Izmirde psikolog/psikiyatrist önerisi

milonguera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
193
90
98
35
Selam arkadaşlar,
Ben direkt ilaç tedavisine başlatmayacak psikoterapi şeklinde tedavi eden psikolog arıyorum. Psikiyatristler genelde ilaç verip gonderiyorlar.. terapi yapan bildiginiz, seans ücreti uygun, sgk anlasmali fln olabilir bildiginiz doktor var mı.. teşekkür ederim..

Merhaba arkadasim, ben de boyle bir arayistayim. Google da aratirken tesaduf gordum konunu. Bulabildin mi peki? Ya da onerisi olan?

En büyük şans doğru doktor, doğru teşhis ve doğru ilaç kombinasyonu bu konularda. Dört yılda 4 doktor değiştirdikten sonra, bundan üç hafta önce gitmeye başladığım Doç.Dr.Cumhur Taş şu anda bende gerçektenbir mucizeyi başardı.. Son derecede "hasta odaklı bir hekim" ve hastası ile gerçekten de çok ilgili. Kendisi ve eşi Zeynep Hanım bu hasletle çalışan hekimler olmasalar zaten işlettikleri klinik te asla bu denli yoğun çalışan bir klinik olamazdı diye düşünüyorum. Sonuç olarak Ben daha ilk üç haftada Ufak ta olsa Adım atmaya başladım artık ve bu bir mucize gerçekten de.. Daha Beş altı aylık ciddi tedavili bir yolumuz var şimdilik ve ancak ilk kez doğru doktorda olduğumu gördüm dört Psikiyatristimden sonra. Kendisi bildiğim kadarı ile Doktorasını Almanya'da nörobilim üzerine yapan ve Türkiye'de çalışmakta olan tek doçent doktor. Bende ilaç tedavisi ve tms uygulanıyor. Tms için düzenli gittiğimden dolayı kliniğin hep full olduğunu görüyor ve diğer hastaların Benimle olan sohbetlerinden büyük çoğunluğun tavsiye üzerine geldiklerini , konuştuklarımın "gelişme gösteriyorum, düzeliyorum , daha iyiyim " dediklerini bizzat duyuyorum. Cumhur Bey'in Eşi Zeynep Çubukçuoğlu Taş' ta psikoterapi kısmını yöneten psikiyatrist hekim. Kendisinin de çok fazla hastası var ve her yaştan hastaları tarafından çok ta seviliyor Kendisi. Klinikleri Alsancak Camii'nin tam karşısındaki Şok'tan bir iki apartman sonra. Asistanları Melis Hanım, Müge Hanım. Randevuları çok yoğun ancak kendilerine Figen hanımın önerisi ile arıyorum deyin isterseniz. Demeseniz de olur zira gerçekten çok ilgili ve hassas bir ekip çalışıyor klinikte.. Mümkün olan en kısa tarihte randevu almanıza gayret göstereceklerdir.. Geçmiş olsun..

Ben de buralarda bir psikolog ararken arkadaşımın bir psikolog arkadaşından destek aldım. Belki isim vermek çok dogru olmuyor, hepimizin ihtiyacı isteği farklı oluyor ama tavsiye ediyorum a bakmanızı öneririm. Orada danışanların yorumlarını okuyun. Neden gitmişler, nasıl bir etki görmüşler okuyun. Psikologların calıştıkları alanları inceleyin derim. Benim arkadaşımın önerisiyle gittiğim psikoloğum Ceren idi. . Ben süreçten memnun kaldım, kendisiyle yaptığımız görüşmelerin çok katkısı oldu. Bir sürü şeyle yüzleşmemi sağladı. Ama hepimizin gidiş ya da arayış sebebi farklı oluyor. Bu nedenle sadece tavsiye edilen isme değil, detaylıca çalıştıkları alanlara bakmanızı öneririm. Belki telefonda en azından genel bir bilgi verip o alanı çalışıp çalışmadığı sorulabilinir. Herkese iyi gelen birisi size belki alanı gereği o kadar da iyi gelmeyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…