Sürekli endişe içindeyim ve olumlu düşünceden çok olumsuz şeyler düşünüyorum yada hayalediyorum gerçekmiş gibi korkuyorum...sanki hiç olumlu bisn yaşamamışım hayatım boyunca olumsuz yaşamışım gibi...ve hep dışarı çıktığımda kendimi dinliyorum ya insan içinde bayılırsam rezil olursam falan diye..Merhaba :)
Ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz?Benim de anksiyetem var ve sanırım depresif bir durumum var
Ben de çok olumsuz düşünüyorum yani o düşünceleri asla kafamdan atamıyorum.Kimse yok mu?
Size herhangi bi tani konuldu mu? Panik atak depresyon vs?Ben de çok olumsuz düşünüyorum yani o düşünceleri asla kafamdan atamıyorum.
bende yaşıyorum geçicek ama yaşarken insan hiç geçmicekmiş gibi hissediyor maalesef...Benim de anksiyetem var.Biraz yabancılaşma yaşıyorum çok zor
panik atak anksiyete depresyon :) hepsi birbirine bağlı zaten biri başladımı hepsi birden hortluyor...2 aya yakındır antidepresan kullanıyorum ilk kullandığım zamanlara göre daha iyiyim ama yinede ara ara yokluyor endişeler...Aynen öyle..Sizin neyiniz var?Konuşalım tanışalım,kafamız dağılır.
Merhaba bnle iletidimie gecebilirsnzArkadaşlar selam ben elimden geldiğince aynı rahatsızlıkta olanlara özelden yazıyorum ama böyle herkesin görebileceği şekildede yazmak istedim...bende eskisi kadar olmazsada panik ataktan muzdaribim...son zamanlarda daha çok anksiyete ve sosyalfobi yaşıyorum...ilaç içiyordum gayet iyiydim çocuk yapmak için bıraktım bikaçaya tekrar hortladı ve busefer daha ağır geçti beni deprrsyonada itti...tekrar başka bi ilaca başladım ve izmirde bu konularla ilgili daha çok hastası olan bi doktora gidiyorum...panik atak başladığından beri hep ilaçla idare ettim ama düşünceleri değiştirmedikten sonra ilaç içmek sadece geçici bi çözüm oluyor onu bikez daha anladım...terapiye yeni başladım...benim gibi hissedenler ve izmirde olanlarla iletişime geçersek güzel olur diye düşündüm belki ben doktoruma yönlendiririm yada başka doktordan memnun kalan beni yönlendirir birbirimizin dilimizden anlarız diye düşündüm...yani bu demek diilki rahatsızlıklarımızla birbirimi bayalım sürekli sıkıntı paylaşalım değil..aksine görüşüp yada sadece iletişime geçip birbirimze iyi anlamda güç destek olalım amacım bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?