum lazere bornovada gozde guzellık salonuna gıdıyorum ve coook memnunum alexsandra olan cıhaz cok yenı ddegıl ve tuyu azaltma ıslemıde agur ben shr adlı cıhaza gıdıyorum 4.seansta bacaklarım gozle gorulur derecede azaldı genıtalımde aynı sekılde acısı evet bıraz var ama dayanılmıcak gıbı bısey degıl agda yaptırmak daha acılı gıtıtıgm yer sadece lazer ustune ve senay hanım cok bılınclı kılı cok ıyı tanıyor bıtıs garantılı fıyatlar verıyor komple bacak bın tl genılat 500 tl koltukaltı 250 tl bıtıs garantılı bu fıyatlar ve ben coık memnunum ısteyene adres verebılırım hatta goturebılırım

Ben Alsancak'ta bir yere gidiyorum. 4 seansa 3 kontrole gittim ve çok memnunum.
Benim bacak ve özel bölgemde sürekli batıklar oluyordu. Ben de onları sıkmaya çalışıyordum ve sonuç olarak da hepsi yara oluyordu. Ne şort ne etek giyebiliyordum bugüne kadar.
Hele ki denize... Aman deniz denince kaçıyordum .
1 senedir çok rahatım.
Özel bölge, tüm bacak, koltukaltı, göbek (bir kaç tane tüyüm var sadece), göğüse 350 lira veriyorum ama tanıdıktan dolayı indirimliyim biraz.
İsteyen olursa özel mesajla gönderebilirim yerin ismini.

bende istiyorum arkadaşım binlira verdi 3 bölgesi ama onun lekeleri oldu bikini bölgesinde her yere güvenılmıyo

arkadaşım şimdi ssen tamamen mi kurtuldun yani
gittiğin yeri banada özelden tarif edersen sevinirimm

arkadaşım sen tamamenmi kurtuldun
bana gittiğin yeri tarif edersen memnun olurum

merhaba arkadaşlar ben çok araştırdım izmirde lazer epilasyon konusunu, cihazlarını..hatta bi arkadaşımın çok kötü dili yandı bundan..komple para aldılar..ikinci seanstan sonra memnun kalmayıncada vazgeçmek istedi ve kalan parasını istedi..ama parasını geri vermediler..bide üstüne iz kaldı bacağında.. en son formlarda da çok ismini duyduğum herkesin memnun kaldığı NOVARA polikliğine gittim.. çok memnun kaldım tavsiye etmek için yazıyorum izmir deyseniz ve lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız novara polikliniğe gitmeniz gerekiyor geçen yıl başlamıştım komple olarak yaptrdım ve çok tüylkü birisiydim şuanda her yerim tertemiz tüm cihazları etkili ve ilk seansta başladı azalmalarım ve sonunda bitti 3 poliklinikleri var balçova karşıyaka alsancak irtibat kurmak isterseniz telefon numarasıBEN REKLAM YAPTIM BENİ DİKKATE ALMAYIN SİTEDEN ATTILAR

Merhaba,
Gittiğiniz yerin adı ve adresini bana da mesaj atabilir misiniz rica etsem? İzmir'deyim ve lazer için yer araştırıyorum. :)
Çok teşekkürler..

bnde istiyorum yerin adını, iletşm bilgilerini msj atarmısın

Alsancak'ta klinest adında bir merkez varmış. Burayı duyan ya da giden var mı acaba?
Teşekkürler..

bugun tam 10uncu seansımdan geldım!!!! :)))) tum vucudu baz alırsak (koltuk altı bacaklar genıtal) %70 bıttı yuzumdede %50 kadarı bıttı..

Ben bu tüy mevzusundan en çok mağdur olanlardan biriyim. o yüzden gitmediğim yer kalmadı. 2 sene kadar önce en pahalı olduğu dönemlerde şirinyerde mayasenteye gittim. sadece yüz için.Yüzüm için epilasyona o dönem seyansına 100 lira ödediğimi biliyorum. yüz çok zor bölge. Sert kıllara atarken ince yada yumurta denilen kıl kökleri sana yepyeni tüyler olarak geri dönüyor. doktorum beni uyardı ama yapacak bişey yok. sakal ve bıyıktansa ince tüylerin olması daha mantıklı. Ama tüyler incelince cepte para kalmayınca doğru kuaföre.sir baktım epilasyon kadar külfetli nerdeyse haftada bir gider olunca epilasyon parasını buldu. Üstelik en lüzumsuz zamanlarda çıkan tüyler kuaför bile dert olmaya başladı. neyseki işe başladım. Gelsin kampanyalı epilasyonlar.Çevre genişleyince haberdar oluyorsunuz herşeyden.
Mediart var alsancakta orayı denedim. Kol altı 80 yüz 50 bikini 130 yarım bacak 300 yarım kol gibi bişeydi.Güzel bir yer. İlgileri makinaları her yerdekine benzer.(izmirli annler gurubu deyin.indirimim ordandı benim)
Sonra başka bir arkadaşım kampanyası daha uygun olan Likya estetik ve güzellik merkezini tavsiye etti. bikini+kol altı+ yüzümü 100 tl ye yaptırıyorum ama benimki artık yok gibi. zaten seyansı ne kadar çok yaptırdıysanız pazarlık yaparken bunu belirtin çok etkili oluyor:)
kol altım bitti bikini de %75 i sizlere ömür :)

Maritsa özel mesjına burdan cevap verebiliyorum. 100 tane msj yazmadan öze mesaj yollanmıyormuş. sormak istediklerini sen yazİlk fırsatta cevaplarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…