İzmir'de psikolog ve psikayatrist

godot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Ankara
Herkese merhabalar,

izmir'de onerebileceginiz, bildiginiz bir psikolog ya da psikayatrist var mi? obsesif kompulsif bozuklugunun tedavisi icin ariyorum. simdiden cok tesekkurler..

Psıkolog Pınar Ersöz
Gozum kapalı tavsıye ederım..
Ozelınıze kendısı hakkındakı dıger yorumları okuyabılecegınız bır lınk ve kendı sıtesının lınkını atacagım..

cok tesekkurler violetto...

ismail sonmez hakkinda bilgisi olan var mi acaba?

Ben evlilik sorunlarım nedeniyle Psikolog Nilüfer Tunca ile görüştüm. Daha öncede burda size bahsetmiştim evlilik sorunlarımdan Nilüfer Hanım sayesinde hepsini hallettik. Kesinlikle bir görüşmenizi öneririm.

merhabalar ben yeni üye oldum sitede gezerken psikolog önerilerini gördüm umarım yardımcı olabilirim, ben de İzmir de yaşıyorum obsesyonum nedeniyle nil katre koca gidiyorum, yukarıda biri daha tavsiye etmiş gerçekten tavsiye ederim, birkaç psikolog değiştirdim ama biraz paracılar gibi pek memnun kalmadım. nil hanım hem çok samimi hem de öyle paracı değil. hakkaten bu işi para için yapmıyor. param olmadığından birseansıma gelemeyeceğimi söylemiştim ve önemli olan senin iyi olman diyerek bedava terapi yaptı. asla hakkını ödeyemem. benim için çok özel biri. büyük ölçüde obsesyonum geriledi. oldukça başarılı. daha önce ismini vermek istemediğim beyefendiye gitmiştim ve iki ayımı boşuna harcadım. nil hanımla ikibuçuk aydır birlikteyim her hafta bir seans yapıyoruz ve neredeyse problemim kalmadı. onu çok seviyorum kısa zamanda hayatımda çok önemli bir yeri oldu. gittiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız.

arkadaşlar nil hanımın seansı ne kadar

kızlar bu nil hanım hem bireysel hem evlilik terapisti olarak değerlendirme yapıyor mu?yani önce ben gidip sorunlarımı anlatıp sonra eşimle gitmeyi düşünüyorum

Back