İzmirde olan panik atak,anksiyete.sosyalfobi vs yaşayanlar...

humeyra92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.045
836
123
Arkadaşlar selam ben elimden geldiğince aynı rahatsızlıkta olanlara özelden yazıyorum ama böyle herkesin görebileceği şekildede yazmak istedim...bende eskisi kadar olmazsada panik ataktan muzdaribim...son zamanlarda daha çok anksiyete ve sosyalfobi yaşıyorum...ilaç içiyordum gayet iyiydim çocuk yapmak için bıraktım bikaçaya tekrar hortladı ve busefer daha ağır geçti beni deprrsyonada itti...tekrar başka bi ilaca başladım ve izmirde bu konularla ilgili daha çok hastası olan bi doktora gidiyorum...panik atak başladığından beri hep ilaçla idare ettim ama düşünceleri değiştirmedikten sonra ilaç içmek sadece geçici bi çözüm oluyor onu bikez daha anladım...terapiye yeni başladım...benim gibi hissedenler ve izmirde olanlarla iletişime geçersek güzel olur diye düşündüm belki ben doktoruma yönlendiririm yada başka doktordan memnun kalan beni yönlendirir birbirimizin dilimizden anlarız diye düşündüm...yani bu demek diilki rahatsızlıklarımızla birbirimi bayalım sürekli sıkıntı paylaşalım değil..aksine görüşüp yada sadece iletişime geçip birbirimze iyi anlamda güç destek olalım amacım bu...

Merhaba :)
Ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz?Benim de anksiyetem var ve sanırım depresif bir durumum var

Merhaba :)
Ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz?Benim de anksiyetem var ve sanırım depresif bir durumum var
Sürekli endişe içindeyim ve olumlu düşünceden çok olumsuz şeyler düşünüyorum yada hayalediyorum gerçekmiş gibi korkuyorum...sanki hiç olumlu bisn yaşamamışım hayatım boyunca olumsuz yaşamışım gibi...ve hep dışarı çıktığımda kendimi dinliyorum ya insan içinde bayılırsam rezil olursam falan diye..

insan kaygılı endişeli oldu mu kimseyi görmek görüşmek istemiyor biliyorum...bende yaşıyorum kendi ailemin yanında bile bazen rahat olamıyorum...ama genel olarak grup terapileri iyi geliyor diye duyuyorum...ben izmir de özel bi doktora gidiyorum panik atak konusunda daha ilgili bilgili olan bi doktor...grup terapisi ile ilgili bişey yapmadık şuanda var mı yapıyorlarmı nasıl oluyor bilmiyorum.benim anlatmak istediğim durumu çok ağır olmayan sadece kaygı endişe panik atak yaşayanlarla belki biraraya gelirsek tanışırsak belki daha iyi olur iyileşme bakımında birbirimize destek oluruz diye düşündüm...durumu ağır olmayanlar demek istediğim doktor kontrolünde olmak zorunda olanlar olabillir onun kuralları dışına çıkmaması gerekiyordur falan diye dedim yanlış anlaşılmasın...bunu okuyanlar bidaha düşünün ve bana yazın lütfen

Aynen öyle..Sizin neyiniz var?Konuşalım tanışalım,kafamız dağılır.
panik atak anksiyete depresyon :) hepsi birbirine bağlı zaten biri başladımı hepsi birden hortluyor...2 aya yakındır antidepresan kullanıyorum ilk kullandığım zamanlara göre daha iyiyim ama yinede ara ara yokluyor endişeler...

Zaten onlardan kaçamıyoruz ne yazık ki..Bir yerde görmüştüm,bizim rahatsızlıklarımız için en az 6 aya ihtiyacımız varmış.Geçecek bir gün buna eminim ama geçene kadar çektiriyor işte.

İzmir Konaktan selamlar hanımlar
Bende 'Anksiyete' var,'OKB' var,Sayısız 'depresyon' var en önemlisi 'Bipolar bozukluk' var
Hangisi lazım size ??

Merhaba bnle iletidimie gecebilirsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…