Merhabalar,ben İzmir'de Çiğli'de oturuyorum.Şu anda çalışmıyorum.15 aylık bir oğlum var.Oyun grubu olsun diye daha önce özel bir kreşe götürdüm ama sonra evde daha rahat ve eğlenceli olabileceğini gördüm.Gerçi oğlum sevmişti ,akranları vardı.ama her sabah aynı saatte orda ol,basında bekle bana zor ve yapay geldi suan için.Onun haricinde Çevremizde oğlumdan daha büyük çocuklar olduğu için keyifli olmuyor buluşmalar,devamlı diken üstünde kalıyorsunuz.3-4 yas oğlan çocuklarını bilen bilir ::) eğer yakınlarda 15-24 ay arası bebişkolar varsa buluşalım görüşelim anne bebek oyun grubumuz olsun derim.hem anneler için hem de bebekler için şahane olur görüşündeyim.
ben bebek gelişimi konusuna da cok önem veren bir anne olarak sayısız kitap okumuşumdur bu konuda ve hala da okumaktan zevk alıyorum.Annenin bebeği konusunda her noktaya önem vermesi dikkat etmesi görüşündeyim,burda beslenmesinden tutun da psikolojisik gelişimine kadar geniş bir alanı kastediyorum.Umarım bu satırları okuyup tam da benim gibi düşünüyor der ve adım atarsınız. sevgiler :)
ben bebek gelişimi konusuna da cok önem veren bir anne olarak sayısız kitap okumuşumdur bu konuda ve hala da okumaktan zevk alıyorum.Annenin bebeği konusunda her noktaya önem vermesi dikkat etmesi görüşündeyim,burda beslenmesinden tutun da psikolojisik gelişimine kadar geniş bir alanı kastediyorum.Umarım bu satırları okuyup tam da benim gibi düşünüyor der ve adım atarsınız. sevgiler :)