Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet hastanelerinde bu alanda çalışan doktorlar aşırı yoğunluktan çok çok detaylı ilgilenemiyor,sizin özel hastane,poliklinik olarak ya da Psikiyatr -Psikolog ikisi birlikte çalışan İzmirde tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı?
Devlet hastanelerinde bu alanda çalışan doktorlar aşırı yoğunluktan çok çok detaylı ilgilenemiyor,sizin özel hastane,poliklinik olarak ya da Psikiyatr -Psikolog ikisi birlikte çalışan İzmirde tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı?
valla tatlım en son ve en iyi tecrübem psikolog dr. murat sarısoy internette adres ve telefonları var... bir kaç kişiye daha gitmiştim ama bence en iyisi şimdilik o... bak bakın araştır, hemen karar verme...
merhabalar ben karşıyaka'da gidiyorum nil katre koç, çok memnunum tavsiye ederim yurtdışı diplomalı biraz da ona güvenerek tercih ettim burdakilere pek güvenemiyordum, nitekim onu başarılı buldum. henüz seanslarım bitmedi oldukça iyi gidiyoruz. bir bak derim yinede aceleye getirme ben en az iki ay araştırmıştım kendine en uygun olanını bul . . .
emre kapkın 'a gitmeyin de nereye giderseniz gidin, karsimda hic ara vermeden 15-20 sigara icip disariya bakti(ki sigara icmeyen biriyim), haftaya devam edelim dedi 250 lira aldi
Nil katre koca gideli 4 seans oldu. Benim tavsiyem tek kelime gitmeyin. Bir psikologun olmasi gereken nedir tarafsiz olmak. Hic profesyonel degil. 180 tl alip hemen diger hafta icin seans yazmak disinda bir basarisi yok. Diplomalari var evet ama isinin ehli mi tartisilir. Sanimi degil cok yapmacik inanin. Hastalarinin arkasindan konusmasina bile sahit oldum. .Emdr yani acilari silme terapisi yapmaya basladik. Hic bisi farketmedi. Zaten kendi degil asistani yapiyor. Kendiside telefonla ilgileniyor siz aglarken.Onermem. Ben baska bir psikolog ariyorum. Insanlara yardimci olsun diye de sirf bunun icin girdim buraya.